Dušan Borković vozi dve trke u okviru 5. trkačkog vikend TRC serije

OSTALI SPORTOVI  
Dušan Borković vozi dve trke u okviru 5. trkačkog vikend TRC serije

SJAJNE VESTI IZ AUSTRIJE

Naš najbolji srpski automobilista Dušan Borković danas će voziti 2 trke u okviru petog trkačkog vikenda Internacionalne TCR Serije. On će izaći na stazu Salcburgring u Austriji
Duci je imao peh na 4. trkačkom vikendu na stazi Imola u Italiji, kada je Verne iz Folksvagena udatrio Borkovićev auto i tako ostao bez plasmana. On sada zaostaje 69 poena u generalnom plasmanu za liderom Pepeom Oriolom iz Španije. Bez obzira što je pao na 10. mesto u generalnom plasmanu, sa 47 bodova, Dušan je uveren da će ponovo biti u vrhu.
Napomenućemo da je ovo bio vrlo nesportski gest Francuza, kojem su inače oduzeti svi bodovi osvojeni u Imoli. Takođe on je kažnjen sa pomeranjem za 5 pozicija u kvalifikacijama, na trkama u Salcburgu.
Kako je RTS objavio automobil našeg šampiona je popravljen, a mehaničari Mađarskog B3 Rejsing tima, još jednom su odradili odličan posao.

Dušan Borković je u dosadašnjem delu sezone zauzeo dva 3. mesta, u Behreinu i na stazi Spa Frankoršamp u Belgiji, a u Salcburgu će tražiti priliku za prvu pobedu ove sezone.

Obe trke moćićete da gledate samo na RTS-u od 13:20h kada je zakazana prva trka. Nakon toga, već od 14h počinje u druga trka, a direktan prenos je na Drugom programu RTS-a.

Izvor: RTS

NAPRED DUCI! SVI SMO UZ TEBE!

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login