U toku je prijava! Peto takmičenje u bacanju bumeranga „Boom Fest 5“

OSTALI SPORTOVI, ZANIMLJIVOSTI  
U toku je prijava! Peto takmičenje u bacanju bumeranga „Boom Fest 5“

SJAJNE VESTI & NIŠKE VESTI

Mašinska tehnička škola „15.maj“ u saradnji sa Ambasadom Australije i TŠ „Prota Stevan Dimitrijević“ iz Aleksinca, već petu godinu zaredom organizuje takmičenje u bacanju bumeranga „Boom Fest 5“. Ovogodišnje takmičenje se održava u petak, 13. maja. na platou ispred logora „Crveni Krst“. Osnovci, srednjoškolci i studenti koji žele da se takmiče, treba da se prijave na zvaničnom sajtu festivala do 25. aprila.

Ove godine takmičenje prate mnoge novine. Jedna od novina jeste i učešće studenata. Pored studenata, takmiče se i osnovci i srednjoškolci. Cilj festivala jeste aktivna promocija sportskog duha i Australije, kao daleke i neistražene zemlje. Drago nam je da se naša mala skromna manifestacija produžava i raste ističu organizatori takmičenja.

„Ove godine imamo par novina. Prva od novina jeste nova kategorija na takmičenju, a to su studenti, koji su nam poslednjih godina pisali sa željom da se prijave na naš događaj. Pored toga pripremili smo mnoge promo aktivnosti našeg događaja. Jedna od njih je i takozvani #BoomFest karavan koji će doći i u centar Niša početkom maja“ – kaže Slavica Jukić, direktorka Mašinske škole „15.maj“.

Kako ističu organizatori, učenici i profesori Mašinsko tehničke škole „15.maj“, zajedno sa partnerima bezrezervno ulažu entuzijazam i kreativnost u cilju ostvarenja svog projekta.

„Mi smo zahvalni svima koji podržavaju naše napore i zalaganje u cilju širenja sportskog duha. Ovim putem pozivamo ostale zainteresovane kompanije, Javna preduzeća i ostale institucije da nam se priključe i pomognu organizaciju ovog događaja“ – stoji u pozivu za prijavu.

Podsetimo, na prošlogodišnjem festivalu učestvovali su i mladi iz Slovenije u Bugarske, a ovo takmičenje je jedinstveno na Balkanu, tako da pobednik dobija titulu najboljeg bacača bumeranga na Balkanu.

Prijave za takmičenje otvorene su do 25. aprila.

„Boom Fest karavan“ – 9.5.2016. od 12h, Trg Kralja Milana
„Flajer u ruke , informacija zapisana“ – 10.5.2016.
„Putevima sportskog duha“ – 11.5.2016.

U saradnji sa NIŠKIM VESTIMA ovaj članak-intervju je prenesen u celosti bez izmene.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login