Nikola Ratkov postao dvostruki prvak Srbije u plivanju na 800 i 1500 metara

OSTALI SPORTOVI  

SJAJNE VESTI IZ BEOGRADA

Nikola Ratkov, član plivačkog kluba Vrbas, postao je DVOSTRUKI PRVAK SRBIJE. Na prvenstvu Srbije, koje je održano u Beogradu od 26. do 28. februara, Nikola je bio najbrži u disciplinama 800 i 1500 metara kraul stilom i u istim disciplinama zauzeo je 2. i 3. mesto u apsolutnoj kategoriji. Ovo je fantastičan uspeh, obzirom da je pre samo dve nedelje na prvenstvu Vojvodine doživeo povredu ramnena i nije trenirao 10 dana. Sjajni Nikola je opet dokazao je veliki potencijal i da od njega tek možemo da očekujemo iznenađenja.
Sledeće nedelje, ovaj mladi vrbašanin, putuje u Kranj sa reprezentacijom Srbije, gde takođe očekujemo odlične rezultate. Takmičenje u Kranju, poznatije kao ČETVOROMEC je susret reprezentacija Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Superiornim plivanjem potvrdio je da na predstojećem Evropskom juniorskom prvenstvu možemo očekivati odlične rezultate.
Velike zasluge pripadaju i njegovom treneru Slobodanu Bobari Žugiću koji ga je odlično spremio za prvenstvo Srbije. Takođe u Nikolinom timu treba istaći fizioterapeuta Milovana Vučetića koji je u rekordnom roku uspeo da osposobi Nikolu za učešće na takmičenju.

Svako novo takmičenje je za Nikolu i njegov tim uspeh, a medalja je samo potvrda da se trud isplati.

BRAVO NIKOLA!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login