Simke presudio Ukrajini! Srbija u polufinalu Futsal Evropskog prvenstva 2016. godine (VIDEO)

OSTALI SPORTOVI  
Simke presudio Ukrajini! Srbija u polufinalu Futsal Evropskog prvenstva 2016. godine (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE IGRAČI FUTSAL REPREZENTACIJE SRBIJE

Futsal reprezentacija Srbije je u zadnjoj sekundi postigla pobedonosni gol i sa 2:1 savladala veoma dobru ekipu Ukrajine u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Futsalu. Junak utakmice je Miloš Simić koji je u poslednjoj sekundi posle dodavanja Perića volejom matirao golmana Ivanjaka.

Kakva utakmica, kakva neizvesnost. Do poslednjeg minuta igrači i jedne i druge ekipe igrali su tvrdo i na ivici faula.
Početak utakmice je nagovestio jaku borbu i taktičku igru. Igrao se drugi minut utakmica kada je golman Ukrajine Ivanjak izletio posle auta Srbije, a Janjić lagano dodao Kociću koji je samo prosledio loptu iskosa sa desne strane. Nebranjeni gol Ukrajine bio je laka meta i Srbija je povela sa 1:0. Do kraja prvog poluvremena viđena je odlična igra naše reprezentacije ali i veoma dobra igra Ukrajine.
Drugo poluvreme je počelo loše po Srbiju jer je, već u 24. minutu, Koval izveo aut pred gol Srbije, a Gricina je dobio serviranu loptu i pogodio za izjednačenje 1:1! Napeta igra, puna žara i borbe, sa dosta taktike skoro do kraja utakmice je kao rezultat imala sačuvan „egal“. U poslednjim minutima utakmice pojačane su borbe na terenu i igralo se na ivici žutih kartona. Poslednje sekunde utakmice sada su već svima poznate – Perić u poslednjoj sekundi pronalazi Simića koji volejom zakucava loptu u mrežu i Srbija je u polufinalu! Treba istaći sjajnog golmana Miodraga Aksentijevića koji je bio jedna od ključnih karika naše reprezentacije.

Pogledajte pobedonosni gol Srbije (Hvala Nikoli Periću za postavljeni snimak):

Podestimo sve ljubitelje ovog sporta da je ovo najveći uspeh ikada naše futsal reprezentacije, pošto se nikada nije našla među četiri najbolje ekipe na nekom Evropskom prvenstvu.

U borbi za finale Srbija će igrati protiv boljeg iz duela Rusija i Azerbejdžan koji se igra sutra.

BRAVO MOMCI! BRAVO ČAROBNJACI!

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login