Pinkove zvezdice, 42. epizoda: PRVO FINALE (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 42. epizoda: PRVO FINALE (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

U prvoj finalnoj emsiji druge sezone „Pinkovih zvezdica“ predstavilo se 14 finalsta. Oni su se borili za prolazak u super finale, a dva takmičara su morali da napuste dalje takmičenje. Žiri je uživao kao i u predhodnim emisijama, a gledaoci su odlučivali o tome ko nastavlja borbu za titulu „Pinkove zvezdice“, a ko napušta takmičenje. Linije su i dalje otvorene i neće se zatvarati do kraja takmičenja. Pre nastupa takmičara priređen je prilog o komentarima njihovih kolega o njima samima.

Žarko Pribaković je otvorio veče sa numerom “Perje” koju je otpevao jako emotivno i maestralno da je oduševio sve prisutne u studiju. Dobio je ogroman aplauz i prelepe reči za boju glasa i izvođenje ove numere.

– Elena Bimbiloska je nastupila sa numerom „Parla piu piano“ i raspametila kompletan studio sa svojim moćnim glasom koji je ovoga puta uveliko došao do izražaja. Elena je izabrala dobru pesmu sa kojom je pokazala koliki pevački talenat poseduje. Žiri je bio oduševljen sa njenim nastupom i uputili su joj pregršt lepih reči.

Darija Vračević je nastupila sa numerom „Iznad duge“ i već na prvim taktovima numere publika je aplaudirala. Darija je prelepo otpevala pesmu, pulika i žiri su sa ogromnim aplauzom ispratili njen nastup. Kao i što se očekivalo žiri joj je uputio sve moguće komplimente. Leontina je pustila suzu na njen nastup za koji smatra da je bio više nego fantastičan, a njeno pevanje je bilo za stotku.

Veljko Čačić se predstavio sa numerom „Dobro da nije neko veće zlo“. Veljko je napravio odličnu atmosferu u studiju i kao do sada odabrao je odličnu pesmu koja je legla njegovom glasu. Žiri je uputio sve pohvale za njegovu interpretaciju a publika je celo vreme uživala i aplaudirala.

Tomislav Milovanović je nastupio sa numerom „Živim da te volim“. Publika je uz ogromne ovacije i veliki vrisak propratila njegov nastup i njegovo emotivno i savršeno pevanje. Svi članovi žirija za njega su imali prelepe reči za predivno pevanje, autentičan glas… I jedva su uspeli da upute komplimente koliko je publika vrištala i aplaudirala.

Irnes Divjan je otpevao numeru „Lažeš zlato, lažeš dušo“ i prosto je zapalio studio sa svojim moćnim glasom. Od Irnesa se i očekivalo pevanje na zavidnom nivou što je i priredio svima u studiju. Njegova savršeni glas, umeće, prelepa boja gasa po ko zna koji put došla do izražaja. Ekipa žirija je zanemela, svaka reč za njegovo pevanje je bila suvišna.

Nika Purić ili bolje rečeno “mali showman” je sa numerom „Crna kao noć“ napravila pravi spektakl na sceni. Njen nastup je baš onaj koji publika jedva čeka da vidi jer svaki put pokaže nešto novo. Totalno je raspametila sve prisutne u studiju i dobila gromoglasan aplauz. Žiri je bio oduševljen s anjenim nastupom, pevanjem, i kao do sada, nahvalili su je sa prelepim rečima.

Eva Manić je otpevala numeru „Magla padnala“ više nego dobro. Njen moćan glas i odlično svetsko pevanje oduševilo je publiku i sve članove žirija. Eva je tokom takmičenja dobijala raznorazne pohvale za scenski nastup, svaršen vokal, odličnu boju glasa tako da ni ovaj put nije prošla bez prelepih reči.

– Anđela Mijić je nastupila sa numerom “What now” i ponovo napravila savršenu atmosferu u studiju. Anđela je svaki put nahvaljena od strane žirija pogotovu da njen glas i pevanje pripadaju nekoj svetskoj sceni. Ona uvek izabre pesmu koja uvek legne njenoj boji glasa. Od žirija je svakako dobila ogorme reči hvale kao što se i očekivalo.

Antonia Gigovska je otpevala numeru „Domino“ i donela pozitivnu atmosferu u studio. Antonia je napravila odličan izbor pesme i oduševila kako publiku tako i žiri. Njeno savršeno pevanje i svetski nastup oduševio je sve članove žirija.

Uroš Stanković se predstavio sa numerom „Jesen u meni“ koju je otpevao na svoj način. Pesma mu je odlično legla, a otpevao ju je sa mnogo emocije. Publika je vrištala i aplaudirala tokom njegovog nastupa i po završetku je dobio ogromnu podršku i publike i žirija. Niz komplimenata je dobio na prelepo odrađenu interpretaciju.

Indira Beriša je savršeno otpevala pesmu „Ponos“. Indira je tokom takmičenja pokazala da se odlično snalazi u raznim žanrovima i ovoga puta je uspela da podigne publiku na noge. Prelepa i posebna boja glasa bila je ocenjena sa prelepim rečima hvale od žirija koji je takođe aplaudirao po završetku izvođenja numere.

Martija Stanojković je nastupila sa numerom „Don’t be so shy“. Martija je napravila totalno ludilo u studiju sa svojim nastupom i pevanjem koje je na zavidnom nivo. Kao i što se očekivalo dobila je sve moguće komplimente. Kompletan studio je aplaudirao na njeno neverovatno i fantastično izvođenje numere.

Marko Bošnjak je po starom dobrom običaju zatvorio takmičarski deo sa pesmom „Nedostaješ“. Jako emotivno i prelepo pevanje nateralo je mnogima suze na oči. Markovo pevanje se više ne može nahvaliti rečima koje mu do sada nisu upućene. Publika i žiri su bili više nego oduševljeni sa njegovom interpretacijom i sa ogromnim ovacijama podržali su njegov nastup .

Nakon takmičarskog dela zvezdice iz prve i zvezdice iz druge sezone priredile su mali spektakl za sve prisutne u studiju i za one kraj malih ekrana pevanjem velikih hitova od raznih izvođača.
Posle napravljenog preseka odlukom glasova žirija dva takmičara su morali da završe takmičenje a oni su: Elena Bimbiloska i Anđela Mijić.

U drugo finale idu:
- Žarko Pribaković
- Darija Vračević
- Veljko Čačić
- Tomislav Milovanović
- Irnes Divjan
- Nika Purić
- Eva Manić
- Antonia Gigovska
- Uroš Stanković
- Indira Beriša
- Martija Stanojković i
- Marko Bošnjak.

Napominjemo da su linije za glasanje non stop otvorene i da glasate za svoje favorite.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login