Tvoje lice zvuči poznato 1. epizoda – Pobednik Nikola Rokvić i njegova interpretacija numere “Rođeni” od Kaliopi (VIDEO)

DOGAĐAJI, HUMANOST, MUZIKA, ZANIMLJIVOSTI  
Tvoje lice zvuči poznato 1. epizoda – Pobednik Nikola Rokvić i njegova interpretacija numere “Rođeni” od Kaliopi (VIDEO)

SJAJNE VESTI SA TELEVIZIJE „PRVA“

Otpočela je treća sezona muzičko scenskog spektakla „Tvoje lice zvuči poznato“. Kako je predhodna sezona ostavila utisak na mnoge od nas očekujemo da će ova sezona biti još bolja i interesantnija. Deset takmičara pokazivaće fenomenalne vizuelne transformacije, vokalne imitacije i neverovatne scenske nastupe. Takmičari su vrlo talentovani, neverovatno zabavni i intrigantni. Grupu fenomenalnih takmičara čine Nikola Rokvić, Bogoljub Mitić Đoša, Danijel Kajmakoski, Halid Muslimović, Neša Bridžis, Ivana Peters, Ana Grubin, Katarina Ostojić Kaya, Dara Bubamara i Slavica Ćukteraš.

U ovoj sezoni, tokom narednih meseci, takmičare ćemo gledati u ulogama domaćih i svetskih muzičkih zvezda. Njihov zadatal biće da što vernije prikažu nastupe velikih muzičkih imena i talenat da uđu u njihovu kožu. Ogromni su izazovi pred takmičarima, ali oni su spremi da na njih odgovore i da iznenade publiku u studiju i kraj malih i ekrana, a naravno i žiri.

I u ovoj sezoni nastupe učesnika ocenjuju publika, drugi takmičari i žiri. Žiri čine Ivan Ivanović, Ana KokićVlado Georgiev dok će četvrti član žirija imati status specijalnog gosta i menjaće se iz emisije u emisiju.

Pravila takmičenja su ista, nema eliminacije učesnika, a konačan sud daje publika koja odlučuje kome će otići prestižna nagrada u vrednosti od 25 000 evra. Ovaj šou je humanitarnog karaktera i pobednik po sopstvenom izboru poklanja nagradu pojedincu ili instituciji kojoj je pomoć potrebna.

Prva epizoda najhumanijeg i najpozitvnijeg šoa “Tvoje lice zvuči poznato” startovao je sjajnim imitacijama. Specijalni gost u žiriju je bio Bane Mojićević.

– Prva je nastupila Katarina Ostojić Kaya koja je veoma teškom koreografijom i numerom svetske zvezde Pink – “Raise your glass” izazvala oduševljenje u studiju dok se prevrtala u vazduhu, izvodeći razne egzibicije tokom nastupa. Pesmu je izvela veoma dobro bez greške.
Žiri je bio oduševljen Kajinom imitacijom i kompletnim nastupom.

“Moram da priznam da je bilo šokantno za početak i da nisam ovo očekivao. Oduševljen sam kako ste izveli sve to, ovi ljudi su te jako dobro pratili. Ti očigledno svašta nešto možeš. Svi komplimenti” – uputio je član žirija Vlado Georgijev.

– Drugi je nastupio Nikola Rokvić sa svojim maestralnim i fascinantnim glasom. On je imao zadatak da otpeva numeru „Rođeni“ od Kaliopi. Pregršt emocija zaplivalo je u studiju dok je Nikola izvodio numeru.

“Ne znam šta će ti otac reći kada te bude video. Fasciniran sam pevanjem, oduševio si me. Drago mi je da si oslobodio ženu iz sebe, ovo je bilo fenomenalno” – uputio mu je član žirija Ivan Ivanović.

– Treći je nastupio Halid Muslimović koji se publici i žiriju predstavio kao pevač ljubavnih pesama. Zdatak mu je bila interpretacija numere Alena Islamovića na šta je Halid prokemnatrisao ,“Alen Islamović, moj jaran”. Halida je izveo numeru “Tebi je lako”, a zatim su mu se na bini pridružii vozači motora i usledila je numera “Motori” što je opet izazvalo oduševljenje prisutnih u studiju. Član žirija Bane Mojićević je pohvalio nastup:

“Vrlo smelo. Efekto, pogotovu motori. Zaista odlično”

Vlado Georgijev se našalio:

“Slabi su motori bili za ovu stvar” zatim je izrazio želju da se ozbiljno upozna sa Halidom te je izašao na scenu i rekao: “Bešlića znam ali sada znam i prvog Halida”.

– Četvrti nastup: – Ivana Peters je takođe bia odlična. Imala je zadatak da izvede numeru Bisere Veletanlić “Zlatni dan”. Za jedan od najboljih vokala na našim prostorima i nije bio mnogo težak zadatak. Interpretacija je izvedena savršeno što se i moglo očekivati.

“Toliko mi je drago da te vidim i što si sa nama. Ti ćeš sigurno u kosmos sa svojim sposobnostima” – reko joj je Vlado

dok je Ivan dodao

“Iskrena radost što ću te slušati uživo. Ne razumem se u pevačku terminologiju, ali u mom kraju se kaže da si pevala tako kao da se sprdaš sa svima. Ovo je inače jedna od meni najdražih pesama tako da je bilo multizadovoljstvo.”

– Peti nastup je imao Neša Bridžis i to kao Mitar Mirić. Napravio je pravi spektakl na sceni sa šjokičastim sakoom, nindže, leteće balerine. Neša se potrudio da skine Mitrove trilere i pokrete. Na sceni mu se pridružio lično pevač Mirić koji ga je pratio iz publike. Otpevao dve numere, čuvenu “Ne može nam niko ništa” i “Doberman”.

“Prvo je došao Halid pa onda Mitar, dve legende, meni je previše ali bilo je strava. Morate dobro da me iznenadite sledeći put” – zaključio je Vlado Georgijev.

– Šesti nastup je imala Ana Grubin koja je imitirala Dejvida Bouvija sa numerama “Space Oddity” i ”Heroes” i veoma se dopala žiriju i publici. Ana je dala sve od sebe da zablista na sceni.

“Definitno najprijatnije iznenađenje u ovom šouu, bila sam iznenađenja njenim pevanjem i uopšte nemoj da imaš tremu. Sada će sve biti mnogo lakše. Opustii se.” – ohrabrila ju je koleginica Ana Kokić

dok se Banetu veoma dopalo i uputio joj je reči hvale:

„Dala si sve od sebe. Lepo i za oko i za uho.”

– Sedmi nastup je pripao Slavici Ćukteraš čiji je zadatak bio Vesna Zmijanac i numera “Da budemo noćas zajedno” koju je pisao Bajaga. Slavica je dala sve od sebe da dočara živu legendu folk muzike:

“Najteže mi je bilo da pevam sa ovim plastičnim usnama. Vesnu je jako teško skinuti, nikada ranije nisam imitirala, bilo me je blam tako da sam sada probila led”, iskrena je bila Ćukteraš.

Član žirija Ivan Ivanović joj je uputio:

“Uvek je u prvom nastupu bitno probiti tremu, verovatno je to bila i tvoja najveća briga. Čestitam ti početak ovog šoua”.

– Osmi nastup pripao je Dari Bubamari. Dara se svakako svrstava u najpozitivnije ličnosti sa naše estrade. Malo je vremena imala za pripremu, a imala je jednu od najzahtevnijih koreografija sa nastupa svetske pop pevačice Dženifer Lopez “Feel the light“ i Booty”. Dara je perfektno izvela obe numere uz fantastične specijalne vizuelno-muzičke efekte. Potpuno ludilo je nastalo u studiju.

“Što se tiče tebe Rado, stvarno si se baš potrudila. Bila si baš posvećena i sviđa mi se što si bila bez maske i nema potrebe da se maskiraš, ti si zmaj.” uputio joj je Vlado

a Bane:

“Scenografija je impozantna ali najveći utisak je ples oko šipke, to je stvarno neprocenjivo”.

– Deveti nastup je imao Bogoljub Mitič Đoša poznat kao pravi šoumen. Sam izlazak na scenu publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom. Za sebe kaže da je glumac bez diplome. Nastao je pravi spektakl, totalni haos u studiju. Ogromni Đoša u ogromnom, originalnom kostimu Verke Serduchke, u numeri „Dancing lasha tumbai“ sa Evrovizije iz 2007. godine. Sve je prštalo od dobre, pozitivne energije i šljaštećeg dekora na sceni.

“Bravo Đošo. Ti si najbolja siko kugla, majke mi. Nisam nikada video uživo ogledalo koje tako đuska I ponaša. Ne sumnjam da ćeš na još iznenađivati.” reko je Vlado.

Ana je skroz uživala u Đošinom nastupu i ismejala se te veruje da ćemo mu se smejati i ubuduće.

– Deseti nastup pripao je Danijelu Kajmakoski koji se oprobao u ulozi Džibonija  sa numerom „Mirakul“. Danijel se odlično snašao i savršeno odradio posao. Nakon završetka numere izjavio je da je bilo teško snaći se u ulozi Džibonija.

“Skinuo si svih šest pokreta koje Džiboni pravi”, rekao je kroz smeh Ivan I dodao: “Ti si strašan pevač i meni je zvučalo super”.

rekao je Ivan dok je Bane izjavio:

“Meni je sveukupno jako prijatno, Danijele svaka čast. Glas nije zvučao baš kao Džibonijev ali bilo je super”.

Posle izvođenja poslednje, desete numere usledilo je glasanje žirija

Bane Mojićević je raspodelio poene:

2 Neša Bridžis
3 Halid
4 Anu Grubin
5 Dara
6 Đoša
7 Slavica
8 Danijel
9 Kaya
10 Ivana Peters
12 Nikola

Vlado Georgiev:
2 Neša Bridžis
3 Đoša
4 Halid
5 Slavica
6 Danijel
7 Dara
8 Ana
9 Kaya
10 Ivana
12 Nikola

Ivan Ivanović:

2 poena za Nešu
3 Halid
4 Slavica
5 Đoša
6 Danijel
7 Ana
8 Dara
9 Ivana
10 Kaya
12 Nikola

Ana Kokić:

2 Neša
3 Slavica
4 Đoša
5 Ana
6 Halid
7 Danijel
8 Ivana
9 Kaya
10 Dara
12 Nikola

A takmičari su glasali Kaya je dala 5 poena Nikoli, Nikola – 5 za Kayu, Halid – 5 poena za Kayu, Ivana – 5 poena Nikoli, Neša – 5 poena Kaji, Ana – 5 poena Nikoli, Slavica – 5 poena Kaji, Dara – 5 poena Nikoli, Đoša – 5 za Nešu, Danijel – 5 Nikoli

Nakon konačnog zbira žirija i takmičara pobednik prve epizode showa „Tvoje lice zvuči pznato“ je:

Nikola Rokvić koji će nagradu u iznosu od 1000 evra dati udruženju “Čika boca” – udruženje roditelja, staratelja i prijatelja dece obolele od malignih bolesti.

Imitacije za sledeću epizodu će biti Neša u ulozi Eminema, Halid kao Stoja, Đoša kao Knez, Slavica kao Kerber, Ana kao MØ, Danijel kao Bruno Mars, Dara kao Rambo Amadeus, Ivana kao Paloma Faith, Kaya kao Rihanna, Nikola kao Marinko Rokvić.

Ovaj show obećava zasigurno dobru zabavu iz nedelje u nedelju. S obzirom na zadate imitacije za sledeću epizodu očekuje nas vrlo interesantno nedeljno veče.

SJAJNO!



Jedan odgovor na temu "Tvoje lice zvuči poznato 1. epizoda – Pobednik Nikola Rokvić i njegova interpretacija numere “Rođeni” od Kaliopi (VIDEO)"

  1. Pingback: Tvoje lice zvuči poznato 2. epizoda – Pobednik Ivana Peters koja je otpevala pesmu Palome Fejt | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login