“Johnny Ranković & The Churlians” na Tašu

INTERVJU, MUZIKA  

SJAJNE VESTI I DSR O KONCERTU „THE CHURLIANS“-A

Tašmajdan 11.06.2016.
Čast da prvi izađe na scenu imao je najmlađi beogradski i srpski rokenrol bend “Johnny Ranković & The Churlians” koji su otvorili komercijalni Taš. Mali Džoni i momci krenuli su žestoko i svirali kao da su matori. Čuli su se hitovi s njihovog albuma prvenca, kao što su “Pokreni me” i “Neću da živim u zemlji bez rokenrola”.

„Mnogo sam srećan i velika mi je čast što prvi na ovom kultnom mestu mogu da kažem dobro veče, Beograde. Ne volimo da nam bilo ko naređuje, mi uvek ređamo po svome“ – rekao je Džoni Ranković.

Druga Strana Računara neće raditi recenziju ovog koncerta jer je jednom rečju sve bilo SJAJNO, več smo uzeli izjave od aktera. Mislimo da je najbitnije da čujemo kako su se oni osećali. Pa evo redom:

Johnny Ranković – frontmen grupe, autor albuma, gitara i vocal

“Fenomenalna publika je napravila odličnu atmosferu. Bilo je i aplauza i zviždanja, što je million puta bolje od lajkova i dislajkova na Youtube-u. Najveći utisak mi je ostavila naša svirka, jer i ako mali, svirali smo kao ozbiljan tim odraslih. Ustvari, važno je da sve što radiš radiš najbolje, a godine nisu bitne. Zvuk je bio savršen, kako zbog onog što smo mi proizveli na bini, tako i zbog onog što je odličan tonac učinio da dopre publici .Svi smo u bendu i celom našem timu saradjivali i pri tome se dobro zabavljali.Veoma sam ponosan što sam imao priliku da prvi nastupim sa svojim bendom i izgovorim “Dobro veče Beograde”!!! sa obnovljenog kultnog mesta za svirke stadiona Tašmajdan. Do sada sam imao čast, da sa svojim bendom sviram kao gost legendarnih grupa sa naših prostora na prvom mestu Van Gogh-a (Davis Cup Kraljevo), Crvene Jabuke (Rock Village B.Sokolac), e evo sada i Prljavog Kazališta na Tašu. Idemo dalje… Vole Vas Johnny i The Churlians.“

Pogledajte atmosferu sa Taša:

Grigorije Avramović – druga gitara

“Najveći utisak je na mene ostavilo to što smo svirali na velikom stadionu pred oko 8000 ljudi i imali čast da otvorimo komercijalnu sezonu koncerata na Tašu kao specijalni gost jednog od velikih bendova sa ovih prostora, Prljavog Kazališta. Koncerta ću se sećati po odličnoj svirci, atmosferi i energiji koju smo osećali za vreme svirke.”

Jelena Blagojević – klavijature

“Neverovatan je osecaj svirati pred toliko ljudi, i čuti zvuk koji se odbija od tašmajdansku stenu. Najdraže mi je što smo dobro saradjivali i zvučali kao jedan.”

Pavle Petrović – bas

“Emocije koje sam osetio kada sam video svu tu publiku, nisu mi dozvolile da ostanem ravnodušan. One se ne mogu opisati, moraju se doživeti. Bila mi je čast da što sviramo na Tašu i pred velikim bendom i nadam se da će nam se putevi nekad opet ukrstiti, da sviramo zajedno možda i na nekoj drugoj bini.”

Marko Beljić – bubanj

“Bilo je super, bilo je sjajno!“ (ps. bubnjar nije imao vreme za dužu izjavu, jer je odjurio u školu)

Peđa Jovanović – Druga strana računara

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login