Naši delfini u poseti Kosovu

HUMANOST, OSTALI SPORTOVI  
Naši delfini u poseti Kosovu

SJAJNE VESTI DONOSE VATERPOLILSTI

Pošto su po treći put zaredom postali prvaci Evrope na nedavno održanom prvenstvu u našoj zemlji dokazujući još jednom nepresušni talenat nacije za ovaj sport, „delfini“ su rešili da deo martovskih priprema pred igre u Rio de Žaneiru održe u Gračanici na Kosovu. Podsećanja radi, ekipa predvođena selektorom Dejanom Savićem i igračima Andrijom Prlainovićem, Filipom Filipovićem, Duškom Pijetlovićem i kapitenom Živkom Gocićem je redom nadigravala ekipe Hrvatske, Malte, Francuske, Slovačke, Rusije, Grčke i konačno Crne Gore, da bi pred 16.000 gledalaca bili po sedmi put okićeni zlatom.
Naime, posle današnje posete predsednika opštine Gračanica Branislava Stojanovića Vaterpolo savezu Srbije i susreta sa čelnim ljudima saveza dogoverena je poseta naše reprezentacije Kosovu. Čini se da će ovaj događaj biti pravi praznik za Gračanicu i njenih blizu 25.000 stanovnika (od čega 85% Srba), a da će zlatnim vaterpolistima biti čast da deo prvenstvene euforije i takmičarskog duha ustupe mladim talentima Kosova.
Preostaje da se predsednik Vaterpolo saveza Srbije Milorad Krivokapić, generalni sekretar Nemanja Marijan i izvršni direktor Zoran Avramović dogovore oko detalja posete sa čelnim ljudima opštine Gračanica, a da vas mi o sjajnim detaljima ove posete izvestimo.

BRAVO ZA DELFINE!
SJAJNO!Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login