Novak ponovo odigrao težak meč i prošao u osminu finala Indijan Velsa

TENIS  
Novak ponovo odigrao težak meč i prošao u osminu finala Indijan Velsa

SJAJNE VESTI IZ INDIJAN VELSA

Novak Đoković je uspeo da pobedi Filipa Kolšrajbera rezultatom 2:0, po setovima 7:5 i 7:5, i plasirao se u osminu finala masters turnira u Indijan Velsu. Novaku je bilo potrebno 1 sat i 39 minuta da savlada trenutno 30. igrača na ATP listi. Meč je bio mnogo teži nego prethodni, pa je ovo zabrinulo sve njegove navijače a i stručni štab. Da li je infekcija očiju i dalje uzrok svemu tome, ostaje da nagađamo. Jedno je nesporno – u sledećim mečevima igraće sa mnogo jačim protivnicima, pa nam ostaje da vidimo kakvu igru će pružiti.

Pogledajte kompletan pregled svih mečeva koji su odigran juče:

Nole je u Dubaiju predao meč Felisijanu Lopezu zbog pomenute infekcije očiju. Upravo će sa njim odigrati meč osmine finala, koji je kao 18. nosilac savladao bolje rangiranog Roberta Bautista-Aguta. Ovaj španski duel završen je posle 3 sata i 18 minuta pobedom Lopeza sa 2:1, a po setovima 7:6 (7:5), 6:7 (10:12), 6:4.

Svi naši teniseri i teniserke su eliminisani sa daljeg takmičenja.
Ranije sinoć, Jelena Janković nije uspela da pobedi Radvansku, koja je u nekim trenucima igrala kao na treningu. Pokušala je Džej Džej da pruži otpor ali za Radvansku je potrebno mnogo više otpora, truda i sjajnih poena. Krajnji rezultat je bio 2:0 (6:3 i 6:3)
Ana Ivanović je eliminisana od Karolina Pliškove takođe u dva seta – 6:2 i 6:0. Anina igra više nije na onom nivou kao nekada, a prethodni meč, u kome je na mišiće pobedila Kamilu Đorđi je to i nagovestio.
Još na početku turnira Viktor Troicki je eliminisan iz daljeg takmičenja. Njega je pobedio Leonardo Majer rezultatom 2:0 (7:5 i 6:3).

Nole želimo ti mnogo sreće i uspeha u narednim mečevima, a ostalim teniserima i teniserkama mnogo uspeha na sledećim turnirima.
NAPRED NOLE!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login