Tvoje lice zvuči poznato 10. epizoda – Pobednik Halid Muslimović kao Patrik Svejzi

DOGAĐAJI, HUMANOST, MUZIKA, ZANIMLJIVOSTI  
Tvoje lice zvuči poznato 10. epizoda – Pobednik Halid Muslimović kao Patrik Svejzi

SJAJNE VESTI SA TELEVIZIJE „PRVA“

Deseta i to jubilarna epizoda pozitvnog humanitarnog showa “Tvoje lice zvuči poznato” je bila prepuna zabave, dobre atmosfere i lepe nergije. Deset veličanstvenih takmičara svoje zadatke su obavili baš onako kako se i očekivalo. Standarda ekipa žirija ovoga puta imala je pojačanje i to ni manje ni više nego Željko Joksimović.

– Prvi nastup pripao je Ani Grubin koja se našla u ulozi zanosne svetske zvezde i to Ariana Grande sa numerom “Focus”. Ana je odlično otpevala pesmu i blistala na sceni. Sa pevanjem i ponašanjem na sceni sve je izgledalo svetski. I publika i žiri uživali su tokom izvođenja numere.

Željko:

“Ana, ti si pogrešila profesiju, uz malo truda to može da bude svetski. Čestitam ti stvarno!”

Ana:

“Rekla sam još u prvoj emisiji da je Ana sjajna i složila bih se sa Željkom da je promašila možda malo profesiju, ne zato što je loša voditeljka. Svaka čast Ani koja peva odlično, rame uz rame sa Danielom, Ivanom, Kajom skidam kapu.”

Ivan:

“Bio je dobar nastup, letelo je perje sa ovih igračica. Mislim da od Lejdi Gage pokazuješ da nisi slučajno u ovoj emisiji. Ja ne mislim da si bolja u ovoj profesiji ti si odlična voditeljka. Uvek možeš da se vratiš voditeljstvu ako ti dosadi pevanje.”

Kompletan nastup Ani Grubin možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9267/tlzp—10-epizoda—3-sezona/28568/ana-grubin.html#topMedia

– Sledeći nastup imala je sjajna pevačica Kaja ali ovog puta u ulozi specijalnog člana žirija Željka Joksimovića sa numerom “Nije ljubav stvar”. Kaja je bila na visini zadataka a na sceni joj se pridružio Nenad Mahmutović s kojim je Željko sarađivao u spotu i približio reči jezikom znakova osobama sa oštećenim sluhom.

Željko je bio impresioniran sa Kajinim nastupom za koji smatra da je bio više nego dobar i dodao je:

“Pozdravio bih Nenada koji je to emotivno uradio kao na spotu. Talentovan si izvođač to sam ti i ranije rekao. Svaka ti čast, samo nastavi tako.”

Ana:

“Meni je ovo večeras bilo sjajno. Evo kako imitacije bez koreografije budu odlične. Stvarno si super otpevala i tu mimiku i Željkove pokrete si dobro uradila.”

Kompletan nastup Kaje možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9267/tlzp—10-epizoda—3-sezona/28569/kaja-ostojic.html#topMedia

– Nakon Kajinog nastupa usledila je zabava na sceni. Pozitivnu atmosferu doneo je Nikola Rokvić koji je imao zadatak da imitira svetsku zvezdu Kristinu Agileru sa numerom “Express”. Nikola je mnogo puta do sada pokazao da za njega ne postoje granice kada su u pitanju transformacije. Ovoga puta Nikola je dao sve od sebe i uz igračice na sceni dao je svoj maksimum da isprati koreografiju i numeru.

Ivan:

”Bio si odličan, bravo, ne mešaš nešto posebno ai sve ostalo, svaka ti čast.”

Ana:

“Verovatno su te crvene gaće zbog noktiju. Nikola je i ovaj zadatak kao i sve prethodne uradio savršeno. Što se igranja tiče, sam je priznao da nije nešto vešt u tome ali ovo večeras je bilo super bilo.”

Željko:

“Ti znaš koliko ja cenim tebe kao izvođača, vokalnog solistu, mladog umetnika čije vreme dolazi. Pohvalio bih produkciju i plesnu grupu koja je napravila odličan performans. Ali moram da ti priznam da jedina stvar koja nije bila dobra u smislu postojanja si bio – ti, meni se to uopšte nije dopalo. I dalje si odličan pevač ali to nije to.”

Vlado:

“Ja sam bio veoma iznenađen kada si se pojavio na sceni. Pokušaću da budem diplomata što inače ne znam da budem. Ukrale su ti plesačice šou, toliko dobrih plesačica na jednom mestu koje su izuzetne i nekako si se utopio u masu, nestao si među njima, nisi dominirao. Morao bi se presvući.”

Kompletan nastup Nikole Rokvića možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9267/tlzp—10-epizoda—3-sezona/28572/nikola-rokvic.html#topMedia

– Sledeći nastup imala je Dara Bubamara u ulozi Marije Šerifović sa numerom “Pametna i luda”. Dara se svakom zadatku posveti i od sebe da svoj maksimum i ovoga puta je odlično odradila imitaciju. Njen glas, pokreti, sve je bilo slično Mariji. Izvela je numeru emotivno, a članovi žirija bili su zadovoljni sa njenim nastupom.

Željko:

„Daro, izađi iz lika, još uvek si Marija. Zaista sam impresioniran, ti si jako talentovana osoba, jako lepo pevaš. Ovo je bila odlična imitacija. Ne mislim da mora da bude 100 odsto kao original, mora da postoji esencija, nešto što je karakteristično, ali ti se sve odradila fantastično i ja ti iskreno čestitam.”

Ana:

“Tek sad sam shvatila da Dara ima umiljat glas dok peva, Marija ima malo oštriji, što se meni dopada i dopada mi se što si potpuno ušla u ulogu. Super je bilo ovo večeras, odlično.”

Ivan:

“Mislim da si pokazala koliko je za tebe lakše kada znaš pesmu, kada znaš jezik, možeš da se posvetiš tome. Ne mogu, a da ne primetim da više ličiš na mene nego na Mariju pogotovu kada digneš majicu. Izgledaš kao dete Marije Šerifović i Ivana Ivanovića. Bio je dosta dobar nastup.”

Kompletan nastup Dare Bubamare možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9267/tlzp—10-epizoda—3-sezona/28573/dara-bubamara.html#topMedia

– Nakon Darinog nastupa usledio je jedan veličanstven nastup i to Daniel Kajmakoski u ulozi Prinsa sa numerom “Purple rain”. U sećanje na nedavno preminulog pevača Prinsa, Daniel je priredio imitaciju za pamćenje. Njegov prelep glas i jaka emocija doprineli su da izvođenje numere bude fascinantno. Daniel je zadatak obavio fantastično što se svima u studio dopalo. Na sceni su mu se pridružili i pevali Vlado, Željko i Ana. Bilo je veličanstveno, a nastup je ispraćen gromoglasnim aplauzom publike.

Ivan:

“Daniele, mislim da je teško biti Prins, teško na bini kada su njih dvojica iza tebe. Najbolja vest je da si bio ravnopravan u ovom nastupu. Pevanje i gestikulacija odlični. Nisi slučajno bio tu. Čestitam ti na tome. Mnogi bi se povukli pre nego što bi počela numera.”

Vlado: 

“Prilika koju ste nam dali da možemo da uživamo uz ovu pesmu je bila divna. Daniel se snašao strava. I ličiš malo.”

Željko:

“Bila je čast. Daniele bio si fantastičan. Nema sentimenata iz drugog šoua. Prava si zvezda, uvek odgovariš zadatku kako treba. Pohvalio bih kostim i tvoj izgled. Drago mi je da sam bio deo ovog šoua.”

Kompletan nastup Daniela Kajmakoskog možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9267/tlzp—10-epizoda—3-sezona/28576/daniel-kajmakoski.html#topMedia

– Nakon emotivnog nastupa usledila je prava zabava na sceni a to su priredili Halid i Suzana sa prljavim plesom. Scena iz kultnog filma i Halid Muslimović kao Patrik Svejzi i Suzana Mančić kao Dženifer sa numerom “Time of my life” napravili su pravo ludilo u studiju. Svi prisutni su uživali u njihovom nastupu koji je bio izvanredan. Zadatak su obavili sjajno i oduševili su žiri.

Željko:

“Uživali smo. Halide, Patriče. Mislim da si pogrešio profesiju, mislim na žanr. Rođen si pop pevač. Šta si tražio u narodnoj muzici. Ovo je tvoj neki fah. Bio si fantastičan, video se trud. Suzana ti si bila predivna u ovom prljavom plesu. Malo te Patrik isprljao, ali bila si fatastična. Intonacija odlična, pevala si odlično. Baš sam impresioniran.“

Vlado:

“Ja bih se fokusirao na Halida. Ovo je tvoje najbolje izdanje u ovoj sezoni. Nadam se da će te kolege takmičari izglasati za pobednika. Pohvalio bih i Suzanu, predivna, preslatka, tebi su godine krenule unazad.”

Ivan:

“Pohvalio bih Suzi, jako dobra tačka. Izgledaš fenomenalno. Bila si zaista odlična i ovaj nastup bi izgledao drugačije da ti nisi dala pečat. Ja Halide od prvog tvog nastupa kažem da ličiš na Patrika. Taj kostim nije dobar za švaleraciju, ostaju tragovi. Ovaj vaš nastup me zabavio beskonačno. K’o Bosanac kad upozna trebu na moru iz inostranstva. Stegao si je kao deda penziju. I đuskanje vrhunsko.”

Ana:

“Ovo je toliko bilo dobro. Šteta što ti produkcija nije više davala plesačke zadatke. Žao mi je što publika ne vidi koliko se trudite i koliko vežbate. Ovo je bilo fenomenalno. A Suzana sve lepše izgleda, a i mnogo ti lepo stoji ta kosa. Volela bih da izgledam kao ona kada budem u tim godinama.”

Kompletan nastup Halida i Suzane možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9267/tlzp—10-epizoda—3-sezona/28579/suzana-mancic-i-halid-muslimovic.html#topMedia

– Još jedan fenomenalni nastup i odlična maska – Neša Bridžis u ulozi Stromae sa numerom “Tous les memes”. Neša je do sada imao razne transformacije i pevao je i na srpskom i na engleskom jeziku a ovoga puta zadatak mu je bila pesma na francuskom što njemu nije predstavljao problem da zadatak odradi baš kao što se i očekivalo. I scenski nastup i pevanje bili su više nego dobri.

Željko:

“Baš sam uživao u onoj esenciji u tvom nastupu. Nije ni malo lak zadatak. Ni sam izvođač ne bi ponovio uvek numeru isto kako treba. Čestitke. Esencija je bila prisutna. Odlično odrađen zadatak.”

Ivan:

“Neću komentarisati po segmentima Mislim da si suviše mnogo pažnje posvetio tome što ti ispala bubica. Numeru si odradio odlično, to što te mučilo je tvoj problem. Izveo si svoju pesmu, govorio si pesmu na francuskom, izborio si se sa svim demonima, nema razloga da budeš ljut, pružio si svoj maksimum koji uopšte nije mali.”

Ana:

“Sve pohvale što si pevao na francuskom verujem da ne znaš reč na francuskom, razumem te skroz. To nije ni malo lako. Nezogodno kada moraš da pevaš na jeziku koji ne razumeš uopšte. Potpuno si ušao u lik i odradio zadatak kako treba. Pohvale i za ples. I da pohvalimo koreografe i plesače koji su iz emisije u emisiju odlični.”

Kompletan nastup Neše Bridžisa možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9267/tlzp—10-epizoda—3-sezona/28582/nesa-bridzis.html#topMedia

– Sledeći nastup imala je Ivana Peters u ulozi svoga kolege Halida Muslimovića sa numerom “Oj, jarane, jarane”. Na prve taktove publika je bila oduševljena, a Ivana je napravila pravu zabavu na sceni. Ceo nastup režirao je Vlado Georgiev. Kamila, sablje, drugari, oaza i jedna žena. Ivana je bila odlična, na probi je dobila par saveta od Halida kako da izvede numeru, što joj je i pošlo za rukom.

Vlado:

“Ja sam prezadovoljan. Jedino što je izostalo – kamila je trebalo da propadne kroz oazu. Falio je pesak da bude peščana dina. Sve ostalo fantastično. Moram i masku da pohvalim. Sjajno.”

Željko:

“Drago mi je što vidim Ivanu pa makar i u liku Halida. Sve radiš na perfektan način. Siguran sam da ti kompletno cela nova energija jako prija, da se izmestiš iz relnog života. Tvoj vokal nećemo da pominjemo. Odlično si izgledala kao Halid. Iako znam da odlično pevaš narodnu muziku. Želim da ti čestitam na Evrosongu i želim ti još jednu pobedu za Srbiju.”

Ana: 

“Imitacija je bila sjajna. Fascinira me što ima osmeh isti kao Halid. Pevanje neću da komentarišem. Pohvale za maskere i pohvale za Vladu za ovako divan nastup.”

Ivan:

“Ja sam dugo čekao ovaj nastup, zato što se ova koreografija, režija nedeljama ispisivala u ugostiteljskim objektima. Lepo je dati mogućnost jednom umetniku kao što je Vlado da prospe sve svoje ideje na scenu. Makar konfuzno to bilo. Žao mi je što nije kamila mahala nogama kako je Vlado zamislio. Baš si ličila na Halida, malo si se zasmejala, omašila matricu. Vlado se obradovao svojoj posrnuloj kamili i oazi. Luda tačka, svi smo se zabavili.”

Kompletan nastup Ivane Peters možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9267/tlzp—10-epizoda—3-sezona/28585/ivana-peters.html#topMedia

– Poslednji nastup pripao je Đoši koji je sve gledaoce ovoga šoa u studiu i kraj malih ekrana podsetio na još jednu legendu i to Luisa sa numerom “Opa, opa”. Maskeri su sjajno odradili masku koja je neverovatno podsećala na Luisa. Đoša se potrudio i otpevao numeru fenomenalno, a nastup je izgledao odlično.

Ana: 

“Prvo sam se šokirala kada sam ga videla. Opet pohvale za maskere. Raspoložila sam se, mnogo lepa pesma. Sjajno si odradio imitaciju. Znam da si jako želeo ovu imitaciju i ispunila ti se želja.”

Ivan: 

“Mislim da je Đoša konačno pronašao dimenzije. Malo si žurio, kasnio za tekstom ali nije lako disati sa tim stomakom, to ja najbolje znam. Imam razumevanja za to. Mislim da si bio dobar.”

Vlado:

“Izuzetna maska. Skinuo si pokrete fenomenalno, pevanje nije tvoj fah. Verno si izgledao u nekim trenucima da sam morao da okrenem glavu.”

Željko:

“Svaka čast za masku. Međutim, nije mi se dopalo jer iako ne znaš da pevaš, mogao si bar tekst da naučiš besprekorno. Ja bih se potrudio da ispoštujem njegov lik i delo. Ne samo što sam ja njega voleo, već ga je volela cela nacije. To je moja mala zamerka. Nije teško napraviti mali napor tiče se teksta.”

Kompletan nastup Đoše možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:
http://tlzp.prva.rs/video/9267/tlzp—10-epizoda—3-sezona/28587/djosa.html#topMedia

Posle završenog poslednjeg nastupa usledilo je glasanje žirija :

Željko Joksimović:

Suzana – 4
Ana Grubin – 7
Halid – 5
Đoša – 2
Dara – 8
Neša – 6
Ivana – 9
Nikola – 3
Kaja – 10
Daniel – 12

Ivan Ivanović:

Dara 7
Đoša 2
Suzana 4
Ana Grubin 10
Nikola 3
Halid 8
Neša 6
Kaja 5
Ivana 9
Daniel 12

Ana Kokić:

Đoša 8
Suzana 6
Halid 12
Ana Grubin 7
Dara 2
Nikola 5
Ivana 4
Kaja 3
Neša 9
Danijel 10

Vlado Georgijev:

Dara 9
Đoša 5
Ana 6
Halid 8
Suzana 7
Nikola 4
Neša 2
Kaja 3
Ivana 10
Danijel 12
 
Nakon glasnja žirija i takmičari su dali svoje glasove i to: Kaja 5 Halidu, Nikola 5 Halidu, Ivana 5 Halidu, Dara 5 Halidu, Neša 5 Halidu, Halid 5 Danijelu, Đoša 5 Halidu, Ana 5 Halidu, Daniel 5 Halidu, Suzana 5 Halidu.

Pobednik desete epizode bio je Halid koji nagradu od 1000 evra dodeljuje Fondu “Zajednički put” iz Prijedora koji pomaže osobe sa invaliditetom. Halid će uz ovaj iznos, Fondu lično dodati još 1.000 evra.

Imitacije za sledeću emisju su :
Nikola kao Robi Viijams
Đoša kao AC/DC
Suzana kao Magnifico
Kaja kao Adele
Neša kao Mjuzik “Hair”
Dara kao Aca Lukas
Ana kao Katy Perry
Ivana kao Taylor Swift
Daniel kao Michael Jackson
Halid kao Nedžad Salković

Jubilarna emisija je obilovala i pozitivnim i emotivnim nastupima, a šta nas očekuje u sledećoj emisiji i da li će biti jednako dobra ili čak bolja od predhodnih saznaćemo ubrzo.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login