Kadeti škole „Šampion Nais“ iz Niša osvojili su titulu državnog prvaka Srbije u futsalu

OSTALI SPORTOVI  
Kadeti škole „Šampion Nais“ iz Niša osvojili su titulu državnog prvaka Srbije u futsalu

SJAJNE VESTI IZ VRNJAČKE BANJE

Na završnom turniru Dečije futsal lige Srbije, u hali “Vlade Divac” Vrnjačkoj Banji proteklog vikenda, kadeti škole fudbala „Šampioin Nais“ iz Niša osvojili su titulu državnog prvaka Srbije u futsalu. Mlađi kadeti 2000. godište ponovili su prošlogodišnji uspeh pionira i okitili se titulom Državnog prvaka u futsalu.
U prvoj utakmici pobedili su starog rivala Durlan Siti sa 4:0. Golove su postigli kapiten Filip Maksimović, Aleksandar Marjanović i dvostruki strelac Dušan Stevanović. U narednoj utakmici rival je bila ekipa Bačke koju su pobedili sa 6:0 golovima Aleksandra Marjanovića, Danijela Cvetkovića, Viktora Milosavljevića i het-trik postigao Dušan Stevanović. U poslednjoj utakmici u grupi protivnik je bila ekipa Vinogradara koja je takođe savladana i to sa 5:1, a strelci su bili Dimitrije Ilić, Viktor Milosavljević i ponovio je het-trik Dušan Stevanović.

Nakon grupne faze usledilo je veliko finale protiv ekipe Vinogradara. Utakmica je bila odlična i vrlo tvrda, jer su Vinigradari pružili žestok i dostojan otpor, ali kadeti iz Naisa uspeli su da pobede sa 2:1 i to golovima Ilije Milića i Danijela Cvetkovića.

Najviša priznanja zasluženo su osvojili:
Marko Stamenković, koji je proglašen za najboljeg golmana turnira i
Dušan Stevanović koji je najbolji igrač i strelac turnira sa 8 golova.

Trenerski tandem Dejan Babić – Ivan Janković već drugi put su osvojili titulu državnog prvaka i tako pokazali da su najbitnija karika u timu.

BRAVO!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login