Nikola Jokić nastavio tamo gdje je stao protekle sezone u NBA ligi

KOŠARKA  
Nikola Jokić nastavio tamo gdje je stao protekle sezone u NBA ligi

SJAJNE VESTI – NAŠI U NBA LIGI

Pošele su i prve kontrolne utakmice u NBA ligi. Početak sezone se bliži, a naši igrači već beleže sjajne partije. Samo što je osvojio srebro na OI u Riu, Nikola Jokić se vratiou NBA i počeo sa pripremama. Njegov potencijal se ne dovodi u pitanje, a to je dokazao i u meču Denvera i Toronta. Nagetsi su pobedili sa 108:106, ali to nije bilo u centru pažnje.

Naime, pored ubačenih 12 poena, Nikola je u tandemu sa Jusufom Nurkićem zabeležio nekoliko značajnih asistencija. Na društvenim mrežama Nikola i Jusuf su dobili nadima: “Jorkić tandem”.

„Jeste da je ovo prva utakmica, ali način na koji funkcioniše tandem “Jorkić” je sjajan.“ – samo je jedan od komentara navijača Denvera na društvenim mrežama.

Pogledajte kako „čitaju“ jedan drugog:

Majk Meloun je protekle sezone strpljivo pravio ekipu. Njegova upornost i istrajnost na nekim igračima došla je do izražaja. Sada imam odličan tim sa kojim može da napadne šampionski NBA prsten. Trener Denver Nagetsa je dobio tandem na koji će moći da računa i ove sezone i još mnogo sezona koje dolaze. Kako su neki mediji napisali:

Nikola Jokić i Jusuf Nurkić poznaju jedan drugog “u dušu”!

U prvoj predsezonskoj utakmici bivši igrač Mege za 28 minuta na terenu postigao 12 poena (3-6 za dva, 1-1 za tri, 3-5 za dva), uz 6 skokova i 3 asistencije, dok je Nurkić sa 15 poena (4-9 za dva, 7-s slobodna bacanja) za 24 minuta bio najefikasniji u svom timu, a dodao je još 10 skokova i 3 uspešna dodavanja.

Rezultati

Čikago – Milvoki 91:93
Memfis – Orlando 102:97
Dalas – Šarlot 95:88
Toronto – Denver 106:108
Feniks – San Antonio 91:86
Portland – Juta 98:89

BRAVO NIKOLA!

SAMO NAPRED!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login