Pinkove zvezdice, 12. epizoda: HIT večeri Ema i Roko (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 12. epizoda: HIT večeri Ema i Roko (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Otpočeo je treći krug takmičenja “Pinkovih zvezdica”. U ovoj emisiji, dvanaestoj po redu, takmičari su pokazali da su zasluženo stigli do ovog dela takmičenja. Uvežbanost, trud i talenat ovoga puta bili su na vrhuncu. Njih dvanaest se borilo za svoje mesto u daljem takmičenju, ali samo deset je imalo tu sreću. Odluku o tome kojih deset je imalo tu sreću da nastavi takmičenje donela je sjajna ekipa žirija u maloj izmeni.

Umesto Aleksandra Cvetkovića u prvoj epizodi trećeg kruga u žiriju je bio Milan Stanković. Pored Milana standardna ekipa Jelena Tomašević, Goca Tržan, Sergej Ćetković, Leontina su pažljivo sušali interpretacije takmičara.

A ovako je to izgledalo na sceni:

GLASIĆI – OD 1 DO 3

– Takmičarski deo emsije otvorila je Lenka Stojčević sa numerom „Mrš“ i dobila je četiri glasa. Ono što je malo pokvarilo utisak u izvođenju ove numere bilo je dosta tanko pevanje, jednolično, bez ukrasa. U baražu je otpevala numeru “Čaroban” i uspela je da se izbori za sledeći krug takmičenja.

– Aleksandria Čaliovski je otpevala pesmu „You are the one“ i dobila je četiri glasa od žirija. Ravno pevanje, bez vibrata, netačni krajevi na kraju fraze, pevanje bez energije bile su kritike koje je dobila od članova žirija. U baražnom delu sa numerom “Katerino mome” nije uspela da se plasira u četvrti krug takmičenja.

– Aleksandra Cinco je otpevala numeru „Dođi“ i dobila je četiri glasa. Ono što je zasmetalo žiriju kod njenog izvođenja bilo je to da je imala dosta intonativnih grešaka, pevanje bez žara i energije, netačnost u pevanju. Ni kroz baraž nije uspela da prođe dalje sa numerom “Naša ljubav”

GLASIĆI – OD 4 DO 6

– David Marković je napravio dobru atmosferu u studiju sa pevanjem pesme „Zar ti“ i dobio je svih pet glasova žirija. Žiri je pohvalio njegov nastup kao i njegovo odlično pevanje, snagu u glasu, odličan izbor pesme i ogroman napredak u odnosu na predhodne nastupe.

Dragana Jovanovska je nastupila sa numerom „Ko se to meni zaljubio“ i oduševila je sve u studiju. Dobila je kao što se očekivalo svih pet glasova od ekipe žirija. Savršen vibrato, prelep glas, fantastično pevanje, kompletan i originalan nastup bili su dio komplimenata koje je dobila od članova žirija. Draganu je žiri okarakterisao kao kompletnu “zvezdicu”.

Sarah Panjeta je sa numerom „Stoperka“ dobila četiri glasa od žirija. Pored odličnog scenskog nastupa žiri je imao primedbe na loše krajeve u pevanju, pesma otpevana bez dinamike i prilično ravno. U baražu je sa numerom „Nije nam se dalo“ popravila utisak i uspela da se izbori za sledeći krug takmičenja.

GLASIĆI – OD 7 DO 9

Kristina Milivojević je za pevanje pesme „Pametna i luda“ dobila svih pet glasova žirija. Pored fanatstične boje glasa i divnog pevanja žiri je imao i par sugestija na nepreciznost u pojedinim delovima pesme. U svakom slučaju emotivno pevanje i divna boja glasa bili su presudni da Kristina ode u četvrti krug takmičenja.

Adriana Salahović je otpevala pesmu „Masterpiece“ i dobila je četiri glasa od žirija. Zamerke za njeno izvođenje ove numere bile su nesklad u pevanju, dosta falša, netačnost u tonovima. Kroz baražni deo uspela je da prođe u dalje takmičenje sa numerom “Neka mi ne svane”.

Petra Blagojević je sa numerom „Stay“ unela prelepu emociju u studio i dobila je kao što se i očekivalo svih pet glasova žirija. Žiri je bio više nego oduševljen sa njenom nestvarnom bojom glasa, božanstvenim i fascinantnim pevanjem. Petra je pobrala sve simpatije i divne reči od svih članova žirija. Publika je gromoglasnim aplauzom propratila njen nastup.

GLASIĆI – OD 10 DO 12

Ema Simonović je zadržala sjajnu atmosferu u studiju sa pevanjem numere „Đanga“ i dobila je svih pet glasova žirija. Ogroman aplauz svih članova žirija i skandiranje publike odveli su Emu direktno u četvrti krug. Sjajan scenski nastup, oldično pevanje, savršen glas i vladanje numerom oduševilo je sve prisutne u studiju.

„Kod naše Eme nema ni zrno treme, pevanje je bez dileme“ – odrecitovao joj je Sergej.

– Još jedno savršeno pevanje donela je Valentina Stojanović sa numerom „Iza osmeha“ i dobila je svih pet glasova žirija. Žiri je pohvalio njenu interpretaciju i divnu boju glasa, energičnost, dramatičnost u peanju i odličan izbor pesme.

Roko Blažević je vrhunski zatvorio regularni dio sa izvođenjem numere ,,Cry me a river“ i dobio je očekivano svih pet glasova. Roko je zapalio studio sa svojom interpretacijom koja po mišljenju žirija nema adekvatnih komplimenata koji bi opisali njegovo vanserijsko pevanje. Publika je prosto poludela tokom njegovog izvođenja numere, a članovi žirija su uživali.

„Ne znam da li ovde posle ovoga uopšte treba da pričamo.“ – istakao je Milan.

Sa ovom emisijom treći krug zaista obećava sjajan provod uz “Pinkove zvezdice”.
Specijalno izdanje emisije ‘Pinkove zvezdice“ tj. baraž u kom se 32 takmičara bore za četvrti krug, a prolazi samo deset održaće se u nedelju, 11. Decembra.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login