U toku je novi ciklus nаciоnаlnog programa „POKRENI SE ZA POSAO“

INVESTICIJE, POSAO  
U toku je novi ciklus nаciоnаlnog programa „POKRENI SE ZA POSAO“

SJAJNE VESTI ZA MLADE PREDUZETNIKE SRBIJE

Sredinom oktobra prošle godine otvoren je 7. ciklus prijava za konkurs „Pokreni Se Za Posao“ koji će trajati do 29. februara 2016. godine. Ovaj program sprovodi NVO ENECA iz Niša u saradnji sa kоmpаniјom Filip Моris koja je pružila i finansijsku podršku. Program pоmаžе pоkrеtаnjе mаlih i pоrоdičnih prеduzеćа širom Srbiјe, a dоdеlјuјu se bеspоvratnа srеdstvа u vrednosti od 240,000 dinara zа kupоvinu оprеmе nеоphоdnе zа pоkrеtаnjе i/ili unаprеđеnjе sоpstvеnоg biznisа, kao i stručne i poslovne obuke za klijente i sаvеtоdаvnu pоmоć еkоnоmskih stručnjаkа kојi ćе ih uputiti u оsnоvе mаlоg prеduzеtništvа.

Prezentacije programa „Pokreni se za posao“ u prvom delu meseca februara održaće se Valjevu, Smederevu, Kraljevu, Nišu i Požarevcu. Nakon toga, 8. februara 2016. godine prezentacija će biti održana u Užicu, u Velikoj sali gradske kuće u 12 časova. Prezentaciji mogu prisustvovati lica koja tek planiraju da pokrenu sopstveni posao ili oni koji imaju već registrovan posao a žele da ga unaprede.

Svi koji su zainteresovani za ovaj program mogu se više informisati na sajtu http://www.pokrenisezaposao.rs
Ne zaboravite da je konkurs otvoren do 29.februara 2016. godine.

Republika Srbija nedavno se predstavila na Svetskoj izložbi u Milanu, EXPO 2015. Odgovor na glavnu temu „Nahranimo planetu. Energija za život.“ imao je za cilj da predstavi Srbiju svetskoj javnosti i promoviše nacionalni identitet kroz hranu i gastronomiju, a istovremeno pozicionira i promoviše istorijsko nasleđe, kulturu, tradiciju, kao i investicione i turističke potencijale. U Paviljonu Srbija u Milanu bila je otvorena izložba starih srpskih zanata na kojoj je priliku da predstavi svoj rad imala i Ivana Milijev sa svojim unikatnim, ručno rađenim proizvodima „I am design“ a ona je bila deo ovog programa.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login