Tvoje lice zvuči poznato 11. epizoda – Pobednik Katarina Ostojić Kaja kao Adel

DOGAĐAJI, HUMANOST, MUZIKA, ZANIMLJIVOSTI  
Tvoje lice zvuči poznato 11. epizoda – Pobednik Katarina Ostojić Kaja kao Adel

SJAJNE VESTI SA TELEVIZIJE „PRVA“

Humanitarni spektakl „Tvoje lice zvuči poznato“ privodi se kraju. Imali smo prilike svake nedelje uveče da uživamo u raznim imitacijama deset vrhunskih takmičara. Posebnost ove polufinalne emsijije bilo je to što se prvi put u ovoj sezoni emisija emituje uživo, a pored glasova žirija i drugih učesnika, o takmičarima će suditi i publika koja će glasati sms-om. Od deset takmičara njih petoro će napustiti šou i u finalu će se za pobedničku titulu i humanitarni ček boriti samo petoro najboljih.
U polufinalnoj emisiji pored standardne ekipe žirija Ivana, Ane i Vlada našao se specijalan gosti i to Aca Lukas.
Pre početka polufinalne emisije najbolje je bila plasirana Ivana Peters, na drugoj poziciji Daniel, dok je Kaja bila na trećem mestu.

– Prva je nastupila Kaja Ostojić u ulozi Adel sa numerom “Hello”. Kaja je tokom takmičenja više puta pokazala koliki trud ulaže da zadatak obavi savršeno. Ovoga puta Kaja je više nego blistala i njen anđeoski glas došao je do izražaja u izvođenju Adelinog velikog hita. Publika je bila oduševljena, njen nastup podržali su sa ogromnim aplauzom. Žiri je bio više nego zadovoljan sa Kajinim kompletnim nastupom.

Aca:

Što se tiče pevanja moćno.

Vlado:

Jako dobro. I atmosfera i ambijent i dinamički je lepo ulazila u pesmu. 

Ivan:

Kad neko dobije da peva Adel to je mnogo ozbiljno. Osim što ne ličiš na Adel, pevanje je bilo spektakularno.

Ana:

Kaja je ovim nastupom pokazala više nego do sada. Do sada nas je iznenadila nastupima, glumom. Mislim da Kaja ima još mnogo da pokaže publici.

Kompletan nastup Kaje možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:

http://tlzp.prva.rs/video/9269/tlzp—polufinale—3-sezona/28695/kaja-ostojic-.html#topMedia

– Sledeći nastup pripao je Suzani Mančić koja je imala zadatak da imitira Manjifika. Suzana je u odelu i sa leptir mašnom sentimentalno izvela prelepu pesmu “Pukni zoro” kojoj se u potpunosti posvetila i očarala je kompletan studio. Prelep melos se pretvorio u brz ritam koji mami za igrom i Suzana je otpevala numeru “Samo malo”. Sa đuskanjem I plesačima sve je izgledalo odlično.

Ana:

Suzana je sjajna. Mnogo si se trudila.

 
Vlado:

Pohvalio bih maskere. Dopao mi se nastup, dopali su mi se plesači.

Aca:

Kako je krenulo ja ću izgubiti epitet Baba Roge, jer nemam šta da kažem loše. Suzana, ne bih te prepoznao. Maska je fenomenalna, jako mi se dopao nastup, i pevanje.

Kompletan nastup Suzane Mančić možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:

http://tlzp.prva.rs/video/9269/tlzp—polufinale—3-sezona/28698/suzana-mancic-.html#topMedia

– Sledeći nastup pripao je Ivani Peters, a ona je imala ulogu Tejlor Svift sa numerom “Bad Blood”. U kožnom kompletu sa muškim igračima i njihovim akrobacijama raspametila je sve u studiu. Njen savšen glas iz emsije u emsiju dolazio je do izražaja a ovoga puta i moćan glas i fantastičan nastup oduševio je sve članove žirija.

Ana:

Verujem da su se devojkama dopale akrobacije. Ivana je opet bila sjajna. Uživanje je sedeti ovde i slušati te.

Vlado:

Momci su napravili šou iza tebe. Jako su bili dobri. Ti si se isto snašla. Pevanje neću da komentarišem. Ova pesma je za tebe nezahtevna.

Aco:

Što se tiče pevanja, svi znamo kako pevaš, suvišno je komentarisati tvoje pevanje.

Ivan:

Ja sam se plašio da te ne ponese emocija da ne napraviš neki kolut. Veoma sam uživao u ovoj numeri.

Kompletan nastup Ivane Peters možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:

http://tlzp.prva.rs/video/9269/tlzp—polufinale—3-sezona/28701/ivana-peters-.html#topMedia

– Nastup koji se uvek željno iščekuje najavio je član žirija Aca Lukas rečima: „A sada najomraženiji lik u mom životu – Aca Lukas.“ . Šaljiva najava izazvala je smeh u studio i sa pesmom „Zapišite mi broj“ Dara Bubamara je zapalila studio i sve prisutne. Poznata kao pravi šoumen i ovoga puta unela je pozitivnu energiju i oduševila prisutne. Tokom izvođenja numere od publike je zahtevala „da vidi ruke“. Nakon numere usledila je i druga pesma „Kafana na Balkanu“ koju je otpevala zajedno sa Acom Lukasom. Publika je prosto bila oduševljena, a žiri je imao samo reči hvale.

Ivan:

Jako dobra maska. Vidi se da voliš pevaš, ali si je pevala na svoj način. Prepoznao sam Daru.

 
Aca:

Sve je dobro.

Vlado:

Skinula si pokrete, onda si počela da pevaš kao Radojka. Radojka Lukas nova zvezda. Ali maska ti stoji super. I naravno sve pohvale Aci koji se popeo gore sa klavirom.

Ana:

Skoro je nemoguće da žensko otpeva Acin glas. Sve imitacije si odradila perfektno, kao i ovu večeras.

Kompletan nastup Dare Bubamare možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:

http://tlzp.prva.rs/video/9269/tlzp—polufinale—3-sezona/28703/dara-bubamara-.html#topMedia

– Nakon Darinog nastupa nastao je pravi spektakl na sceni i to Daniel Kajmakoski u ulozi kralja popa Majkla Džeksona. Daniel je publici priredio dve pesme Majkla Džeksona „Dirty Diana“ i „Thriller“ što je izazvalo ogromno oduševljenje u studiju. On se savršeno snašao i vokalno i igrački u ulozi kralja popa. Njegov nastup je raspametio publiku sa igračima na sceni i mnogo pirotehnike sve je izgledalo savršeno na svetskom nivou, spektakularno. Po završetku numere Danijel je mogao samo da čuje ovacije.

Ivan:

Danijel kida, pročitao sam na Tviteru. To je najbolji komentar koji neko može da ima.

Vlado:

Odlično je zamišljena tačka, ti si se dobro snašao.

Aca:

Bio si fascinantan, sjajan. Pevanje je bilo fenomenalno. Svaka čast.

Ana:

Ti si oživeo Majkla Džeksona. Večeras kao Majkl zapalio si scenu.

Kompletan nastup Daniela Kajmakoskog možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:

http://tlzp.prva.rs/video/9269/tlzp—polufinale—3-sezona/28704/daniel-kajmakoski-.html#topMedia

– Sledeći nastup pripao je Ani Grubin koja se ovoga puta našla u ulozi Jelene Rozge sa numerom “Ne tiče me se”. Ana je do sada više puta pohvaljena od strane žirija za sav trud koji ulaže za svoje nastupe, čak su joj pojedini članovi žirija rekli da je “promašila” profesiju i da je trebala da se bavi pevanjem i muzikom. U prelepoj haljinici Ana je blistala na sceni, pesmu je odlično otpevala što je publika podržala aplauzom. Kada je numera bila završena, Ana je „nasuvo“ nastavila da peva refren, što je oduševilo Vladu Georgieva koji joj se na kraju poklonio.

Vlado:

Ti si lepša od Jelene Rozge. Kad bi ocenjivali nivo histerije, ti od 12 imaš 24 poena. Sve si uradila super. Odličan ti je bio nastup. Gledaću da ti dam što više poena.

Ivan:

Možda je Rozga džepna Venera, a ti si Venera. Bravo Ana, i meni se dopalo „a capella“ kraj.

Aca:

Ova maska je lepša od originala. Što se tiče pevanja, tu nema šta da se skine.

Ana:

Ana nije trebalo da radi ovo večeras, ali je danas pre podne dobila ovaj zadatak. Ti si jaka, prelepa žena, i ja ti se divim.

Kompletan nastup Ane Grubin možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:

http://tlzp.prva.rs/video/9269/tlzp—polufinale—3-sezona/28706/ana-grubin-.html#topMedia

– Sledeći nastup pripao je Đoši i to u ulozi Brajan Džonsona frontmena grupe AC/DC. Posle komplikovanih nastupa, štiklica i haljinica, Đoša je ovoga puta pokazao kako mu stoji hevi metal fazon. Publika je bila više nego zadovoljna sa njegovim nastupom i plesačima, a i žiri je bio oduševljen i zaključili su da je to bio njegov najbolji nastup do sada. Đoša se plašio kako će sve to izgledati i na kraju je sve odlično ispalo.

Ana:

Bio si večeras vrhunski. Svaka ti čast.

Vlado:

Ovo ti je najbolji nastup. I kostim i maska su top.

Aca:

Maska je nenormalno dobra. I pokrete si skinuo. Pa i glas. Jesi bio u frižideru ovih dana?

Ivan:

Ja mislim da je maska izuzetna. Najbolje što je moglo da ti se desi da ne čuješ sebe. Dao si sve od sebe. Bravo. Mislim da si se u ovom nastupu najviše potrudio.

Kompletan nastup Đoše možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:

http://tlzp.prva.rs/video/9269/tlzp—polufinale—3-sezona/28708/djosa-.html#topMedia

– Nakon hevi metala na scenu se čuo prelepi melos sevdalinke koju je u studio doneo Halid Muslimović sa ulogom Nedžada Salkovića i numerom “Ne klepeći nanulama”. Halid je punim srcem otpevao sevdalinku a interpretacija je dirnula i publiku i žiri koji su uživali tokom njegovog nastupa. Halidu je ovaj zadatak praktično bio po njegovom ukusu i doneo je prelepu atmosferu i osmehe na licima svih prisutnih.

Ivan:

Nema matrice, nema problema za tebe. Odlično. Ovo je tvoj najbolji nastup.

Ana:

Ja sam oduševljena i pesmom i pevanjem. Videli smo Halida u pravom izdanju, čim je uživo bend.

Aca:

Nedžad je prvi pevač od koga sam tražio autogram. Pesma sjajna, otpevao si lepo, mada glas nije mogao da pobegne od Halida. Pohvala za orkestar.

Vlado:

Iz profila izgledaš isto kao Nedžad, i kada muzika svira uživo Halid nema problem. Ovo je tvoj teren. Ja sam uživao.

Kompletan nastup Halida Muslimovića možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:

http://tlzp.prva.rs/video/9269/tlzp—polufinale—3-sezona/28710/halid-muslimovic-.html#topMedia

– Sledeći nastup imao je Neša Bridžis koji je na scenu doveo mjuzikl „Kosa“ i čuveni hit „Let the sunshine in“. Spektakl na sceni započeo je kada su vojnici preplavili binu, komandant je izdavao naredbu, a onda je Neša u pesmi zavapio nad svojom tužnom sudbinom. Njih su smenili veseli, razigrani mladići i devojke koji su slavili život. Priča za sva vremena i pravi spektakl. Neša je zadatak obavio sjajno, publika je kao i do sada sa ovacijama podržala njegov trud i zalaganje na svakom nastupu. Sve je izgledalo savršeno što je oduševilo i članove žirija.

Ivan:

Nešo, bravo za ovaj nastup. Ovo  je teška pesma, dao si sve od sebe. 

Aca:

Nastup je bio sjajan. Atmosfera je nadomestila je ogromnu količinu loših tonova. bilo je falša da je glava bolela. Sve zajedno je bilo ekstra.

Ana:

Uživala sam kao i u svakoj Nešinoj imitaciji.

Vlado:

Nastup je bio super i koreografija takođe, ali pevanje nije bilo dobro.

Kompletan nastup Neše Bridžisa možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:

http://tlzp.prva.rs/video/9269/tlzp—polufinale—3-sezona/28712/nesa-bridzis-.html#topMedia

– Poslednji nastup pripao je Nikoli Rokviću koji je imao zadatak da se nađe u ulozi Robi Vilijamsa sa numerom “Feel”. Nikola je kao i do sada oduševio publiku i članove žirija sa svojim neprikosnovenim glasom. Tokom takmičenja pokazao je da za njega ne postoji težak zadatak kao i to da svaku imitaciju odradi fantastično. Ovoga puta publici je priredio nastup za pamćenje. Sa oskudno obučenim plesačima statistima sve je izgledalo na svetskom nivou. Nikola je fascinirao žiri koji su za njega imali samo reči hvale.
Aca:

Bilo je odlično, vrlo odlično.

Vlado:

Maska je više Džon Kliz nego Robi Vilijams. Odlično. Dobro je bilo mada sam navikao da i više oduševiš, iznenadiš.

Ivan:

Meni više ličiš na doktor Hausa.

Ana:

Kroz ceo šou si pokazao da si sjajan glumac, i jedan si od pevača koji pevaju podjednako dobro i narodnu i zabavnu muziku.

Kompletan nastup Nikole Rokvića možete pogledati na oficijelnom sajtu TLZP:

http://tlzp.prva.rs/video/9269/tlzp—polufinale—3-sezona/28715/nikola-rokvic-.html#topMedia

Nakon poslednjeg nastupa telefonske linije su bile otvorene za glasanje. Žiri je glasao i birao se pobednik polufinalne emsije.

Aca Lukas:

Neša 2 poena
Đoša 3 poena
Halid 4 poena
Rokvić 5 poena
Ana 6 poena
Dara 7 poena
Suzana 8  poena
Danijel 9 poena
Ivana 10 poena
Kaja 12 poena

Vlado Georgijev:
Neša 2 poena
Dara 3 poena
Đoša 4 poena
Suzana 5 poena
Halid 6 poena
Nikola 7 poena
Ana 8 poena
Danijel 9 poena
Ivana 10 poena
Kaja 12 poena

Ivan Ivanović:
Suzana 2 poena
Dara 3 poena
Đoša 4 poena
Neša 5 poena
Nikola 6 poena
halid 7 poena
Danijel 8 poena
Ana 9 poena
Kaja 10 poena
Ivana 12 poena

Ana Kokić:
Dara 2 poena
Suzana 3 poena
Neša 4 poena
Halid 5 poena
Đoša 6 poena
Nikola 7 poena
Ivana 8 poena
Ana 9 poena
Kaja 10 poena
Danijel 12 poena

Nakon glasanja žirija u prednosti je bila Katarina Ostojić Kaja zatim su glasali takmičari i to : Kaja – 5 poena Ani, Suzana – 5 poena Dari, Ivana – 5 poena Neši, Dara – 5 poena Suzani, Danijel – 5 poena Neši, Ana – 5 poena Kaji, Đoša – 5 poena Ani, Halid- 5 poena Neši, Neša – 5 poena Danijelu, Nikola – 5 poena Danijelu.

Nakon sabranih glasova pobednica polufinalne epizode bila je Katarina Ostojić Kaja koja je ček od 1000 evra odlučila da pokloni jednoj Užičanki koja se bori protiv raka. Kaja je inače jedini takmičar koji je dva puta pobedio u ovoj sezoni. 

Nakon proglašenja pobednika epizode, svi osvojeni bodovi pretvoreni su u poene od 2 do 12. Prema bodovnom stanju prva je bila Ivana Peters, drugi Danijel, a treća Katarina Ostojić. U poene od 2 do 12 biće pretvoreni i sms glasovi publike.

Glasovi žirija, takmičara i publike su sabrani. Petoro finalista je izabrano, a oni su: Danijel Kajmakoski, Katarina Ostojić Kaja, Ivana Peters, Nikola Rokvić i Neša Bridžis. Njih petoro će nastaviti borbu za 25 000 evra u poslednjoj finalnoj epizodi koju će se emitovati u nedelju 21 sat. Nakon polufinalne epizode Danijel je na prvom mestu u generalnom plasmanu.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login