DSR@Vaša Prečica vam predstavljaju: Nenad Zlatanović – Mr. Swagger

DOGAĐAJI, MUZIKA  

SJAJNE VESTI I DSR PREDSTAVLJAJU:

Nenad Zlatanović – Mr. Swagger

Dvojac bez kormilara se vraća. Posle mnogo godina i sjajnih provoda i svirki u “Klubu Bardova”, Peđa i Wood su ponovo u akciji. Svakog utorka u klubu “Vaša Prečica”, možete očekivati najopušteniju moguću atmosferu dneve sobe sa našim prvenstveno prijateljima, a podrazumeva se i sjajnim muzičarima. Neka to za sada bude tajna, ali ćete ubrzo saznati program za april i maj, tako da ćete moći unapred da isplanirate svoje vreme i uživate u vrhunskoj muzici i ćaskanju sa prijateljima.

Zašto je “Prečica” dugačiji klub od ostalih? Kada sam prvi put ušao (sa bata Fixajlom) odmah sam mu rekao da je Prečica najlepše mesto koje sam video u poslednjih nekoliko godina. U njemu jednostavno mora da postoji pozitivna energija, jer ne može biti drugačije. Uostalom dođite da se i sami uverite.

Ko svira 05.04? Nenad Zlatanović – Mr. Swagger danas sam zvuči kao simfonijski orkestar, nema takvog na ovim prostorima. Njegov početak karijere vezan je sa završetkom rada “Kluba Bardova”. Tada smo već svi znali koliki je on potencijal. Danas? Danas je on ime, možda ni sam ne shvata koliko veliko. Ja mu lično predviđam i želim karijeru ne samo u granicama Srbije, već i van njih, jer on to apsolutno zaslužuje. Nije moj Neša zaboravio…zna on šta i ja sam mu beskonačno zahvalan što ćemo imati čast da sa njim započnemo, nadam se nešto drugačije i bolje.

Kada svirke počinju? Ne posle 21.00h. Ponavljam … ne posle. Tako možemo da naučimo da radnim danom izađemo, a da sutra ne odemo na posao preumorni, već sa puno sjajnih osećanja, dobre energije i resetovani. I da nas niko ceo dan ne može iznervirati.

I još jedna VAŽNA napomena. Karta za svako veče će biti 200 dinara.
Zašto?

Da bih osim vas moji dragi prijatelji mogao u oči da pogledam i one koji su tu zbog vas. Muzika je i propala onog momenta kada su počeli da joj daju bakšiš iz šanka. Ajde da to konačno ostavimo onoj drugoj muzici, a da mi naučimo da vrednujemo one koji su tu došli da sviraju i podele sa nama svoju dobru emergiju. Tako možemo da im vratimo čast i dostojanstvo koje i zaslužuju.

Peđa Jovanović – Druga strana računara

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login