U neizvesnom meču do samog kraja Ana Ivanović pobedila Kamilu Đorđi

TENIS  
U neizvesnom meču do samog kraja Ana Ivanović pobedila Kamilu Đorđi

SJAJNE VESTI IZ INDIJAN VELSA

Ana Ivanović je uspela da pobedi Italijanku Kamilu Đorđi u veoma teškom i neizvesnom meču, rezultatom 2:1 (2:6, 6:2 i 7:6 (7:5)).
Srpkinja je fenomenalno počela meč, oduzela servis protivnici i činilo se kao da će ovo biti rutinska pobeda. Međutim već u 3 gemu Italijanka počinje svoju igru i deklasira Ivanovićevu sa 6 sjajnih gemova. Rezultat posle prvog seta bio je 6:2 za Kamilu Đorđi.
U drugi set Ana je ušla mnogo agresivnije i kao da je imala mnogo više motiva za razliku od Kamile u prvom setu. Greške iz prvog seta nije ponavljala pa je sigurnom igrom stizala do brejkova i rutinski odigrala set do kraja – 6:2, ovaj put u Aninu korist.
Treći set je bila prava drama. Kao da je trema nastupila i kod jedne i kod druge igračice. Mnogo grešaka, neubačenih prvih servisa, oduzimanje servisa protivnici, sve do taj-brejka. Ana u odlučujućem gemu dolazi u tešku poziciju i posle prvog izgubljenog mini brejka uz dobar servis protivnice gubila je 1:3. Delovalo je kao da Ana gubi meč ali onda, poput feniksa, uspela je da spasi dve meč lopte, zaigrala svoju igru i na kraju slavila u ovom meč sa 2:1.

U dubl meču koji je ranije odigran, Ana je u paru sa Belgijankom Kirsten Flipkens izgubila u prvom kolu od Čehinja Andreje Hlavackove i Lusi Hradecke sa 2:0, po setovima 6:2 i 6:2.

U trećem kolu Indijan Velsa, Ana Ivanović će igrati sa Karolinom Pliškovom.

Indijan Vels se igra za nagradni fond od 6,1 milion dolara.

NAPRED ANA!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login