Pinkove zvezdice, 21. epizoda: HIT večeri Nika Purić sa pesmom „Ja sam za ples“ (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 21. epizoda: HIT večeri Nika Purić sa pesmom „Ja sam za ples“ (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Četvrta emisija četvrtog kruga je bila jako napeta. Žiri je bio strožiji u odnosu na predhodne emsije. Kandidati su dobili sugestije, a neki i pohvale na izvođenje numere. Deset kandidata su pred publikom i žirijem dali sve od sebe tokom izvođenja numere, a njih osam je uspelo da dobije naklonost žirija. Jelena, Goca, Milan, Hari i Leontina su pažljivo slušali kandidate i teškom odlukom odabrali njih osam koji će nastaviti takmičenje. A evo kako je to izgledalo:

Indira Beriša je otpevala pesmu „Šta da zaboravim“, od žirija je dobila zamerke na interpretaciju koja je po njihovom mišljenju izvedena bez dinamike i bez snage, dobila je tri glasa. U baražu je otpevala pesmu „Ne dam na tebe“ i uspela da se plasira u sledeći krug takmičenja.

– Milutin Leković je sa numerom „Kada padne noć“ dobio kritike na izvođenje ove numere, tačnije da je pogrešno otpevao pesmu. Dobio je tri glasa od žirija. U baražu sa numerom „Jedina“ nije uspeo da se izbori za nastavak takmičenja.

– Darija Radaković je sa numerom „Ti si mi u krvi“ dobila četiri glasa od žirija. Njihovi komenatri na njeno izvođenje bili su da je neujednačeno pevanje, dinamički slabo, pogrešan izgovor. U baražnom delu je otpevala pesmu „When I was your man“ ali nije uspela da prođe u dalje takmičenje.

Teodora Marković je otpevala pesmu „Ginem“ i dobila je pet glasova. Teodora je bila prva petica u emisiji, žiri joj je uputio lepe komentare na kompletan nastup.

Dimitrije Đorđević je sa numerom „Digni ruku“ podigao publiku na noge, žiri je aplaudirao sve vreme i dobio je pet glasova. Pregršt pozitivnih komentara uputio mu je žiri.

Iva Grujin je otpevala pesmu „Štiklice“ i dobila je svih pet glasova. Iva je oduševila žiri sa izborom pesme i kompletnim nastupom. Publika je uživala sve vreme, a žiri je imao samo reči hvale.

Tomislav Milovanović je otpevao pesmu „Ostala si uvijek ista“ sa mnogo emocija. Dobio je svih pet glasova žirija koji je bio više nego oduševljen. U studiju su svi uživali i podržali sa velikim aplauzom njegovo izvođenje numere.

Nika Purić je sa numerom „Ja sam za ples“ podigla atmosferu u studiju sa nastupom i pevanjem na sceni. Nika je kao što se i očekivalo dobila svih pet glasova. Žiri je bio oduševljen sa njenom interpretacijom i svakako je obeležila ovu epizodu.

Anđela Mijić je otpevala pesmu „Gdje Dunav ljubi nebo“, sa svojom specifičnom bojom glasa i svojim načinom izvođenja numere dobila je svih pet glasova žirija.

Antonia Gigovska je sa numerom „Hero“ i sa emotivnim izvođenjem ove pesme izazvala ogroman aplauz žirija i publike. Dobila je svih pet glasova na besprekorno pevanje koje je na visokom nivou a poseban je bio Gocin komentar koja joj je uputila „Sve je zvučalo kao na dodeli Oskara“.

Bliži se kraj četvrtog kruga. Publika već ima svoje favorite koje podržava tokom nastupa. Svi takmičari pokazuju svoj trud i rad na sceni. A šta će nas dočekati u nastavku takmičenja ne možemo ni naslutiti. Ostaje da takmičarima poželimo sreću tokom daljeg takmičenja.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login