Pinkove zvezdice, 2. epizoda: Sara, Lara i Ivona oduševile (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 2. epizoda: Sara, Lara i Ivona oduševile (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

U drugoj emsiji treće sezone „Pinkovih zvezdica“ publici i žiriju se predstavilo petnaest talentovanih takmičara. Emisija je obilovala prelepim notama i divnim glasićima najmlađih muzičkih talenata. Njih petnaest se borilo za naklonost žirija, a samo deset je uspelo da se plasira u naredni krug ovog prestižnog takmičenja.

ŽIRI

Ekipu žirija su činili:

Sergej Ćetković
Jelena Tomašević
Sale iz Tropico benda
Leontina Vukomanović
Goca Tržan

Takmičari su se za nastup veoma dobro pripremili, a evo kako je sve to izgledalo na sceni:

GLASIĆI – OD 1 DO 5

Dragana Jovanovska je otvorila drugu emisiju sa numerom „Prokleta nedelja“ i pobrala je sve simpatije žirija i divne komentare za prelepu boju glasa i kompletan nastup. Kao što se i očekivalo Dragana je dobila svih pet glasova i prošla je u sledeći krug takmičenja.

Hamza Asotić je otpevao pesmu „Branim“ i dobio je svih pet glasova žirija. Članovi žirija su ga nagradili lepim rečima za nastup i pevanje koje je po njihovom mišljenu bilo lepo, a pesmu je otpevao na svoj način.

– Andrijana Vulićević je sa numerom „Srešćemo se opet“ dobila četiri glasa. Žiri je imao zamerke na prekide u sred fraze tokom pevanja kao i to da je pevanje na pojedinim mestima bilo iseckano. U baražu je otpevala „Suza stihova“ ali nije uspela da prođe dalje.

Eleonora Erdoglija je otpevala numeru „1003“ i dobila je četiri glasa. Eleonora je dobila u početku pet glasova ali na samom kraju Leontina je spustila svoju stolicu jer po njenom mišljenju kraj pesme i ispevavanje na kraju numere nije bilo dobro. U baražu je otpevala numeru „Vlak“ sa kojom je poprivila utisak i prošla u dalju fazu takmičenja.

Emilija Boškić je sa numerom „Zažmuri“ dobila svih pet glasova. Emilija je potpuno očarala žiri sa prelepom bojom glasa, tačnim i vrhunskim pevanjem. Ogroman aplauz i publike i žirija propratio je njen nastup nakon kojeg je dobila niz prelepih komplimenata na kompletan nastup.

GLASIĆI – OD 6 DO 10

– Tara Vukmanović je otpevala pesmu „Rolling in the deep“ i dobila je četiri glasa. Zamerke članova žirija su bile na netačnost u pevanju i pogrešan izbor pesme koja je po njihovom mišljenju za nju bila preteška za izvođenje. U baražu je otpevala pesmu „Crno i belo“, ali nije uspela da prođe u dalje takmičenje.

Bojan Kosanić je otpevao numeru „Tugo nesrećo“ i dobio je četiri glasa žirija. Ekipa žirija imala je sitnu zamerku na jednolično pevanje koje je po njihovom mišljenju bilo više školski. Bojan je popravio utisak u baražnom delu sa numerom „Dal si sretnija“ i uspeo da se plasira u narednu fazu takmičenja.

– Jovana Radić je otpevala numeru „Kad voliš“ i ocenjena je sa četiri glasa žirija. Nesigurnost u pevanju i mali falševi tokom izvođenja numere su bili komenatri žirija na njenu interpretaciju. U baražu nije popravila utisak sa numerom „1003“ i napustila je takmičenje.

Ivona Odicki je oduševila kompletan studio sa numerom „Mahovina“ i kao što se očekivalo dobila je svih pet glasova žirija. Sjajno izvođenje numere, snažan glas, prelepa boja, preciznost u pevanju, kompletan nastup bili su samo dio komplimenata koji je dobila od kompletne ekipe žirija.

– Sofija Stević se predstavila sa numerom „Someone like you“ i dobila je četiri glasa. Sofija je previše pokušala da liči na original i to je ono što je žiriju zasmetalo tokom izvođenja numere. U baražu je otpevala numeru „Titanium“ ali nije uspela da se izbori za dalji krug takmičenja.

GLASIĆI – OD 11 DO 15

Valentina Stojanović je otpevala pesmu „More pelina“ i dobila je svih pet glasova od žirija. Valentina je prelepo otpevala pesmu, a žiri je pohvalio njeno pevanje koje je po njihovom mšljenju bilo energično, jako dobro kao i božanstveno.

– Vojin Janjić je sa numerom „Đelem đelem“ dobio četiri glasa žirija. Zamerke na njegovo izvođenje numere bile su na netačnost u pevanju, loše fraze, pevanje bez koncentracije. U baražu je otpevao numeru „Vlak“ ali nije uspeo da prođe dalje.

Stefana Nikolčević je otpevala pesmu “Ima jedan svijet” i dobila je svih pet glasova žirija. Njena fantastična interpretacija oduševila je kompletan studio. Žiri je pohvalio njeno pevanje koje je po njihovom mišljenju bilo sjajno, energično i zrelo.

Lara Grbić je sa numerom “One and only” dobila svih pet glasova žirija. Njeno divno pevanje oduševilo je sve prisutne u studiju. Žiri joj je uputio niz prelepih reči za pevanje , izgled, nežnu boju glasa, vladanje melodijom.

Sara Asanović je sa numerom “Džemper za vinograd” napravila prelepu atmosferu u studiju i dobila je svih pet glasova žirija. Žiri je bio više nego oduševljen sa njenom interpretacijom i uputili su joj pregršt divnih reči. Odličan izbor pesme, božanstveno i predivno pevanje, autentičan glas bili su samo dio hvale koju je dobila od svih čalnova žirija.

Druga emisija treće sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu „Pinkove zvezdice“ ostala je za nama. Da li će treća sezona biti bolja od predhodne i da li će i dalje petak veče biti rezervisan za uživanje kraj malih ekrana ostaje da saznamo.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login