Pinkove zvezdice, 36. epizoda: Baraž petica (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 36. epizoda: Baraž petica (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Druga četvrtfinalna grupa najpozitivnijeg talent showa je donela mnogo emocija i radosti u studio. Takmičari su pred publikom i žirijem pokazivali neopisiv trud i talenat. Od njih dvanaest jedan takmičar nije uspeo da zadrži svoje mesto u takmičenju. Odluku o tome ko prolazi dalje u nastavak takmičenja doneli su Hari, Milan, Jelena, Leontina i Marija Serdar. A evo kako je to izgledalo na sceni:

Katarina Zdravković je otpevala pesmu „Samo jednom se ljubi“ i zajedno sa plesačima unela prelepu emociju u studio. Žiri je bio oduševljen sa njenim izvođenjem numere koje je po njihovom mišljnju bilo fantastično i dobila je svih pet glasova. Takođe, žiri je pohvalio njen napredak u pevanju i zaključili su da je ona jedna od najboljih manjih zvezdica.

Veljko Čačić je sa numerom „Pratim te“ oduševio žiri i publiku koja je gromoglasnim aplauzom podržala njegov nastup. Sa prelepim, svojskim načinom pevanja, zadivio je žiri i dobio svih pet glasova.

Elena Bimbiloska je otpevala numeru „Skyfall“ i dobila je svih pet glasova žirija. Elena je zajedno sa plesačima napravila pravi šou na sceni. Sve je izgledalo jako moćno i žiri joj je uputio niz komplimenata za njeno dobro pevanje, posebnost i prelep glas.

Lazar Parežanin je otpevao pesmu „Ti si sav moj bol“ i dobio svih pet glasova žirija baš onako kako se i očekivalo. Lazar je dobio pregršt komplimenata za moćno pevanje, dobar scenski nastup kao i vladanje i glasom i scenom. Napravio je odličnu atmosferu u studiju i publika ga je podržavala celo vreme tokom izvođenja numere.

Ivana Dimkovski je sa numerom „All I ask“ totalno raspametila i publiku i žiri i dobila očekivanih pet glasova. Njeno standardno dobro pevanje, odličan izbor pesme, totalno vladanje numerom, potpuno bajkovita i umirujuća interpretacija… bili su samo nekoliko komplimenata koji joj je uputio žiri.

Indira Beriša je sa numerom „Bolje moglo je“ iznenadila i šokirala žiri u pozitivnom smislu i dobila svih pet glasova. Žiri bukvalno nije mogao da izabere reči kojima bi pohvalili njenu interpretaciju. Odličan izbor pesme, istina, emocija, tačnost, ukrasi u pesmi sve je savršeno izvedeno bili su dio komplimenata a posebno je bio interesantan Leontinin komentar koja je pustila suzu tokom Indirinog izvođenja pesme:

“Na momente sve ovako krene da mi se ježi teme. Odjedanput kreće krv, suze, znoj. Potpuno si dala dušu, srce, pokidala si. Rasturila si me kao neku nisku perlica.”

Žarko Pribaković je sa numerom “Proud Mary” još jednom pokazao koliki talenat poseduje i dobio je svih pet glasova žirija. Njegova autentičnost i uvek dobar izbor pesme, žiri prepoznaje iz emisije u emisiju. Uputili su mu lepe reči da se uvek trudi oko nastupa, da poseduje prelep glas i pozitivnu energiju.

Anđela Mijić je sa numerom “XO” totalno raspametila i žiri i publiku i donela pravo ludilo na scenu. Pored svih pet glasova od žirija je dobila niz pohvala a neki od njih su da je nastup bio vrh vrhpva, pevanje na zavidnom nivou, da se svrstava među favorite druge sezone, da poseduje savršenu i posebnu boju glasa kao i to da sa ovakvim nastupom može izaći na svetsku scenu.

Uroš Stanković je otpevao pesmu “Deset mlađa”, napravio pun pogodak i dobio svih pet glasova žirija. Žiri je bio zadovoljan sa njegovim nastupom koji je po njihovom mišljenju standardno dobar. Njegovo emotivno i zrelo pevanje oduševilo je i publiku u studiju.

Darija Vračević je sa numerom “Zemljo moja” oduševila žiri i dobila je svih pet glasova. Žiri se složio da Darija izgleda fenomenalno na sceni i da je svaki njen nastup poseban. Njen prelep glasić i posvećenost nastupu uvek oduševi i žiri i sve prisutne u studiju.

Martija Stanojković je sa numerom “Ko sam ja” po ko zna koji put raspametila žiri i dobila svih pet glasova. Njena prelepa energija i emocija uvek oduševi članove žirija. Žiri je uputio stadardno lepe reči Martiji na lepotu u glasu, posebnost, prelep nastup.

Irnes Divjan je sa numerom “Bamboleo” potpuno zabetonirao žiri i dobio svih pet glasova kao što se i očekivalo. Žiri se zahvalio Irnesu nakon interpretacije u kojoj su uživali. Pohvalili su njegov nastup koji je standardno dobar kao i to da se odlično snalazi u svakom žanru i da je jedan od najboljih u drugoj sezoni.

Posebnost ove epizode je bilo to što su u prvom delu emisije svi takmičari odlično otpevali numere i dobili svih pet glasova pa se morao održati takozvani baraž petica. Svih dvanaest takmičara pevali su po deo pesme, a na žiriju je bilo da odluči ko napušta “Pinkove zvezdice”. A njihovom odlukom iz daljeg takmičenja je ispala Katarina Zdravković.
Posle ovako dobre emisije šta možemo dalje očekivati? Da li uopšte može ovako nešto da se ponovi i da li sledeća epizoda može da nadmaši očekivanja?

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login