Ana Ivanović pobedom nad Ukrajinkom Katarinom Kozlovom stigla u polufinale Sankt Peterburga

TENIS  
Ana Ivanović pobedom nad Ukrajinkom Katarinom Kozlovom stigla u polufinale Sankt Peterburga

SJAJNE VESTI IZ SANKT PETERBURGA

Nekadašnja broj 1 na WTA listi, Ana Ivanović, pobedila je ukrajinku Katarinu Kozlovu rezltatom 2:0, po setovima 6:1 i 7:5. Ovom pobedom Ana se plasirala u polufinale ovog turnira koji se igra za nagradni fond od 753.000 dolara.
Ana je prvi set rešila bez problema i svojoj protivnici dopustila da samo jednom uzme gem. Sjajnu igru nije mogla da nastavi i u drugom setu jer se protivnica trgla i zaigrala mnogo bolje. Nekoliko razmena brejkova u drugom setu viđena je na početku, a Ana je imala priliku da reši meč u 10 gemu pri rezultatu 5:4. Prvu šansu nije iskoristila pa je protivnica uzela brejk. Nedugo posle toga naša teniserka je uzvratila novim brejkom i odservirala za pobedu u ovom meču.
Većina internet medija je prenelo vest da je uzrok dobre igre Ane Ivanović poseta Ermitažu, jednom od najpoznatijih muzeja na svetu, pre ovog meča. Mi se iskreno nadamo da će naša teniserka uvek naći neku inspiraciju da se ubrzo vrati na mesto broj jedan.

Pogledajte detalje iz meča izmedju Ane i Katarine Kozlove:

Ana se u polufinalu sastaje sa odličnom Italijankom Robertom Vinči, koja je, u veoma teškom meču, bila bolja od Timeu Baboš iz Mađarske rezultatom 2:1, a po setovima 7:6 (7:3), 3:6, 7:6 (7:4).

Ani želimo svu sreću i nadu da ćemo na ovom turniru gledati njeno prvo finale ove godine.

SAMO NAPRED!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login