Velimir Stjepanović oborio rekord plivačkog mitinga u Luksemburgu u trci na 200 metara kraul

NAGRADE, OSTALI SPORTOVI  

SJAJNE VESTI IZ LUKSEMBURGA

Velimir Stjepanović je ovu godinu započeo na najbolji mogući način. Posle veoma napornih treninga koje je imao i spremanja za predstojeća takmičenja, danas je uspeo da obori rekord plivačkog mitinga u Luksemburgu. Posle kvalifikacija na 200 metara kraul postigao je veoma dobro vreme od 1:48 i 10 stoti, pa se već tada videlo da je spreman i da je u sjajnoj formi. U glavnoj trci ostvario je vreme 1:46 i 10 stoti što je bilo dovoljno da se obori rekord koje je do danas držao Nemac Pol Biderman, u ovoj disiplini, na ovom mitingu.

„S obzirom na to da je ovo prva trka u sezoni, i da sam na miting došao odmoran, posle serije odličnih treninga, rezultat je zaista odličan. Blizu mog najboljeg vremena. Mogu da budem zadovoljan.“ – rekao je Velja.

Ipak, ovo nije najbolje vreme našeg sjajnog momka. On je, u disciplini na 200 metara kraul, najbolje vreme ostvario na Evropskom prvenstvu u Berlinu 2014, pobedivši Nemca Bidermana u finalu sa 1:45 i 78 stoti.

Naš sjajni plivač će na ovom mitingu otplivati još 2 disipline i to na 100 metara i 400 metara kraul. Trebao je da pliva i trku na 50 metara ali je odlučio da odustane kako bi se što bolje spremio za pomenute trke. Snaga mu je sada veoma potrebna, jer ga je ova trka prilično istrošila.
Velimir je rekao da će se potruditi da i na tim trkama pruži maksimum jer želi da nastavi pobednički niz, iako je svestan da to neće biti nimalo lako.

Kao što reče Velja:

„Posao još nije gotov, idemo dalje!“

SREĆNO U NAREDNIM TRKAMA!

BRAVO!
SJAJNO!



Jedan odgovor na temu "Velimir Stjepanović oborio rekord plivačkog mitinga u Luksemburgu u trci na 200 metara kraul"

  1. Pingback: Velimir Stjepanović danas oborio još 2 rekorda na mitingu u Luksemburgu | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login