Pinkove zvezdice, 24. epizoda: Baraž petica (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 24. epizoda: Baraž petica (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

U drugoj emisiji petog kruga takmičari su pokazali koliki talenat poseduju i da su sa opravdanjem u ovom prestižnom muzičkom takmičenju za mlade talente. Kao i uvek najteži posao je pripao žiriju Jeleni, Goci, Leontini, Hariju i Milanu. Ova emisija je bila posebna u odnosu na ostale jer se održao baraž petica. Od deset odličnih takmičara koji su se oprobali i kroz baražni deo emisije žiri je izabrao njih osam koji će se takmičiti u šestom krugu.

– Nejra Mekić je otpevala pesmu „Korake ti znam“ i dobila je svih pet glasova, žiriju se dopalo njeno emotivno izvođenje numere a ni publika nije ostala ravnodušna. U baražu je otpevala numeru „Bez tebe“ ali nije uspela da se izbori za svoje mesto i napustila je dalje takmičenje.

Teodora Marković je sa numerom „Dur i mol“ dobila ogroman aplauz žirija i publike po završetku numere. Teodora je pružila pravi ugođaj svima u studiju. Komentari žirija na izvođenje numere su bili odlični. Pohvale je dobila za čist i neverovatan glas. Za prelep glas i nastup dobila je svih pet glasova žirija. U baražu je sa numerom „Lutka“ obezbedila svoje mesto za šesti krug takmičenja.

Iva Grujin je sa numerom „Tempera“ bila treća petica u emisiji. Komentari žirija su bili više nego dobri za njeno čarobno i predivno pevanje, kao i za posedovanje neke lepe energije u glasu. U baražu je otpevala pesmu „1003“ i prošla u dalje takmičenje.

– Ružica Rupić je otpevala pesmu „Da se opet tebi vratim“ i dobila svih pet glasova žirija. Ružica je pesmu donela jako emotivno i pokupila je lepe komentare žirija. U baražnom delu emsije sa numerom „Uteha“ nije uspela da prođe dalje i napustila je takmičenje.

Veljko Čačić je sa numerom „Lejla“ dobio svih pet glasova žirija. Sjajno pevanje, prelepa boja glasa, vladanje scenom i šarm obezbedili su Veljku visoku peticu. U baražu je sa pesmom „Kao moja mati“ obezbedio svoje mesto za dalje takmičenje.

Natalija Joksimović je otpevala pesmu „Ja činim sve“ na svoj način. Kroz pesmu je pokazala svoj ogroman trud i talenat i dobila je svih pet glasova žirija. Žiri je bio oduševljen sa njenim izvođenjem numere i pokupila je pregršt komplimenata. U baražu je sa numerom „Dodiri od stakla“ uspela da se izbori za svoje mesto u daljem takmičenju.

Tomislav Milovanović je otpevao pesmu „Bićeš moja“ i dobio je svih pet glasova žirija. Od Tomislava se i očekivalo da blista na sceni. Sa svojim prepoznatljivim glasom pokupio je sve lepe komentare žirija. U baražu je sa pesmom „Dušo moja“ uspeo da se izbori za sledeći krug takmičenja.

Katarina Zdravković je sa pesmom „Opet Beograd“ dobila svih pet glasova. Nastup i pevanje joj nisu bili savršeni ali zbog predhodnih nastupa žiri joj je dao potpunu podršku. U baražu je sa pesmom „Da li bi da praviš sneška“ dobila ogroman aplauz i sigurno mesto u daljem takmičenju.

Uroš Stanković je sa numerom „Na raskršću“ napravio jako pozitivnu atmosferu u studiju. Publika ga je tokom celg nastupa podržavala sa aplauzom. Pesmu je doneo na svoj način više nego dobro i dobio je svih pet glasova žirija. U baražnom delu esmisije je sa numerom „Da je tuga snijeg“ obezbedio svoje mesto u daljem takičenju.

Antonia Gigovska je sa numerom „Vrati mi go sonceto“ dobila je svih pet glasova i oborila žiri sa nogu. Oduševila je sve članove žirija koji smatraju da je njeno pevanje bilo na vrhuncu, kao i da je njen nastup bio pobednički. U baražnom delu emisije, sa pesmom „Bol do ludila“ Antonia je prošla u šesti krug emisije.

Ova druga po redu emisija petog kruga je bila jako napeta i neizvesno je bilo ko će se izboriti za šesti krug takmičenja. Takmičari su više nego dobri, a nadamo se da će ovakvih emisija biti još više. Dvadesetčetvrta po redu emsija je bila najuzbudljivija do sada.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login