Pinkove zvezdice, 29. epizoda: HIT večeri Anja Jestorović je sa numerama ,,Motori” i „Que sera, sera“ (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 29. epizoda: HIT večeri Anja Jestorović je sa numerama ,,Motori” i „Que sera, sera“ (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Šesti krug „Pinkovih zvezdica“ uveliko odmiče, a ono što je najbitnije je to da se takmičenje uveliko zahuktalo. Posebno iznenađenje u ovoj emsiji je bio nastup prošlogodišnje Pinkove zvezdice Davida Radosavljevića koji je snimio svoju prvu pesmu pod nazivom „Ti i ja“ i predstavio ju je publici.
I dalje su ista pravila, takmičari pevaju po dve pesme, naravno ukoliko steknu uslov za pevanje druge pesme. Uslov je da tokom pevanja prve numere moraju dobiti tri glasa da bi mogli da pevaju drugu numeru. A o tome ko prolazi u sedmi krug i dalje odlučuje fenomenalni žiri Jelena, Leontina, Goca, Hari i Milan. Osam takmičara će svoj talenat ponovo pokazati na sceni, a jedan od njih neće proći u sledeći krug. A evo kako je to izgledalo:

– Elena Bimbilovska je otpevala prvo numeru „Košava“ i dobila je 4 glasa pa je otpevala pesmu „Time to say goodbay“ i uz ogroman aplauz publike i žirija dobila je svih 5 glasova. Kompletan nastup i pevanje su bili impresivni. Žiri je bio oduševljen i uputio je niz komplimentata na njen specifičan glas kao i da je izvođenje druge pesme bilo spektakulrano.

Ivana Dimkovski je sa numerom „Bitanga i princeza“ dobila 4 glasa, zatim je otpevala pesmu „The power of love“ sa kojom je dobila svih 5 glasova. Njeno odlično pevanje impresioniralo je kako publiku takao i žiri. Žiri joj uputio pozitivne komentare i bili su zadovoljniji sa pevanjem pogotovu druge pesme.

Veljko Čačić je sa pesmom „Ludak“ dobio 3 glasa pa je otpevao numeru „Luda ženo“ sa kojom je dobio 4 glasa. Veljko je nastupio sa prehladom pa nastup nije prikazan u najboljem svetlu. Zameke žirija su bile na slabu intonaciju, ravnije pevanje, nedovoljno dobro interpretiranje. U baražu je otpevao „Soba za tugu“ i znatno popravio utisak i uspeo da se izbori za svoje mesto u daljem takmičenju.

– Iva Grujin je otpevala prvo numeru „Kuća za spas“ i dobila je 3 glasa, zatim je otpevala pesmu „Mamma mia“ i na kraju je dobila 4 glasa. Zamerke žirija su bile da su interpretacije bile bez energije i odsečnosti, nije bilo dovoljno ubedljivo. U baražu nije uspela da popravi utisak sa numerom „Ona to zna“ i naspustila je dalje takmičenje.

Lazar Parežanin je sa pesmom „Ti i ja“ dobio 4 glasa, a zatim je otpevao „Stairway to heaven“ sa kojom je dobio svih pet glasova žirija. Žiri je bio zadovoljan sa interpretacijom obe pesme, ali je sve komplimente ubrao sa drugom pesmom.

Anja Jestrović je sa numerom „Motori“ još pre refrena dobila svih pet glasova koje I zadržala sa izvođenjem numere „Que sera, sera“. Anja je dobila čistu peticu i bila je prva koja je dobila za početnu pjesmu svih pet glasova. Publika je po završetku numere gromoglasno aplaudirala i samo se u pozadini čulo skandiranje “Bravo, bravo!”. Anja je kao i do sada pokupila sve moguće komplimente za glas, stabilnost u glasu, savršenu boju glasa. Poseban je bio Harijev komentar:

“Na neki način, svaki tvoj nastup donosi određeni šou na bini, ti donosiš to svojim karakterom. Ti si osobena i to poštujem kod tebe. Ti si prava zvjezdica.”

Anja je svakako obeležila ovu dvadesetdevetu emisiju.

Anđela Mijić je otpevala pesmu “Rat I mir” i dobila je 4 glasa pa je otpevala numeru “Masterpiece” i dobila je svih pet glasova žirija. Žiri je prokomentarisao da je znatno bolje otpevala drugu pesmu. Anđela je sa svojim specifičnim glasom pokazala da je tu gde jeste.

Žarko Pribaković je sa numerom “Ti si pjesma moje duše” dobio 4 glasa pa je otpevao drugu pesmu “Amazing grace” sa kojom je dobio svih pet glasova. Žarko je dobio sugestije da povede računa kad izvodi pesme koje imaju dušu da ne treba da ih peva agresivno, ali je dobio i komplimente na lepu boju glasa.

Još jedna epizoda je ostala za nama. Najgledaniji muzički talent show “Pinkove zvezdice” je svakkako razlog zbog kojeg trebamo biti kraj malih ekrana petkom uveče. Takmičarima želimo svu sreću u daljem takmičenju.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login