Novak Đoković pobedom startovao na masters turniru Majami 2016 (VIDEO)

TENIS  
Novak Đoković pobedom startovao na masters turniru Majami 2016 (VIDEO)

SJAJNE VESTI IZ MAJAMIJA

Novak Đoković je pobedio Kajla Edmunda u drugom kolu masters turnira u Majamiju rezultatom 2:0, a po setovima bilo je 6:3 i 6:3. Bilo je potrebno sat i 20 minuta igre da svetski broj 1 pobedi solidnog Britanca. Na ovom mastersu Nole će pokušati da osvoji svoju 6 titulu i izednači se sa Amerikancem Andreom Agasijem.
Što se tiče samog meča sve je bilo jasno i posle 15 minuta igre kadaje semafor pokazivao 4:0. Bilo je više nego očigledno da 21-godišnji momak rođen u Johanesburgu ne uspeva da sprovede u delo savete koje je dobio od Endi Mareja.
Kajl Edmund, inače 87. igrača sveta, uspeo je samo jednom da napravi brejk ali i četiri puta da izgubi gemove na svoj servis. Skoro duplo neiznuđenih grešaka napravio je Edmundo 35-18 i imao je veoma slabu realizaciju poena iz drugog servisa.

Pogledajte detalje meča:

1. SET

2. SET

Nole je šarmer i na terenu i van njega, veliki zabavljač i čovek koji ima smisla za dobar humor i sjajne poteze. Ovaj put publika u Majamiju imala je priliku da vidi kako je najbolji teniser na svetu uhvatio skoro nemoguću lopticu:

„Biće zabavno videti to na televiziji. Moram reći da sam imao sreće. Bio sam na pravom mestu u pravo vreme.“ – rekao je Đoković.

Naredni rival sprskog tenisera je Portugalac Žoao Sousa koji je bio bolji od Kanađanina Vaseka Pospišila sa 7:6, 6:2. Đoković je do sada igrao dva puta protiv Souse, 2013. i 2014. godine i oba puta je pobedio.

NAPRED NOLE!
SJAJNO!



Jedan odgovor na temu "Novak Đoković pobedom startovao na masters turniru Majami 2016 (VIDEO)"

  1. Pingback: „Srpski ekspres“ tutnji Majamijem. Novak pobedio Souzu sa 2:0 | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login