Glasajte da Ivana Španović postane najbolja atletičarka Evrope

ATLETIKA, NAGRADE  
Glasajte da Ivana Španović postane najbolja atletičarka Evrope

SJAJNE VESTI POZIVAJU DA GLASATE ZA IVANU ŠPANOVIĆ – NAJBOLJU ATLETIČARKU EVROPE

Ivana Španović je osvojila dijamantsku ligu, srebro na Svetskom dvoranskom prvenstvu i medalje na mnogim takmičenjima. „Uzela“ je bronzu na Olimpijskim igrama u Riju, zlatnu medalju na šampionatu Evrope, a ponajviše osvojila je naša srca. Red je da joj se makar malo odužimo. To možemo učiniti na vrlo jednostavan način. Svojim glasom možete odigrati bitnu ulogu i pomoći našoj skakačici u dalj kako bi dobila ovo laskavo priznanje.

Ovo bi bila kruna njenog uspegha u ovoj godini. Za titulu najbolje atletičarke Evrope u ovoj godini bore se mnogi sportisti, a prema našim istraživanjima Ivana u ovom trenutku vodi na listi. European Athletics je opisuje ovako:

„Ivana Spanovic (SRB) got a full set of medals at major events during the year, silver at the world indoor championships, gold at the European Championships and then bronze at the Rio 2016 Olympic Games. She also won the season-long Diamond Race.“

KAKO GLASATI?

Postoji nekoliko mogućnosti za glasanje:

Jednostavno samo „retvitujte“ objavu zvaničnog profila Evropske atletske federacije na kojoj se nalazi Ivana Španović.

Lajkujte sliku na kojoj je Ivana:

VIKIPEDIJA O IVANI

Ivana Španović (Zrenjanin, 10. maj 1990) je srpska atletičarka, koja se takmiči u skoku udalj. Trener joj je Goran Obradović, članica je i nastupa za Atletski klub Vojvodina iz Novoga Sada.

Na Svetskom prvenstvu 2013. godine u Moskvi osvojila je bronzanu medalju što je bila i prva medalja za Srbiju na svetskim prvenstvima u atletici. Bronzanu medalju je osvojila dve godine kasnije na Svetskom prvenstvu u Pekingu. Na Evropskom prvenstvu u dvorani 2015. u Pragu je osvojila zlatnu medalju uz rekord. Ivana je na Svetskom prvenstvu u dvorani 2016. osvojila srebrnu medalju.

U maju 2016. je bila na prvom mestu svetske rang liste u skoku u dalj.Pobednica je Dijamantske lige za 2016. godinu. Dva puta je izabrana za najbolju srpsku sportistkinju u izboru Olimpijskog komiteta Srbije, i to 2013. i 2015. godine.

Najveći uspeh u karijeri je ostvarila na Olimpijskim igrama 2016. u Rio de Žaneiru kada je uzela bronzanu medalju, rezultatom 7.08 što je novi nacionalni rekord Srbije.

VAŠ GLAS ZA NAŠU IVANU ŠPANOVIĆ!

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login