Dodatni letovi do niškog aerodroma za božićne praznike

AVIOPREVOZ  
Dodatni letovi do niškog aerodroma za božićne praznike

SJAJNE VESTI & NIŠKE VESTI

Niški aerodrom „Konstantin Veliki“ uveo je zbog velikog interesovanja putnika devet dodatnih letova tokom novogodišnjih i božićnih praznika. Novogodišnji su već realizovani, a preostali dodatni letovi za tri relacije biće 3.,4. i 5. januara, saopštavaju iz JP „Aerodrom Niš“.

„Avio kompanija Ryaner uvela je dodatne letove na relaciji Berlin-Niš-Berlin i Bratislava-Niš-Bratislava, a sledeći letovi su 3. januara i 4. januara. Kompanija Wizz air sledeći dodatni let realizovaće na relaciji Dortmund-Niš-Dortmund 5. januara 2017-te“ – kaže portparol niškog aerodroma Ivanka Stanisavljević.

Ove kompanije, prema zimskom redu letenja, do Niša lete dva puta nedeljno i koje prevoze putnike do ukupno devet evropskih gradova.

„U avionima koji lete iz Dortmunda i Berlina do Niša nalaze se uglavnom naši ljudi iz dijaspore, a u avionima koji lete do Bratislave prvenstveno se nalaze turisti iz ovog regiona koji žele da za praznike posete taj grad, kao i Beč.“ – rekla je Stanisavljević.

Aerodrom „Konstantin Veliki“ u prvih 11 meseci ove godine imao je nešto više od 103.000 putnika, što je skoro tri puta više od broja putnika u 2015. godini.

JOŠ 2 AVIO PREVOZNIKA DO CIRIHA

Aerodrom u Nišu trenutno je redovnim avio linijama kompanija “Rajaner” i “Vizer” povezan sa devet evropskih gradova. Na proleće aerodrom će dobiti još dva avio prevoznika, “Svis” i “Germaniu”, koji će leteti do Ciriha.

U saradnji sa NIŠKIM VESTIMA ovaj članak-intervju je prenesen u celosti bez izmene. Ovo je drugi deo od ukupno dva.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login