Spektakl kraj Đetinje – ParkFest 007 kompletirao LINE UP!

DOGAĐAJI, MUZIKA  

SJAJNE VESTI IZ UŽICA

Sedmi ParkFest 007, kultna Užička manifestacija, donosi odličnu letnju zabavu, čini se nikad jaču i bolju. U Velikom parku tokom 29.07. i 30.07. biće postavljena dva stejdža, na kojima će nastupiti neka od vodećih imena regionalne muzičke scene.

Premijerno otkrivamo imena ovogodišnjeg festivala, a to su: Riblja Čorba, Who See, Orthodox Celts, THCF, Ničim Izazvan, Stereo Banana, Mortal Kombat, Artan Lili, Lude Žene, Gospođo Bate… , dok ce na fire stage-u nastupiti dj Geo Da Silva, dj Kizami, Cavin Viviano, Steve Drop

Šta možemo očekivati na ovogodišnjem festivalu?

Ovogodišnji festival je u znaku promocije turizma, sporta i umetnosti. Ljudi koji dolaze na ovu manifestaciju moći će da uživaju u raznim mučkim žanrovima od pop rocka, rocka, metala, panka, hip hopa, pa do elektronske muzike. I ove godine festival će imati dva stage-a, tako da potpuni doživljaj neće izostati. Takođe, biće afirmisani mlade demo bendovi, kroz nastupe na festivalu. Drugi put za redom u sklopu festivala biće održan i sportsko-zabavni šou „Megdan“, gde će stotinu takmičara morati da savlada četiri ozbiljna izazova!

Ove godine najavile su se velike grupe gostiju iz regiona, koje će posetiti manifestaciju

ParkFest u značajnoj meri doprinosi poboljšanju turističke ponude grada Užica. Primetno je da iz godine u godinu raste broj posetilaca koji posećuje manifestaciju. Veliki broj mladih iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, kao i sa teritorije citave Srbije dolazi na ParkFest. Ove godine svoje prisustvo su potvrdile grupe iz Slovenije i Rusije. Broj smeštajnih jedinica je znatno povećan u odnosu na prethodni period, takođe i kamp ParkFest-a smo znatno proširili.

Glavne vrednosti koje ParkFest promoviše

Sve ove godine ParkFest je promovisao napredne ideje i pozitivne društvene vrednosti. Anomalija u našem društvu je previše, kvalitetnih sadržaja sve manje, tako da se ParkFest trudi da kroz muziku, sport i razne radionice podigne svest kod naših građana.

Pozdrav uz parolu “Svi putevi vode u park“!

HVALA Predragu Jovanoviću (Računajte na računare)

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login