Pinkove zvezdice, 39. epizoda: Specijal (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 39. epizoda: Specijal (VIDEO)SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Specijal emisija muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice” je kao što smo i očekivali bila jedna od najboljih do sada. Takmičari su sa velikim trudom i znanjem nastuapli na sceni. Od 90 takmičara koji su se takmičili od samog početka ovog showa u special emsiji ostalo ih je dvadeset. Žiri je imao muke još u ovoj emisija da oceni takmičare, a već od sledeće emisije odluku o tome ko prolazi u finalne emisije odlučuje publika. Pravila special emisije bila su takva da je žiri ocenjivao na svojim tabletima nastupe takmičara. Odlukom žirija četiri takmičara neće nastaviti borbu za titulu “Pinkove zvezdice”.
U specijalu takmičari su bili podeljeni u pet grupa po četiri takmičara. Nakon zavšetka pevanja poslednjeg člana grupe, žiri daje ocene na svojim tabletima. Dva takmičara koja budu imali najviše poena direktno prolaze u polufinalnu emisiju, a preostala dva takmičara pevaju u duelu, onaj takmičar koji bude imao više glasova prolazi dalje a onaj koji ima manje glasova pevaće u akapela izvođenju nakon zavšetka drugih nastupa. A evo kako je sve to izgledalo na sceni:

– Članovi prve grupe bili su Eva Manić, Elena Bimbiloska, Žarko Pribaković i Irnes Divjan. Eva je pevala „Something’s got a hold on me“, Elena „Crno i belo“, Žarko „Laku noć svirači“, a Irnes „The final countdown“. Svi su bili izvrsni, žiri je bio oduševljen sa njihovim nastupima. Direktno u polufinale su prošli Irnes Divjan i Eva Manić. Irnes je podiga publiku i žiri na noge koji su sa oduševljenjem pratili njegovo izvođenje. Eva Manić je takođe unela poziivnu atmosferu u studio i oduševila sve prisutne.

– Drugu grupu činili su Anja Jestorović, Teodora Marković, Anđela Mijić i Uroš Stanković. Anja je pevala pesmu “Balerina” i raznežila sve članove žirija. Teodora pevala numeru „Zar me je tako teško voljeti“ i sa svojim glasom zadovoljila članove žirija. Anđela je sa numerom „Cool for the summer“ kao što se i očekivalo raspametila žiri baš kao i Uroš Stanković sa numerom „Još uvijek sanjam da smo zajedno“. Direktno u polufinale su prošli Anđela i Uroš.

– U trećoj grupi bili su Lazar Parežanin, Indira Beriša, Darija Vračević i Antonia Gigovska. Lazar se predstavio sa numerom „Zemlja“, dok je Indira pevala „Vidim nas“ sa kojom je raznežila sve prisutne u studiju dok je Leontina tokom njenog izvođenja pustila suzu, Darija je nastupila sa numerom „Ludi letnji ples“ i sa sobom je donela pozitivnu atmosfru, a Antonia je pevala pesmu „Iza osmeha“. U polufinalnu emsiju direktno su prošli Indira i Antonija.

– Četvrtu grupu sačinjavali su Veljko Čačić, Aleksa Vučković, Nika Purić i Martija Stanojković. Veljko je raspevo sve u studiju sa numerom „Čija je ono zvjezda“, Aleksa je pevao numeru „Sinoć nisi bila tu“, Nika je pevala numeru „Hop hop hop“ i donela osmehe na lica mnogima u studiju a Martija je pevala numeru „Od mene se odvikavaj“ i raspevala članove žirija. Direktno u polufinalnu emisiju prošli su Martija i Nika.

– Članovi pete grupe bili su Tara Stojanović, Amna Alajbegović, Tomislav Milovanović i Marko Bošnjak. Tara je pevala pesmu „Gluve usne“ sa kojom je žiri bio više nego oduševljen, Amna je pevala pesmu „Wish I didn’t know you“, Tomislav je pevao „Moj život je moje blago“ dok je Marko kao i do sada oduševio pjevanjem numere „Wicked game“. Direktno u polufinale su prošli Marko i Tomislav.

Drugi deo tridesetdevete emisije činili su dueli. Oni takmičari koji nisu prošli direkto pevali su ovom delu esmije istu pesmu i odlukom glasova žirija jedan od njih prošao je u polufinalnu emsiju dok se drugi takičar ponovo dokazivao u akapela izvođenju nakon završetka poslednjeg nastupa duelnog dela.

– Prvi su nastupili Elena Bimbiloska i Žarko Pribaković koji su, podigli publiku na noge pevanjem numere „Nije ljubav stvar“. U polufinale je prošao Žarko, a Elena će se boriri u akapela izvođenju za prolazak.

– Drugi par koji je nastupio bili su Anja Jestorović i Teodora Marković. Njih dve su pevale „Svet je lep kada sanjamo“. Nakon duela u polufinale prošla je Anja Jestorović.

– Treći par su bili Lazar Parežanin i Darija Vračević. Oni su pevali „Ne zovi, mama, doktora“. U polufinale je prošla Darija Vračević.

– Četvrti su nastupili Veljko Čačić i Aleksa Vučković. Oni su pevali „Čamac na Tisi“, a u polufinale je prošao Veljko Čačić.

– Peti par su bili Amna Alajbegović i Tara Stojanović. Pevale su numeru ,,Nije htjela”. Amna Alajbegović je prošla u polufinale.

Dakle, nakon drugog dela emsije i duela u polufinale su prošli Žarko, Anja, Darija, Veljko i Amna.

U trećem delu emsije oni koji nisu prošli u duelu pevali su akapela, a to su bili Elena, Teodora, Lazar, Aleksa i Tara. Po pravilima emsije koji su rečeni na samom početku specijala bili su da četiri takmičara završavaju svoje takmičenje a u ovom slučaju da iz akapale izvođenja samo jedan takmičar prođe dalje, ali produkcija je napravila izuzetak i dalje su prošla dva takmičara i to Teodora Marković i Elena Bimbiloska.

Posle ovakve emisije šta očekivati? U polufinalnoj emsiji će biti jako uzbudljivo, šta prognozirati posle ovakvih fenomenalnih izvođenja, ko će uspeti da dođe do samog kraja saznaćemo ubrzo.

SJAJNO!Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login