„Danube Fun Fest“ od 9-14. avgusta u Donjem Milanovcu

DOGAĐAJI, MUZIKA, TURIZAM  
„Danube Fun Fest“ od 9-14. avgusta u Donjem Milanovcu

SJAJNE VESTI IZ DONJEG MILANOVCA

Drugi „Danube fun fest“, u organizaciji Inicijative mladih „Hoću! Mogu!“, će se održati u Donjem Milanovcu, mestu sa najviše sunčanih dana u čitavoj Srbiji. Kao i prethodne godine, tako i ove godine, za ovaj događaj vlada veliko interersovanje. „Sjajne vesti“ vam donose program ovogodišnjeg DFF-a 2016, kao i informacije o smeštaju i prevozu do mesta događaja.

PROGRAM DFF 2016
Danube Fun Fest je međunarodni festival sportskog, edukativnog, kulturnog i zabavnog karaktera i ove godine će se održati od 9. do 14. avgusta 2016. godine.

– U okviru sportskog dela festivala biće organizovana međunarodna takmičenja u malom fudbalu, odbojci na pesku, stonom tenisu i basketu 3 na 3, sve za momke i devojke.
Osim takmičarskog dela programa, učesnici će imati priliku da se zabave na jako interesantnim i zanimljivim Igrama bez granica, kojima je cilj da da se takmičari opuste, nasmeju i dobro zabave. Od krosa, štafeta, plivanja, do orijentiringa, raznih poligona u prirodi i potrage za blagom, učesnici će imati jako kvalitetno vreme na prelepoj peščanoj plaži u Donjem Milanovcu.

– U pauzama između takmičenja, biće organizovani izleti do Lepenskog Vira, Rajkove pećine i brodom do Trajanove table, na kojima će učesnicima biti predstavljene sve prirodne lepote i kulturne – istorijske vrednosti našeg kraja. Goste ćemo upoznati sa lokalnom kulturom, običajima, igrama, hranom i vrednostima i stilom života. Takođe, učesnici iz inostranstva će predstaviti folklor, nošnju, kulturu, običaje, hranu i igre iz zemalja iz kojih dolaze.

– Kraj svakog dana biće rezervisan za nezaboravne koncerte i žurke na plaži na kojima će između ostalih učestvovati Bad copy, Kiki Lesendrić i Piloti, trubački orkestar Danijele Veselinović, DJ-evi Geo Da Silva, Igor Garnier, Groover i mnogi drugi…
Garantujemo nezaboravan program tokom svih šest vrelih letnjih dana, od devetog do četrnaestog avgusta, jer okupljamo svet u Donjem Milanovcu!

Donji Milanovac se nalazi na desnoj obali Dunava, u Đerdapskoj klisuri, u središtu Nacionalnog parka Đerdap. U Donjem Milanovcu živi oko 3000 stanovnika i smešten je tamo gde je Dunav najlepši a širok je nešto više od tri kilometara. Naš kutak Srbije može se pohvaliti sopstvenom, dunavskom Atlantidom, najvećim muzejom na otvoronom, najvećim Nacionalnim parkom, jednom od najstarijih Osnovnih škola u zemlji, koja je 2007. godine proslavila dvestogodišnjicu postojanja, može se podičiti slavnim sugrađanima Mišom Anastasijevićem i kapetanom Tenkom, sjajnim barenim sirom i ribljom čorbom...
Donji Milanovac i njegova neposredna okolina sa Miroč planinom vile Ravijojole, praistorijskim rudnikom u Rudnoj Glavi i fantastičnom pećinom harambaše Rajka u blizini Majdanpeka više su nego orne da upriliče nezaboravnu avanturu putniku namerniku. Želimo da podelimo svoja kulturna, istorijska i prirodna bogatstva i nepresušan entuzijazam, pozitivnu energiju i sportski duh sa svima koji su voljni! Obalama Dunava vladali su brojni praistorijski narodi, koračale rimske legije, ratovali Dačani, Kelti, Tribali, Skordisci, Avari, Sloveni, Vizantijci i mnogi drugi. Svi su oni okusili ono što svaki Donjomilanovčanin zna od trenutka kad prohoda: nigde Dunav nije plavlji, nigde priroda nije lepša. 

SMEŠTAJ:

Hotel Lepenski vir
Hotel “Lepenski Vir” se nalazi u Donjem Milanovcu, na obali Dunava u srcu Djerdapske klisure, ušuskan u zelenilo, sa očaravajućim vidicima, svojim položajem i skladnim graditeljskim potezima predstavlja pravi dragulj ove turističke oaze. Samo par stotina metara udaljen od glavnih zbivanja, gradske plaže i gradskog keja.
Na raspolaganju su dvokrevetne i trokrevetne sobe i većina soba je sa pogledom na Dunav a sve su sobe sa terasom, kupatilom, telefonom i televizorom. Poseduju i mini bar sa pićem, klima uredjaj ,tuš kabine,fen za kosu… Kompletan objekat je pokriven WI-FI-om a na korišćenje je dostupan i lift. U okviru hotela je sopstveni parking koji se ne naplaćuje.
U sklopu hotela postoji bazen, wellness i spa centar, teretana, kuglana, bilijar sala koji su na raspolaganju gostima hotela I Danube fun festa.
Cena paketa u Hotelu Lepenski vir koji podrazumeva 6 dana/ 5 noćenja sa doručkom (od 9. do 14. avgusta) i narukvicu za besplatan ulaz na sve žurke i koncerte iznosi samo 99 evra, i u cenu je uračunata i boravišna taksa.

PREVOZ

U ponudi je dolazak brodom iz Beograda u Donji Milanovac, na kome će biti DJ, bar i kuhinja. Tako da žurka može da počne već iz Beograda, devetog avgusta, na nezaboravnom putovanju kroz fenomenalnu Đerdapsku klisuru. Vožnja brodom Aquastar Maxim, kapaciteta do 70 ljudi.
Cena vožnje je 50 evra, a zagarantovano je nezaboravno iskustvo i fenomenalno druženje. Cene pića i hrane na brodu su izuzetno pristupačne, kao u lokalnim kafićima. Broj putnika je ograničen.
Za veće grupe moguće je organizovati i dolazak autobusom iz Beograda ili Novog Sada.
Organizujemo i obilaske najstarijeg arheološkog nalazišta u Evropi i jednog od najmodernijih lokaliteta, Lepenski vir, posetu najlepšoj pećini Srbije, Rajkovoj pećini kao i odlazak brodom do Trajanove table.

DOBRODOŠLI NA DANUBE FUN FEST!

SJAJNO!



2 odgovora na temu "„Danube Fun Fest“ od 9-14. avgusta u Donjem Milanovcu"

  1. Pingback: „Danube Fun Fest“ od 9-14. avgusta u Donjem Milanovcu – Youth initiative I want! I can!

  2. Pingback: „Danube Fun Fest“ od 9-14. avgusta u Donjem Milanovcu – Danube Fun Fest

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login