Pinkove zvezdice, 37. epizoda: HIT večeri Marko Bošnjak sa numerom “Bato” (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 37. epizoda: HIT večeri Marko Bošnjak sa numerom “Bato” (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

U poslednjem krugu prve četvrfinalne grupe takmičari su bukvalno nadmašili sva očekivanja. Jedanaest takmičara su u trideset sedmoj emsiji pokazali ogroman trud. Ovoga puta žiriju nije bilo ni malo lako da odluči koji takmičar završava takmičenje. Jelena, Goca, Leontina, Hari i Milan su pažljivo slušali nastupe i ocenjivali. Od jedanaest takmičara njih deset se izborilo za svoje mesto u specijalnu emisiju koja će se održati za dve nedelje. A evo kako je to izgledalo na sceni.

Antonia Gigovska je sa numerom “Mahovina” i prelepom bojom glasa otvorila veče. Dobila je svih pet glasova žirija i prelepe komentare za svoju interpretaciju koja je po mišljenju žirija fantastično izvedena kao i da je Antonia dosledna svom kvalietu. Svi članovi žirija su se složili da je Antonia besprekorna i da zaslužuje da se nađe u superfinalu.

Eva Manić je sa numerom „Applause“ totalno raspametila i žiri i publiku kako pevanjem tako i sa celokupnim nastupom i dobila je svih pet glasova. Snaga u pevanju, ples i odlično pevanje ostavili su jak utisak na komletan žiri. Eva je tokom takmičenja pokazala koliki talenat poseduje i da se trudi iz emisije u emisiju da sve bude baš onako kako treba.

Anja Jestorović je sa numerom „Dat će nam Bog“ dobila četiri glasa žirija. Sitne zamerke su bile da refren pesme nije otpevan kako treba i da nije bilo estetski lep. U baražnom delu sa numerom „Cups“ je popravila utisak i prošla u specijal takmičenja.

Tomislav Milovanović je sa numerom „Kopriva“ dobio svih pet glasova žirija. Tomislav je sjajno otpevao pesmu i uneo prelepu emociju u studio, publika je njegov nastup podržala sa gromoglasnim aplauzom.

– Marija Stanijanov je sa numerom „U nedelju“ dobila četiri glasa žirija koji nije bio zadovoljan sa njenim pevanjem. Komentari koji je žiri uputio bio je da je pesma bila pogrešan izbor, netačnost u pevanju i bez emocije. U baražu nije uspela da se izbori za svoje mesto i napustila je dalje takmičenje.

Teodora Marković je otpevala numeru „Da je tuga snijeg“ i dobila svih pet glasova žirija. Sjajan vokal, zreo pevač sa već isklesanim biserom, fantastičan nastup… bili su samo deo komplimenata koji su joj uputili članovi žirija. Publika je bila oduševljena sa njenim nastupom i podržali su je sa ogromnim aplauzom.

Aleksa Vučković je sa numerom „Love me angel“ zapalio kompletan studio i dobio svih pet glasova žirija. Sa energičnim nastupom, sjajnim izborom pesme oduševio je žiri i opravdao sva očekivanja. Aleksa je kao i do sada bio sjajan i žiri više nije znao koji kompliment da mu uputi, a da to već nisu rekli.

Nika Purić je sa numerom „Jedna mala dama“ pobrala sve simpatije žirija i publike i dobila svih pet glasova kao što se i očekivalo. Njen scenski nastup je izgledao kao kabaretski šou i fenomenalan. Nika je raspametila članove žirija koji su je kao i uvek nagradili lepim rečima, a neke od njih su da je ona unikatna, da savršeno vlada scenom i da poseduje prelep glasić.

Teodora Tara Stojanović je otpevala numeru „Lush life“ i dobila je očekivanih pet glasova žirija. Sa pevanjem i dizajniranim scenskim nastupom Tara je podsetila na prave svetske zvezde. Odličan nastup i njen trud se uvek prepozna u svakom izvođenju. Prelep glas, uvek dobar izbor pesme, multimedijalna ličnost su mali dio pohvala koje su joj uputili članovi žirija.

Amna Alajbegović je sa numerom „Halo“ raspametila publiku, a od žirija je dobila svih pet glasova. I pored malih problema sa grlom ona se odlično snašla i genijalno izvela numeru. Amna je odličan pevač sa specifičnom bojom glasa i njeni nastupi uvek oduševe i publiku i članove žirija.

Marko Bošnjak je sa numerom “Bato” bukvalno zakucao sve koji su ga slušali i dobio očekivano svih pet glasova žirija. Njegovo božanstveno pevanje i njegov neprikosnoveni talenat po ko zna koji put dokazuje zašto se on nalazi u ovom takmičenju. Marko je veliki miljenik publike i žirija i iz emisije u emisiju članove žirija bukvalno šokira sa svojim interpretacijama. Posebno je bio interesantan Leontinin komentar:

“Ti si vanzemaljac! Povlačiš nas gore, pa nas ispljuneš na obalu. To je takav ROLERKOSTER kad ti pevaš, da to nije normalno! Privilegija je slušati te uživo. Hvala ti”

Najpozitivniji muzički talent show “Pinkove zvezdice” je sa ovom 37. epizodom pokazao zašto je najgledanija emisija u regionu. Da li će još neka epizoda uspeti da prevaziđe ovu fenomenalnu epizodu ostaje da vidimo.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login