Pinkove zvezdice, 35. epizoda: Prva četvrtfinalna grupa (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 35. epizoda: Prva četvrtfinalna grupa (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Trideset peta emisija najpozitivnijeg muzičkog showa u regionu „Pinkove zvezdice“ je obilovala pozitivnom energijom i fantastičnim nastupima najmlađih muzičkih talenata. Prva četvrtfinalna grupa od dvanaest takmičara se borila za prolazak u nastavak takmičenja, a jedan od njih nije uspeo da se plasira u sledeći krug. Odluku o tome ko prolazi dalje u takmičenje doneo je žiri u izmenjenom sastavu. Pored stadardnih članova Leontine, Jelene, Harija i Milana, a umesto Goce, bila je prošlogodišnja pobednica takmičenja Marija Serdar. Evo kako je to izgledalo na sceni:

– Voislav Mutić je sa numerom „Produži dalje“ dobio četiri glasa žirija i zamerke na slabije izvođenje numere kao i komentar da mu pesma nije legla, da je bio netačan u izvođenju numere. U baražu sa numerom “Rano je za tugu” nije uspeo da se izbori za sledeći krug i napustio je dalje takmičenje.

Nika Purić je sa numerom „Hop, cup, poskočiću“ plesačima i vatrom, napravila pravi mali spektakl na sceni i dobila je svih pet glasova žirija. Nika je oduševila žiri koji joj je uputio pregršt komplimenata za spreman nastup, fantastično izvođenje numere kao i za odličan izbor pesme. Nika je pored žirija oduševila publiku koja je sa skandiranjem i aplauzom propratila njen scenski nastup.

Teodora Marković je sa numerom „Po mome srcu hodaj“ dobila svih pet glasova žirija. Svi članovi žirija su bili zadovoljni sa nastupom i njenim pevanjem koje je stadardno dobro iz emisije u emsiju. Pohvale je dobila za izbor pesme i vladanje numerom.

Tomislav Milovanović je sa numerom „Cesarica“ ostavio žiri bez teksta i dobio svih pet glasova. Tomislav je još pre refrena dobio svih pet glasova. Njegovo besprekorno pevanje, vladanje numerom i velika emocija oduševljava i žiri i publiku kroz svaki nastup. Tomislav se svrstava među najbolje takmičare druge sezone “Pinkovih zvezdica”.

Eva Manić je sa numerom „Ne voliš je znam“ takođe dobila svih pet glasova. Perfektno pevanje, svaršen vibrato i jak vokal bili su samo deo komplimentata koji su joj uputili članovi žirija.

Teodora Tara Stojanović je sa numerom „Man down“ oduševila žiri i dobila svih pet glasova. Njeno pevanje ovoga puta bilo je na svetskom nivou. Tara je po završetku nastupa istakla i plakat „Stop nasilju“ čime je skrenula pažnju na ovaj problem. Od žirija je pokupila sve pohvale za scenski nastup, savršeno pevanje, vladanje scenom.

Amna Alajbegović je sa numerom „Ja bih te sanjala“ dobila svih pet glasova žirija. Njen zapušen nos nije pokvario njeno, uvek dobro, pevanje. Žiri je bio generalno zadovoljan sa njenim nastupom kao i pevanjem.

Marija Stanijanov je sa numerom „Vrata od bola“, koju je izvela veoma emotivno, dobila svih pet glasova žirija. Leontina je kroz suze pohvalila njeno izvođenje numere, a ostali članovi žirija su uputili pregršt lepih komentara na njen lep i prijatan glas, ogromnu emociju i prelep scenski nastup.

Aleksa Vučković je sa numerom „Sanjao sam noćas da te nemam“ dobio ogroman aplauz publike i svih pet glasova žirija. Aleksa je numeru otpevao na svoj način i zadivio kompletan studio. Od žirija je dobio komplimente na posebnu boju glasa, autentičnost i zrelost u pevanju.

Anja Jestorović je sa numerom „Jesenje lišće“ dobila četiri glasa žirija. Zamerke su bile na loš izbor pesme, netačnost u pevanju i greške tokom izvođenja numere, tačnije na prekide u pevanju. U bražnom delu sa numerom “Jedan dobar razlog” je popravila utisak i prošla u dalje takmičenje.

Antonia Gigovska je sa numerom „Suze za kraj“ totalno raspametila žiri koji se pridružio publici u gromoglasnom aplauzu i dobila je svih pet glasova. Pokupila je niz prelepih komnetara na čarobno pevanje, jak vokal, vladanje numerom, savršenstvo u glasu. Antonia važi za jednog od najboljih ženskih vokala druge sezone “Pinkovih zvezdica”.

Marko Bošnjak je sa numerom „Prvi sneg“ kao i u svakom nastupu do sada i ovoga puta totalno raspametio žiri. Kao što se i očekivalo dobio je svih pet glasova žirija. Marko važi za jednog od najvećih favorita i ovoga puta je bio na visini zadatka. Publika i žiri su bili više nego oduševljeni sa njegovim nastupom. Pokupio je sve komplimente za izbor pesme, prelep glas i moćno pevanje.

Prva četvrtfinalna emisija je bila više nego zadivljujuća, a kakva će biti sledeća ostaje da vidimo ubrzo. Posebno je interesantno što će svi takmičari prisustvovati koncertu Enrikea Iglesiasa 10. maja u „Kombank areni“. A za kraj emisije Uroš Stanković, Lazar Parežanin i Aleksa Vučković otpevali su predivno Iglesiasovu numeru „Hero“ i time ulepšali trideset petu epizodu.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login