Besplatna škola crtanja i vajanja za đake

OBRAZOVANJE, UMETNOST  
Besplatna škola crtanja i vajanja za đake

SJAJNE VESTI & NIŠKE VESTI

Sredom od 6. jula do 1. septembra u eko-učionici u parku Čair, osnovci će moći da pohađaju besplatnu „Školu crtanja“ od 18:30 do 20 sati. Dobrodošli!

Časove u Školi crtanja i vajanja “Da Vinči”, držaće akademski vajar Dragan Radosavljević.

„Mi učestvujemo na raznim humanitarnim i dečijim festivalima i znamo da u Nišu ima mnogo talentovane i zainteresovane dece za crtanje. Baš iz tog razloga, želimo da svoj deci koja će raspust provesti u Nišu omogućimo da rade nešto kreativno i da im pružimo malo raznovrsniji sadržaj i tokom leta, kad imaju dosta slobodnog vremena“ – kaže on za Niške Vesti .

Crtanje u mnogome može da pomogne, tvrde u ovoj niškoj školi crtanja.

„Deci treba pomoći da pronađu i probude ogroman kreativni potencijal koji leži u njima, jer savladavanjem likovnih područja deca stiču sposobnost da se snađu i u drugim oblastima koje nisu usko povezane sa umetnošću, da svakom problemu prilaze sa slobodnim i kreativnim stavom i da imaju širok pogled na svet oko sebe“ – kaže Radosavljević.

Materijal za rad u eko-učionici u Čairu tokom trajanja besplatne škole crtanja obezbeđuju organizatori.

„Mi smo odvojili vreme i obezbedili materijal, a pozivamo sve roditelje da sledeća dva meseca dovode decu u Čair da zajedno crtamo, učimo, maštamo i stvaramo“ završava za Niške Vesti Dragan Radosavljević koji vodi ovu školu.

Svake srede od 6. jula do 1. septembra u parku Čair, osnovci će moći da pohađaju besplatnu „Školu crtanja“ od 18:30 do 20 sati.

Dobrodošli!

U saradnji sa NIŠKIM VESTIMA ovaj članak je prenesen u celosti bez izmene.

BRAVO!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login