Neverovatno! Samo 2 evra avionska karta do Bratislave i Dizeldorfa

AVIOPREVOZ  
Neverovatno! Samo 2 evra avionska karta do Bratislave i Dizeldorfa

SJAJNE VESTI & NIŠKE VESTI

Ryanair nudi avioniske karte iz Niša za Bratislavu ili Diseldorf (Weeze) po ekstra sniženim cenama i koje za letove u novembru iznosi samo 2 evra, saopštava portal Fly from Niš.

Ovu nisku cenu karte iz Niša za Bratislavu možete kupiti za dan 28. 11., dok iz Bratislave za Niš po isto toj ceni možete kupiti za dane 7. 11., 21.11., 28. 11. 2016. godine.

Takođe iz/do Diseldorfa odnosno aerodroma Weeze takođe tokom novembra možete leteti po ceni od 2 € i to danima 3. 11., 10. 11., 17. 11., 24. 11. 2016. godine.

Količine po ovoj ceni su ograničene i mogu se kupiti preko sajta avio kompanije Ryanair.

Podsetimo, Ryanair nudi niske cene karata i za svoje ostale dve destinacije iz Niša, Milano(Bergamo) već od 7,99 evra, odnosno Berlin 9,99 evra.

Što se Wizz Air-a tiče, letovi su ka pet destinacija širom Evrope po ceni već od 1.799 dinara.

Dodatni letovi pred Novu godinu

Želeći da privuku veći broj putnika u vreme novogodišnjih praznika, avio-kompanije Ryanair i Wizz Air svojim putnicima iz Niša ponudile su dodatne polaske ka pojedinim destinacijama, od ukupno 9 koliko ih ima, saopštio je portal Fly from Niš.

Bratislava je nova destinacija iz Niša do koje će avioni niskotarifne avio-kompanije Ryanair prevoziti putnike svakog ponedeljka i petka, počevši od 31. oktobra, odakle će putnici imati priliku da se dalje povezu ka Pragu i Londonu.

Ryanair će putnike iz Niša i tokom novogodišnjih praznika prevoziti u vandrednim terminima svake srede, počevši od 21. decembra ove do 4. januara naredne godine, pa će putnici moći da se i u tim terminima povežu sa Londonom i Pragom.

Wizz air je omogućio dodatne letove za Dortmund tokom novogodišnjih praznika, i to ukupno četiri polaska, počevši od 15. decembra, uz postojeće redovne linije svakog utorka i subote.

Inače iz Niša se može leteti ka još šest destinacija širom Evrope i to ka Bazelu, Malmeu, Diseldorfu, Milanu, Memingenu i Ajndhovenu.

U saradnji sa NIŠKE VESTI ovaj članak je prenesen u celosti bez izmene.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login