Viktor Troicki posle preokreta u drugoj rundi US OPEN-a

TENIS  
Viktor Troicki posle preokreta u drugoj rundi US OPEN-a

SJAJNE VESTI – US OPEN 2016

Ovo je bio jedan od najtežih mečeva koje je odigrao Viktor Troicki. Do poslednjeg poena je izgledalo da će Albot slaviti u ovom meču, ali sprski teniser se nije predao.
Viktor Troicki je pobedio Radua Albota rezultatom 3:2 (5:7, 3:6, 6:4, 6:4 i 7:6 (7:5)) u prvom kolu US opena.

Slobodno možemo reći da je ovaj meč bio idealan za infarkt. Viktor je izgubio prva dva seta, ali je osvojio naredna dva posle velike borbe ušao u poslednji set. U taj-brejku odlučujućeg seta uspeo je da napavi veliki podvig pri rezultatu 4:0 za Albota i preokrene u svoju korist. Kako je i sam rekao ova pobeda je osvojena samo sa jednim motivom: „NEMA PREDAJE!

IZJAVA

“Jedan od težih mečeva u karijeri definitivno, drago mi je da sam uspeo da pobedim na borbu i srce uprkos ne baš dobroj igri. Nikada se ne predajem i to me je sada održalo, ponosan sam na sebe.
Ne odgovara mi njegova igra – nepredvidljiv je, brz i stiže dosta loptica, uz to se i ne umara previše. Istina, igra u serijama i dobri periodi smenjuju loše, ali fizički je vrlo spreman i u oba prethodna meča sam se mučio (skor 1-1). Znao sam da neće biti lako, ali ovakvi preokreti donose sampouzdanje, bilo bi mi mnogo teško da sam izgubio“.

NAPRED VIKTORE!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login