Odlična igra Bobana Marjanovića uz malu minutažu i dobijen udarac laktom (VIDEO)

KOŠARKA  
Odlična igra Bobana Marjanovića uz malu minutažu i dobijen udarac laktom  (VIDEO)

SJAJNE VESTI IZ NBA LIGE

San Antonio je na gostovanju u Floridi došao po novu pobedu i to je bilo jasno svima. Sa 18 koševa razlike Saprsi su došli do nove pobede uz nekoliko interesantnih trenutaka na utakmici. U pobedi svog tima Boban Marjanović je imao 11 poena i uz 6 skokova i 1 osvojenu loptu za ukupno 13 minuta u igri. Najbolji potez večeri bio je kada je Bobinator dobio udarac od centra Majamija Hasana Vajtsajda i ostao pribran. On nije izazvao probleme kao što to biva posle ovakvih udaraca. Naš stameni centar i velika dobričina Bobi, uspeo je da pokaže da je u NBA došao da gradi karijeru i da ga samo to interesuje. Čarke i ostale slične stvari pokušava da zaobiđe u velikom luku na čemu mu se dive svi koji vole košarku.

Nameran udarac laktom Hasana Vajtsajda:

Što se tiče Vajtsajda on je momentalno dobio isključujuću grešku i udaljen je sa terena. Ni vodeći ljudi Majamija nisu imali razumevanja za ovaj neshvatljiv potez pa su ga poslali kući pre nego što su novinari dobili pristup svlačionicama.

„Već smo prolazili kroz ovo sa Hasanom. Razočarao nas je taj potez, to uopšte nema veze sa košarkom“ – izjavio je trener Majamija Erik Spoelstra.

Sparsi su pobedili Majamiji rezultatom 101:119. Desetak sekundi pre „namernog lakta“ bilo je 80:87 u korist San Antonija, pa posle Milsove trojke uz evidentan faul, utakmica je „prelomljena“.

Još jedan dobar potez našeg centra:

Pogledajte detalje iz utakmice San Antonija i Majamija:

Svi rezultati:

Majami – San Antonio 101:119
Milvoki – Boston 112:111
Njujork – Vašington 108:111
Dalas – Juta 119:121 (posle produžetaka)
Golden Stejt – Hjuston 123:110

BRAVO BOBI!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login