Tvoje lice zvuči poznato 7. epizoda – Pobednik Đoša sa mjuziklom „Matilda“

DOGAĐAJI, HUMANOST, MUZIKA, ZANIMLJIVOSTI  
Tvoje lice zvuči poznato 7. epizoda – Pobednik Đoša sa mjuziklom „Matilda“

SJAJNE VESTI SA TELEVIZIJE „PRVA“

Sedma epizoda je u studio donela toplinu, razdraganost i veselje. Ono što je upotpunjavalo šou bili su mališani kojima je u potpunosti posvećena epizoda i koji su ovog puta činili publiku. Gostujući član žirija je bio košarkaški as Dejan Tomašević.
Posebno je bio interesantan početak emsije kada su svi u studiju i publika kraj malih ekrana mogli da vidi fotografije članova žrija kad su bili mali.
Sa gostujućim članom žirija došlo više od 200 mališana iz Pravoslavnog sportskog društva “Sveta Srbija”.

– Prvi nastup je pripao Ivani Petres koja je imala zadatak da kao Elza izvede numeru iz najpopularnijeg animiranog filma “Frozen”. Ona je imala pomoć svoje ćerkice Sare koja je zajedno sa njom otpevla pesmu dok ih je pratio hor iz Pančeva. Ogromnim aplauzom publike i žirija propraćen je njihov nastup i izazvao je veliko oduševljenje u studiju. Nastup je izgledao čarobno a pevanje savršeno.
Član žirija Vlado Georgijev je pustio suzu posle njihovog nastupa i prokomentarisao:

“Predivna je Sara i potpuno ista Ivana, bravo Saro. Svaka čast!”

Ivan:

“Odličan nastup, podsetio me je na mene i mamu jer ja pevam kao moja mama, a to znači nikako. A ti si pevala isto kao tvoja mama, super. Da pitam decu, je li ovo bilo dobro – usledo je vrisak i odobravanje iz publike.”

Kompletan nastup Ivane Petres možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9254/tlzp—7-epizoda—3-sezona/28315/ivana-peters.html#topMedia

– Sledeći nastup je izazvao totalno oduševljenje u studiju. Zadatak je bila predivna bajka “Pepeljuga”. Taj zadatk pripao je Neši Bridžisu i Nikola Rokviću koji će da glume dve zle sestre dok će Suzana Mančić biti dobra vila. Specijalna gošća u ulozi Pepeljuge bila je Katarina Bogićević, bivša učesnica TLZP-a.
Nešina ćerkica spremila je divnu pesmu za svog tatu: “Nek’ drugi imaju nešto slično, mene moj tata ima lično”.
Nastup je izmamio osmehe publici a žiri je bio oduševljen kako su se takmičari snašli u ulogama. Neša i Nikola su svoje obećanje da će dati sve od sebe da zabave mališane upravo to i uradili. Na kraju Nikola se sapleo i pao zbog haljine koja je bila stegnuta oko članaka i visoke potpetice što je dodatno izazvalo smeh.

Ivan:

”Sigurno da Pepeljuga nije u istoriji imala ružnije sestra nego sada. Mene je Neša oduševio, imaš ovde podršku prvog razreda iza mene. Dobro smo se zabavili.”

Ana:

”Mi imamo lepšu dobru vilu. I mlađu i lepšu. Magija je trajala do ponoći, a onda se otvorila zavesa i desila se surova realnost, dve zle sestre ali bili ste sjajni.”

Kompletan nastup Neše Bridžisa, Nikole Rokvića i Suzane Mančić možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9254/tlzp—7-epizoda—3-sezona/28316/suzana-nesa-i-nikola.html#topMedia

– Nakon šaljivog nastupa sledeći zadatak imao je Bogoljub Mitić Đoša sa mjuziklom “Matilda”. On je imao podršku plesne škole “Dance factory”. Đoša je odlično obavio zadatak, a sa decom se odlično snašao na sceni.

Ivan :

“Imao si veliku pomoć dece, Lea i Maša, dva svetska prvaka. Bila je super koreografija, lično ne znam kako bi bilo da nisi imao njih iza sebe ali bilo je dobro. Ima na kraju da ti naprave i trambolinu…”

Vlado :

“Meni je večeras Đoša bio vrhunski. Stvarno me je iznenadio, imao je i vrhunske saradnike. Između 8 i 12 poena Đoša ima večeras od mene.” Ana :”Dopada mi se kako je večeras đuskao ali verujem da ti nije bilo mnogo teško s obzirom da si bio okružen ovom talentovanom decom.”

Kompletan nastup Bogoljuba Mitića Đoše možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9254/tlzp—7-epizoda—3-sezona/28318/djosa.html#topMedia

– Nakon Đošinog nastupa usledilo je opšte oduševljene devojčica iz publike kada je Marija Kilibarda najavila nastup Daniela Kajmakoskog u ulozi Džastina Bibera sa numerama “Sorry” i “Love yourself”. Kao i do sada Daniel je savršeno obavio zadatak. Na sceni mu se pridružila Ana Kokić koja je sa njim zaplesala na sceni i dodatno je ulepšala nastup.

Ana :

“Hvala ti što si mi dozvolio da đuskam sa tobom, prošla imitacija je dospela do mnogih američkih i evropskih portala i samo tako nastavi.”

Dejan :

“Kako uspete za pet-šest dana da uvežbate sve ovo? Zaista ste vanzemaljci.”

Kompletan nastup Daniela Kajmakoskog možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9254/tlzp—7-epizoda—3-sezona/28319/daniel-kajmakoski.html#topMedia

– Sledeći nastup pripao je Ani Grubin i Dari Bubamari. Zatak im je bio mjuzikl „Eni“ i to Ana kao Aneta Hanigan i Dara kao mala Eni. Kada su zaigrale na sceni usledio je ogroman aplauz i publika i žiri su prosto uživali. Sa fenomenalnim devojčicama i njihovom igrom na sceni sve je izgledalo vrhunski.

Ana Kokić:

“Oduševljena sam kako su to uradile. Mislim da je Dari skroz legla ova uloga, da se i ona sama oseća kao devojčica.”

Vlado :

“Ana, tvoj nastup je bio fantastičan ali bih da vam pokažem kako u šou biznisu nije sve kako izgleda – Daro, dođi da ti poljubim ruku. Svaka čast, odličan nastup i pohvalio bih ove fenomenalne devojčice.”

Kompletan nastup Ane i Dare možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9254/tlzp—7-epizoda—3-sezona/28322/dara-i-ana.html#topMedia

– Sledeći nastup imao je Halid i to kao Minja Subota. Halid Muslimović je studio vratio u zlatno vreme Zlatnog tobogana sa numerom “Išli smo u Afriku” koju je kompletan studio pevao, a Halidu se na sceni pridružio lično Minja. Ovaj veseli nastup je dobio sve pohale žirija.

Dejan :

“Hvala Minji na divnim emisijama. Odična maska i potpuno si ušao u ulogu.”

Ivan :

“Halide, odličan si bio, sve si bolji i bolji, dobra maska i taj tvoj osmeh koji ni jedna guma ne može da sakrije.”

Ana :

“Halide ti si stvarno sve bolji i bolji i do kraja očekujem pravi bum.”

Kompletan nastup Halida Muslimovića možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9254/tlzp—7-epizoda—3-sezona/28324/halid-muslimovic.html#topMedia

– Poslednji nastup pripao je Kaji. Zadatak je bio “Mala Sirena”. Kaya je imala pomoć i to pomoć prelepe glumice Mirke Vasiljević koja je bila u ulozi lepe sirene. Kaja je na scenu izašla crvena kao rak, i to omiljeni rak Sebastijan i čuvena numera “Under the sea”. Scena je izgledala čarobno a njih dve pored dece su se u ulozi snašle fantastično.

Ivan :

“Mene nisi vratila u detinjstvo zato što sam imamo 20 godina. Meni je ovo mnogo draga pesma, malo je oko teksta bilo problematično, u svakom slučaju mislim da si dala sve od sebe.”

Vlado :

“Fantastinča bizarna farba je ono što me sprečava da ti dam 12 poena ali ti mogu sigurno obećati 2,3, 4, šalim se Kajo. Odična si samo je maska malo….zato si ti toliko dobro pevala, da si nas zasenila sve…”

Dejan :

“Ne znam šta je bilo lepše, koreografija, scena ili ti Kajo, uživao sam. Fenomenalno i žao mi je što se sa tvojom numerom ovo završava.”

Kompletan nastup Kaye možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9254/tlzp—7-epizoda—3-sezona/28326/kaja-ostojic.html#topMedia

Nakon poslednjeg nastupa usledilo je glasanje žirija i to:

Ana Kokić:
Kaja 2
Halid 3
Đoša 4
Ivana 5
Suzana 6
Dara 7
Danijel 8
Neša 9
Nikola 10
Ana 12

Ivan Ivanović:
Kaja 2
Halid 3
Dara 4
Suzana 5
Đoša 6
Nikola 7
Neša 8
Ana 9
Danijel 10
Ivana 12

Vlado Georgijev:
Kaja 2
Danijel 3
Halid 4
Suzana 5
Đoša 6
Neša 7
Nikola 8
Ana 9
Dara 10
Ivana 12

Dejan Tomašević:
Suzana 2
Dara 3
Halid 4
Katarina 5
Ana 6
Neša 7
Danije 8
Đoša 9
Nikola 10
Ivana 12

Nakon glasanja žirija usledilo je glasanje takmičara: Ivana 5 poena za Kaju, Suzana 5 Dari, Nikola 5 poena za Đošu, Neša 5 poena Đoši, Đoša 5 Dari, Danijel 5 Đoši , Ana 5 poena za Đošu, Dara 5 Đoši, Halid 5 Đoši, Kaja 5 poena Đoši.

Titulu pobpednika sedme epizode poneo je Đoša koji je imao veliku podršku najmlađe publike u studiju. Nagradu u vrednosti od 1000 evra Đoša je poklonio Sergejevoj fondaciji “Produži život”. Zadaci za sledeću nedelju su Halid kao Mile Kitić, Kaja kao Emeli Sande, Suzana kao Madonna, Danijel kao The prodigy, Neša kao The prodigy, Dara kao Madonna, Nikola kaoToše Proeski, Ana kao Madonna, Ivana kao Hanka Paldum, Đoša kao Monty Pyton.

Najgledaniji humanitarni šou “Tvoje lice zvuči poznato” je ovoga puta nadmašio sva očekivanja. Takmičari daju sve od sebe da ispune zadatke najbolje što mogu dok publika uživa u svakom nastupu. Kako će svoje zadatke ispuniti takmičari u nedelju ostaje da vidimo.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login