Pinkove zvezdice, 13. epizoda: HIT večeri Sara i Mina (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 13. epizoda: HIT večeri Sara i Mina (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Druga epizoda trećeg kruga prestižnog muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice” je bila jedna od boljih u trećoj sezoni. Dvanaest takmičara se borilo za naklonost žirija i publike, a njih deset je imalo tu sreću da prođu u dalje takmičenje. Odluku o tome ko prolazi dalje donela je sjajna ekipa žirija:
– Jelena Tomašević,
– Goca Tržan,
– Leontina,
– Sergej Ćetković i
– Milan Stanković.

A ovako je to izgledalo na sceni:

GLASIĆI – OD 1 DO 3

Anđela Koruga je otpevala pesmu „All i whant for christmas“ i dobila je svih pet glasova. Blistavo i divno pevanje, moćan glas, dobar izbor pesme, lepo ponašanje na sceni bilo je to što se dopalo svim članovima žirija.

Mila Stamenović je sa numerom „Dont let me down“ napravila sjajnu atmosferu u studiju i uz ogroman aplauz publike i žirija dobila je svih pet glasova. Odličan napredak, sjajan vokal, vrhunski glas, vladanje scenom i numerom su samo mali deo pohvala koje je dobila od žirija.

– Bojan Kosanić je otpevao pesmu „Samo sklopi okice“ i dobio je četiri glasa. Ravno pevanje bez ritma bilo je ono što je zasmetalo žiriju. Oni su zaključili da se u njegovoj interpretaciji osetila nezainteresovanost. U baražu sa pesmom “Ima nešto od srca do srca” nije uspeo da se izbori za prolazak u dalje takmičenje.

GLASIĆI – OD 4 DO 6

Emilija Boškić je sa numerom „E ritorno da te“ dobila svih pet glasova. Pored lepih reči za boju glasa, divan izbor pesme žiri joj je sugerisao da sledeći put sluša matricu da bi bila u istom tonu kako bi njeno pevanje bilo još bolje.

Tara Vukomanović je otpevala pesmu “Upside down” i dobila je četiri glasa od žirija. Ono što je pokvarilo utisak u njenom izvođenju numere bilo je to što je pevanje bilo dosta neprecizno. U baražu je otpevala pesmu “Vlak” i uspela je da se probije u dalje takmičenje.

Isidora Lazarević je otpevala pesmu “Woman in love” i dobila je četiri glasa od žirija. Nepotrebno ispevavanje nota, ravno pevanje visokih tonova, pevanje bez vibrata bilo je ono što je zasmetalo članovima žirija. U baražnom delu je otpevala pesmu “Rolling in the deep” i uspela je da se izbori za svoje mesto u daljem takmičenju.

GLASIĆI – OD 7 DO 9

– Vanja Dramićanin je otpevala pesmu “Kako sam te voljela” i od žirija je dobila tri glasa. Pogrešna intonacija u refrenu, falširanje, netačnost, nepreciznost bilo je to što je razočaralo žiri tokom njene interpretacije. U baražu nije popravila utisak i nije prošla u nastavak takmičenja sa numerom “Da mi je da mi se vrati moj dragi”.

Stefana Nikolčević je sa numerom “Ako je vrijedilo išta” dobila svih pet glasova žirija. Žiri je bio zadovoljan sa njenim izvođenjem numere i pohvalili su njen izbor pesme, pevanje punim glasom, odličan volumen.

Luka Utvić je podigao vrhunsku atmosferu u studiju sa numerom “Glavo luda” i kao što se očekivalo dobio je svih pet glasova. Žiri i publika su đuskali i sa aplauzom ispratili njegovu interpretaciju. Ekipa žirija je bila oduševljena sa njegovim nastupom i uputili su niz komplimenata za scenski nastup, opušteno i odlično pevanje, sjajna boja glsa, veliki napredak.

GLASIĆI – OD 10 DO 12

Mina Stanišić je zadržala sjajnu atmosferu u studiju sa numerom “I am in love with monster” i dobila je svih pet glasova žirija. A deo komplimenata za njenu interpretaciju bili su energičnost u glasu, prepoznatljiva boja glasa, veliki kapacitet, pevanje na svetskom nivou, snalažljivost u svim žanrovima…

Sara Asanović je unela predivnu emociju u studio sa numerom “Samo simpatija” i dobila je očekivanih, svih pet glasova žirija. Harizma, vedrina u glasu, prelepa i prepoznatljiva boja glasa, odličan izbor pesme od početka takmičenja bilo je ono što je oduševilo sve članove žirija. Posebno je bio interesantan Jelenin komentar

“Stvarno širiš neku ljubav i blagostanje. Ti si kao retro *Pinkova zvezdica* sa izborom pesama i baš mi je drago što te imamo ovde.”

Mina Blažev je sa predivnim pevanjem numere „Begaj begaj“ divno zatvorila takmičarski deo emisije i dobila je očekivano svih pet glasova žirija. Uz ogroman aplauz i skandiranje “Bravo!” žiri prosto nije imao reči sa kojima bi nahvalio njenu interpretaciju. Samo jedan mali deo komplimenta bili su spektakularno pevanje, sjajna i veličanstvena interpretacija, muzikalnost, osećajnost u glasu, besprekoran glas …

Treći krug zaista obećava mnogo dobrih interpretacija. Takmičari su usvojili kritike i potrudili su se da im nastupi izgledaju bolje nego u prošlim krugovima. Žiri je pažljiviji I stržiji u odnosu na predhodne krugove. Kakve će nas epizode očekivati do kraja takmičenja ostaje da vidimo na dobro poznatoj Pinkovoj televiziji, petkom u isto vreme.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login