Anu Ivanović poražena od Elene Svitoline

TENIS  
Anu Ivanović poražena od Elene Svitoline

Ana Ivanović je poražena od Ukrajinke Elene Svitoline u meču trećeg kola sa 2:0 (6:4 i 6:4). Prilično lošom igrom dozvolila da joj Svitolina održi čas tenisa i odnese prvu pobedu u 8 međusobni duela. Ana je očajnom igrom bukvalno dozvolila Ukrajinki da je lagano pobedi. Poklonila joj je čak 13 brejk šansi, a Elena je iskoristila sedam. Da poklon bude još bogatiji, uz brejkove, naša teniserka je bukvalno još 29 poena „servirala na tacni“ što Svitolina nije odbila.

Prvi set je obilovao brejkovima, čak u 10 odigranih gemova samo 3 su osvojile teniserke na svoj servis. Ana je uspela samo jednom od 5 puta da odbrani svoj servis gem što je već ukazivalo na loš ishod po nju. Drugi set je počeo loše po našu teniserku – 4:1 povela Svitolina, ali je Ana potom odigrala dobra 3 vezana gema za izjednačenje. U tom trenutku gledaoci su se ponadali da će gledati i treći set, ali to je bilo sve što je naša teniserka prikazala.

Ovim porazom više nema naših teniserki u singl konkurenciji Rolan Garosa u ovoj godini.Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login