Ana Ivanović pobedila Kurumi Nare i prošla u treće kolo Rolan Garosa

TENIS  
Ana Ivanović pobedila Kurumi Nare i prošla u treće kolo Rolan Garosa

SJAJNE VESTI SA ROLAN GAROSA

Ana Ivanović je savladala Japanku Kurumi Nare sa 2:0 (7:5 i 6:1) u drugom kolu Rolan Garosa. Ovaj meč za Anu nije bio ni malo lak jer je morala mnogo da radi tokom meča da bi ga rešila u svoju korist.
Početak meča je bio sjajan i Ana je povela sa 3:0. Kao što se to dešavalo i ranije, posle fenomenalnog starta usledio je period lošije igre pa Ana nije uspela da realizuje ni jednu od 4 prilike da povede sa 4:0. Kurumi se „probudila“ i zaigrala mnogo bolje. Uspela je da spasi drugi brejk i ostane u meču, ali to nije bilo dovoljno da bi dobila prvi set. Naša teniserka je posle vođstva od 6:5 i šanse da dobije ovaj set imala čak nekoliko šansi ali je tek 4. iskoristila i povela sa 1:0 u setovima.
Prva polovina drugo seta je bila identična početku meča. Ana je ponovo povela sa 3:0, ali ovaj put je ritam držala dokraja i nije dopustila protivnici da se razigra. Ovaj deo meča rešila je u svoju korist i to sa 6:1.

Nakon meča Ana je izjavila:

„Mislim da je ceo meč bio veoma težak i fizički iscrpljujući. Čak i u onim gemovima koje sam osvojila, morala sam da se pomučim. Znala sam da moram da budem agresivna i dobro se krećem protiv nje, ali i da joj takođe oduzimam vreme jer je dobra teniserka. Odlično se kreće i zato sam pokušala da zaigram bolje i igram više forhendom. To što sam osvojila prvi set mi je nekako dalo samopouzdanje i reda u drugom setu. Ali, bilo je teško do poslednjeg poena Zadovoljna sam što je sve ispalo kako treba.“

Pogledajte meč poen:

Ana je privukla pažnju medija svojim „stajlingom“. Na mečevima nosi posebno kreiranu haljinu u bojama zebre. Za ovu crno-belu haljinu kaže da je mnogo voli:

„Baš mi se sviđa haljina. Osećam se prijatno u njoj, ženstvena je i crno-bela – u bojama Partizana, kluba za koji navijam“

U trećem kolu i borbi za osminu finala Ana se sastaje sa Elinom Svitolinom koja je bila bolja od Tejlor Taunsend (6:3 i 6:0). Ovaj meč je na programu sutra (subota).

NAPRED ANA! SREĆNO!

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login