Pinkove zvezdice, 34. epizoda: Irnes i Martija oduševili (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 34. epizoda: Irnes i Martija oduševili (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Trideset četvrta epizoda muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice” je bila jednako dobra kao i predhodna zahvaljujući takmičarima koji su bili jako uvežbani i spremni za takmičenje. Od trinaest takmičara grupe “B” jedan je napustio takmičenje, a odluku o tome kao i do sada je donela velika petorka: Jelena, Goca, Leontina, Milan i Hari.

A evo kako je sve to izgldalo na sceni :

– Prva je nastupila Indira Beriša sa numerom “Jedan dobar razlog” i dobila je svih pet glasova žirija. Po završetku izvođenja numere dobila je ogroman aplauz. Komentari su bili odlični na njen glas, lepu lirsku boju glasa, odlično izvođenje i vladanje numerom.

Lazar Parežanin je sa pesmom „Libar“ dobio četiri glasa žirija. Zameke na njegovo izvođenje bile su da je bio pogrešan izbor pesme, preravno pevanje, bez ukrasa. U baražnom delu emsije otpevao je “Oči boje meda” i uspeo da popravi utisak i nastavi dalje takmičenje.

Anđela Mijić je sa numerom „Hands to myself” dobila svih pet glasova žirija što se i očekivalo. Uz ogroman aplauz dobila je pregršt komplimenata da je standardno dobra, da poseduje specifičnu i autentičnu boju glasa, odlično vladanje i pesmom i scenom.

Ivana Dimkovski je sa numerom „Gde da odem da te ne volim“ dobila četiri glasa. Žiri je imao zamerku za izbor pesme koja je po njihovom mišljenu bila teška za nju, kao i monotono izvođenje numere sa kojom se ona praktično borila. U baražu je otpevala pesmu “All the men that I need” i uspela da prođe u dalje takmičenje.

Katarina Zdravković je sa numerom „Ti si moja čokolada“ raspametila studio i dobila svih pet glasova žirija. Žiri je bio oduševljen sa njenim pevanjem, slatkom bojom glasa, scenskim nastupom.

Veljko Čačić je sa numerom „Kako posle nas“ dobio svih pet glasova žirija kao i ogroman aplauz i publike i žirija. Prelepa boja glasa, odličan nastup, veliki napredak u odnosu na predhodne nastupe, odlično i emotivno pevanje bili su samo jedan dio komplimenata koji mu je uputio žiri.

– Tamara Živković je otpevala pesmu “U nedelju” i dobila je četiri glasa žirija. Komentari na njen nastup bili su da je falilo malo bravura u strofama, nije bilo kompaktno, lošije izvođenje numere, bilo je dosta falša… U baražu sa numerom „You raise me up“ nije uspela da se izbori za svoje mesto i napustila je dalje takmičenje.

Žarko Pribaković je sa numerom „Moja draga“ dobio svih pet glasova žirija. Žiri je bio generalno zadovoljan sa njegovim nastupom i pevanjem iako se osetila njegova promuklost u glasu.

Darija Vračević je sa numerom „Kokolo“ unela vedrinu u studio i dobila svih pet glasova. Žiri je bio zadovoljan sa njenim nastupom i pevanjem koje je po njihovom mišljenju odlično kao i uvek.

Uroš Stanković je otpevao pesmu „Nisam te zbog lepote voleo“ i totalno oduševio i žiri i publiku. Pregršt komentara pokupio je za svoje fenomenalno izvođenje numere. Njegov fantastičan glas i sjajno vladanje numerom potpuno je zadivio članove žirija.

Elena Bimbiloska je otpevala pesmu „Zajdi, zajdi“ i dobila tri glasa žirija. Zamerke žirija su bile da je bilo loše izvođenje numere, da su bili iseckani trileri i da je pesma bila bez ukrasa i hladna. U baražu je otpevala numeru “If I were a boy” i uspela da se izbori za svoje mesto u sledeći krug takmičenja.

Irnes Divjan je sa numerom „Sve će to mila moja prekriti ruzmarin i šaš“ uneo prelepu emociju u studio i rasplakao publiku i članicu žirija Gocu. Sa svih pet glasova žirija i mnogo lepih komentara na fascinantno pevanje definitivno je obeležio veče. Po mišljenju žirija on je jedan od najboljih pevača druge sezone “Pinkovih zvezdica”. Pesmu je izneo na svoj način više nego dobro a na sceni je sve izgledalo sjajno.

Martija Stanojković je sa numerom „Elastic heart“ takođe dobila svih pet glasova žirija. Njeno pevanje po mišljenju žirija je standadno dobro, na svetskom nivou kao i uvek. Od Martije se i očekivalo da savršeno otpeva pesmu kao i što je ovaj put uradila. Žiri više nije imao reči hvale koje bi joj uputili, a da već nisu.

Grupa “B” je bila odlična i svi takmičari su se potrudili da opravdaju svoje mesto u takmičenju. Epizoda je bila puna prelepih interpretacija, a da li će sledeća epizoda biti na istom nivou saznaćemo ubrzo.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login