Aleksandar Šešlija dobio „SMS broj za novo srce“

HUMANOST, PORODICA  
Aleksandar Šešlija dobio „SMS broj za novo srce“

SJAJNE VESTI ZA ALEKSANDRA SAŠU ŠEŠLIJU

Aleksandar Šešlija je uspeo da dobije humanitarni SMS broj 5066.
Sjajne vesti vas pozivaju da slanjem SMS poruke na broj 5066 pomognete da SAŠA nastavi da uživa u svojoj porodici.
Cena poruke je 100 din. – 0% PDV

Podsetimo se pisma koje je uputio javnosti još ranije:

„Dana 26. maja 2011. moje srce je skoro prestalo da kuca. Po svojoj prirodi uporan i predan poslu nisam ni slutio da jedna banalna stvar poput nepreležane viroze, može da zada smrtonosan udarac. Dok je za mene to bila teško prihvatljiva realnost, doktori su upućivali na jedino moguće rješenje: transplantacija srca. Od tog momenta moj život se sveo na borbu.
Ove godine početkom marta moje srce je toliko oslabilo da sam umalo izgubio bitku za život – EF svega 18%. Zahvaljujući neverovatnom čovjeku, dr Bojanu Bagiju i njegovom timu odjeljenja anestezije i reanimacije, spašen sam. Izvukli su me iz čeljusti smrti 21. marta 2015 i stabilizovali moje stanje, a zahvaljujući dr Bićanin Goranu sam hitno poslat u Klinički Centar Srbije. Tim stručnjaka, na čelu sa prof. dr Miljkom Ristićem i dr Emilijom Nestorović, mi je ugradio mehaničku pumpu za srce. Mehanička pumpa mi je privremeno produžila život i dala nadu da ću pomoću nje doživjeti transplantaciju. U Srbiji je zbog nedovoljnog broja donora ova mogućnost svedena na minimum. Uspio sam da dočekam prvi rođendan svoga drugog sina i ne mogu vam opisati koliko sam srećan bio. Želja mi je da budem uz njih još dugo, dugo. Da bih bio uz svoju porodicu neohodna je transplantacija srca na AKH klinici u Beču. Za taj poduhvat nam je potrebno 120.000€. S obzirom da moja porodica i ja nismo u mogućnosti da obezbijedimo ova sredstva, odlučili smo se da putem prikupljanja sredstava načinimo korak više u ovoj borbi za život.

Rođen sam 16. aprila 1969 god. u Čantaviru, odakle je i moja majka. Imao sam tu sreću da živim u nekim od najljepših gradova bivše SFRJ: Subotica, Novi Sad, Sarajevo, Dubrovnik. U onom nesretnom ratu smo izgubili sve što su moji roditelji stvarali, 1993 se iz Sarajeva vraćamo u Suboticu gde sam praktično od nule krenuo graditi svoju budućnost.
Završio sam fakultet, ostao u svom rodnom gradu, zaposlio se, napravio jednu od najboljih IT službi – medicinske informatike u Srbiji i tek što sam se skućio i osnovao porodicu, zadesila me je ova nevolja.
Na kraju ove moje riječi želim da Vas zamolim da ne gubite vjeru u sebe i svoju snagu da mijenjate stvari.
Ja vrlo dobro znam koliko je život čudesno nepredvidljiv i koliko je bitno da svaku priliku koju imamo iskoristimo na najbolji način.
Želim da uz vašu pomoć dobijem ovu bitku i da budem uz svoju porodicu, potreban sam im!

Ostajte mi u zdravlju i sreći,
Aleksandar Šešlija“

Ranije objave:

Pomoć za Sašu – Aleksandar Šešlija treba novo srce

Ujedno vas molim da proširite vest kako bi dostigli što veći broj poruka. (sindikati, sportski klubovi, udruženja, novinari …)

NAPRED SAŠA!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login