Pinkove zvezdice, 27. epizoda: Sjajni hitovi (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 27. epizoda: Sjajni hitovi (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Otpočeo je šesti krug muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“. Od početka takmičenja 32 kandidata je sa svojim talentom i umećem uspelo da prođe u šesti krug ovog prestižnog muzičkog takmičenja. Žiri je kao i do sada u istom sastavu Hari, Milan, Jelena, Goca i Leontina, a imao olakšani deo posla jer su kandidati pevali po dve pesme. Kandidati su imali uslov ako tokom pevanja prve pesme ne dobiju minimum dva glasa neće imati šansu da pevaju drugu pesmu, dakle moraju imati tri glasa da bi otpevali drugu pesmu. Nih osam je nastupilo a samo jedan takmičar nije uspeo da se plasira dalje.

Teodora Marković je otpevala prvo pesmu „Srećo nečija“ i dobila je 3 glasa koja su važila kao uslov za pevanje druge pesme. Druga numera koju je Teodora otpevala bila je „Perje“ i dobila je svih pet glasova. Ogroman aplauz je pratio njen nastup koji je bio čaroban upravo kao i njeno pevanje. Žiri i publika su bili oduševljeni, a sve komplimente je pokupila za obe pesme.

Sara Jorgačijević je nastupila sa pesmom “I ll be there for you” i dobila je 3 glasa, zatim je otpevala numeru “Znam te ja” i kao predhodna takmičarka dobila je svih pet glasova žirija koji joj je uputio reči hvale za obe interpretacije. Sara je iznenadila žiri sa izborom prve pesme. Ono što žiri posebno ceni kod Sare je to što se uživi u pesmu.

Natalija Joksimović je sa numerom “Znaj da znam” dobila uslov za drugu pesmu – 3 glasa. Druga numera je bila “I surrender” i dobila je svih pet glasova žirija. Komentari su bili da su odlično otpevane obe pesme pogotovu druga koja je po mišljenju žirija izvedena spektakularno. Ogromna podrška i aplauz publike upućeni su Nataliji tokom nastupa.

– Sanja Savić je sa numerom “Ni na nebu ni na zemlji” dobila 4 glasa, druga numera je bila “Naša ljubav” sa kojom je na kraju dobila 4 glasa. Zamerke žirija su bile da je pevanje bilo dosta ravno. U baražu sa numerom “Bez nade” nije uspela da se plasira u dalje takmičenje.

Tomislav Milovanović je sa numerom “Blago onom ko te ima” dobio 3 glasa pa je otpevao numeru “Always”, ali je dobio na kraju 4 glasa. Komentari žirija su bili da se stegao tokom pevanja i da nije bilo dovoljno emocija tokom izvođenja numere. U baražu je popravio utisak pa se sa numerom “Nije htjela” izborio za svoje mesto u daljem takmičenju.

Nika Purić je otpevala pesmu “Ludak kao ja” i dobila je 3 glasa i oduševljenje i publike i žirija sa izborom pesme pa je otpevala numeru “Boli me uvo za sve” i napravila pravi spektakl u studiju, pokupila je svih pet glasova žirija. Dobila je komplimente na obe numere kao i scenski nastup. Po mišljenju žirija nastup je bio genijalan čak je i dobila kompliment da je prava mini diva. Ogroman utisak je ostavila na publiku koja joj je na nogama propratila nastup uz ogroman aplauz.

Antonia Gigovska je otpevala pesmu “Dve liri” i dobila je svih pet glasova koji su ostali i tokom izvođenja druge pesme “Feeling good”. Žiri joj je uputio reči hvale i zaključili su da je njen nastup bio najubedljiviji kao i da ima savršenu i fascinantnu boju glasa.

Marko Bošnjak je sa numerom “Sama i nervozna” takođe dobio svih pet glasova koji su ostali i tokom druge pesme “Mamma knows best”. Marko je već etiketiran kao pravo malo čudo. Hari Varešanović mu je rekao:

„Ti si božje dijete. Ovo je nevjerovatno“.

Ovom malom profesionalacu publika je aplaudirala sve vreme.

Završena je prva emsija šestog kruga, puna prelepih nastupa I talentovanih najmlađih pevača. Šta ćemo sledeće videti saznaćemo u petak u 21h na poznatoj ružičastoj televiziji.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login