Koji su to najefikasniji anticelulit tretmani?

MEDICINA  
Koji su to najefikasniji anticelulit tretmani?

SJAJNE VESTI ISTRAŽUJU KOJI SU NAJEFIKASNIJI ANTICELULIT TRERTMANI

Leto je već uveliko stiglo, a vas i dalje muče problemi sa celulitom? Savremeni način života često podrazumeva neredovnu i nekvalitetnu ishranu kao i nedovoljnu fizičku aktivnost. To je samo jedan od uzročnika koji dovodi do pojave viška kilograma i masnih naslaga na koži. Zbog toga ne treba da vas iznenađuje činjenica kako iz godine u godinu sve više raste broj žena koje imaju ovaj problem.

Ipak, nemojte se mnogo brinuti zbog toga. Ako se malo osvrnete oko sebe, primetićete da kozmetičke kuće danas nude širok asortiman kada je u pitanju izbor nekih od anticelulit tretmana. U ponudi su vam najsavremeniji i najraznovrsniji tretmani koje sebi možete priuštiti. Oni vam mogu pomoći da se izborite sa ovim neprijatnim deformitetom na svom telu.

Koje su to najefikasnije metode koje vam mogu biti od koristi da se uspešno izborite sa celulitom?

Limfna drenaža

Jedna od izuzetno efikasnih metoda koja se koristi za eliminisanje celulita jeste limfna drenaža. Sama metoda funkcioniše tako što se stimulacijom kritičnih delova tela (najčešće se ova vrsta anticelulit tretmana primenjuje na donje ekstremitete) podstiče cirkulacija i eliminišu štetne materije iz organizma. Manuelnim pokretima se najpre nađe limfni čvor koji se zatim pritisne na nekoliko sekundi. Na taj način se razbijaju masne naslage u tkivu nagomilane tokom vremena. Prednost ove vrste anticelulit metode je u tome što se već nakon prvog tretmana vide željeni rezultati, pa nećete morati da gubite vreme stalnom posetom kozmetičkih salona.

Kavitacija

Kavitacija je sigurno jedan od najčešće korišćenih anticelulit tretmana za koji se žene opredeljuju kada žele da se u najkraćem roku oslobode celulita. Pomoću ultrazvučnih talasa se direktno deluje na problematično područje zahvaćeno masnim naslagama, nakon čega se kvalitet kože i vezivnog potkožnog tkiva poboljšava. Ultrazvučnom kavitacijom možete preoblikovati određene delove tela (poput stomaka, ruke, zadnjicu i sl.) i na njima izgubiti i do 6 cm obima nakon samo jednog tretmana.

CO2 – karboksiterapija

CO2 ili stručno „karboksiterapija“ je injekcioni tretman koji je apsolutni hit kada je u pitanju oslobađanje od celulita. Iako se prvi put pojavio tridesitih godina dvadesetog veka u Francuskoj, kod nas je od skoro zastupljen. Izutetno delotvoran, tretman podrazumeva ubrizgavanje ugljen dioksida ispod kože. Time se podstiče obnavljanje ćelija i poboljšava cirkulacija. U zavisnosti od toga kakve rezultate želite da postignete, možete ići na nekoliko ovakvih tretmana. Pored toga što se koristi za razbijanje masnih naslaga, karboksiterapija je efikasna i u borbi protiv strija i tamnih podočnjaka.

Mezoterapija

Mezoterapija je kao i karboksiterapija injekcioni metod. Ralizka je što se u kožu ubrizgavaju posebni vitaminski kokteli čiji sastav određuje lekar u zavisnosti od toga kakav se problem rešava. U sastav koktela ulaze razni vitaminski kompeksi, aminokiseline, venotopici i sl. Mezoterapijom se ciljano deluje na kritično područje. Takva područja su butine, stomak i drugi delovi tela koja su zahvaćeni masnim naslagama. Da bi se postigli vidljivi rezultati, neophodno je uraditi 6-12 tretmana koji se izvode jednom nedeljno u trajanju od 30 minuta.

Kako biste se odlučuli za Anticelulit tretmani, najbolje je da se konsultujete sa stručnim licem koje će vam u zavisnosti od stanja vaše kože preporučiti najbolji i najefikasniji.

SJAJNO!



Jedan odgovor na temu "Koji su to najefikasniji anticelulit tretmani?"

  1. Pingback: Srbija u Riju - raspored nastupa za prvi takmičarski dan, subotu 6. avgust - Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login