Srbija u finalu Eurosonga

MUZIKA  
Srbija u finalu Eurosonga

SJAJNE VESTI IZ ŠVEDSKE

Srbija je nastupila na Eurosongu u drugoj polufinalnoj večeri. Naša predstavnica Sanja Vučić imala je veoma interesantan nastup i sa prelepim glasom ona je osvojila srca navijača i glasača pa je u ukupnom zbrajanju svih glasova odvela je Srbiju u finale Evrovizije. Pesma koju je izvodila ima naziv „Goodbye“.
Ukupno je otpevano 18 pesama, a nakon glasanja naša zemlja se našla u finalu pored još 9 finalista ove večeri: Letonija, Gruzija, Bugarska, Australija, Ukrajina, Izrael, Litvanija, Poljska i Belgija.
Prethodne polufinalne večeri koja je odražana u utorak u finale su prošli Azerbejdžan, Rusija, Holandija, Mađarska, Hrvatska, Austrija, Jermenija, Češka, Kipar i Malta.
Na žalost nekoliko zemalja iz okruženja koje su imale veoma dobre pesme nisu prošle: Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Slovenija.

Što se tiče ostalih pesama, ove godine je primetno veći broj balada, tako da za većinu navijača ova godina ima sporiji ritam nego prethodne. Za razliku od nastupa na bini, u bekstejdžu je bilo kao na „partiju“. Nadamo se da će Sanja uspeti da ostvari što bolji plasman!

Poslušajte pesmu Srbije na Eurosongu:

NAPRED SANJA! NAPRED SRBIJA! BRAVO!

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login