Pinkove zvezdice, 17. epizoda: HIT večeri Lorena Janković (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 17. epizoda: HIT večeri Lorena Janković (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Prva emisija u 2017. godini je bila baš u prazničnom duhu. Sedamnaesta epizoda “Pinkovih zvezdica” se emitovala na Badnji dan i gledaocima je priredila jedno divno veče. Od dvanaest talentovanih takmičara deset se izborilo za prolazak u četvrti krug.
Sergej Ćetković, Milan Stanković, Leontina, Jelena Tomašević i Goca Tržan ovoga puta imali su težak zadatak, ali

Odabrali su odlične takmičare za četvrti krug:

GLASIĆI – OD 1 DO 3

Sofija Đekić je predivno otvorila veče sa pevanjem numere „Kopriva“ i dobila je svih pet glasova žirija. Uz ogroman aplauz svih prisutnih u studiju tokom izvođenja numere dobila je pregršt lepih reči od svih članova žirija. Dobra i snažna boja glasa, izuzetan jodl, tačno pevanje, predivni trileri bilo je ono što je oduševilo članove žirija.

Još jednu peticu dobila je Aleksandra Trajčeska za pevanje numere „Don`t let go“. Posvećenost pesmi, pevanje na svoj način, mekan i izuzetan vokal, dobro ponašanje na sceni bio je deo komplimenata koje je dobila od ekipe žirija.

– Vojin Janjić je sa numerom „Ne spavaj mala moja“ dobio tri glasa žirija. Promašena intonacija, netačno pevanje, loš kraj, ogroman falš, pevanje bz koncentracije i van matrice bilo je sve ono što je pokvarilo utisak u njegovoj interpretaciji. U baražu je otpevao „Reka“ ali nije uspio da se izbori za prolazak.

GLASIĆI – OD 4 DO 6

Radmila Jakšić je za pevanje „I want to break free“ dobila svih pet glasova žirija. Žiri je bio zadovoljan sa njenim izborom pesme i kompletnim nastupom i dobila je pohvale za pevanje na svoj način potpuno drugačije nego što sama pesma jeste, fantastičnu boju glasa, snažan i energičan vokal.

– Anđela Miljković je sa pevanjem numere „U šaci me imaš“ dobila četiri glasa. Žiri nije bio zadovoljan sa njenom interpretacijom i uputili su kritike za nesigurno pevanje, van tonaliteta, pogrešan izbor pesme, dosta falša. U baražu je pevala numeru „Money, money“, ali nije uspela da se izbori za sledeći krug takmičenja.

Matija Vitić je sa pevanjem numere „Nakon svih ovih godina“ oduševio kompletan studio i dobio je svih pet glasova. Uz skandiranje žirija i publike „Bravo, bravo!“ dobio je ogroman aplauz. Žiri je bio zadovoljan sa njegovim nastupom i pohvalili su odličan izbor pesme, velike glasovne mogućnosti, vladanje melodijom. Dobio je par sugestija da povede računa za držanje mikrofona i ispevavanje samoglasnika.

GLASIĆI – OD 7 DO 9

Laura Tomas je za pevanje „Život u koferima“ dobila četiri glasa žirija. Pevanje nije bilo ujednačeno, napetost u glasu, netačnost bilo je to što je zasmetalo žiriju u njenom izvođenju numere ali je i pored prehlade u baražu uspela da prođe dalje sa numerom „Da te volim malo je reći“.

Lina Pejovska je za pevanje numere „Da budeš jednako dobar kao što sam ja“ dobila četiri glasa žirija. Loše pevanje, falš, nesigurni tonovi, pevanje bez ukrasa je bilo to što je zasmetalo žiriju tokom njene interpretacije, ali je u baražu popravila utisak i prošla u nastavak takmičenja sa numerom „Sestro ne plači“.

Sergej Pajić je za sjajno pevanje numere „Andrea“ dobio svih pet glasova žirija. Sjajan scenski nastup i odlična atmosfera zadivili su sve prisutne u studiju. Rođen za scenu, odličan izbor pesme, sjajan vokal, vladanje numerom bilo je to što je opčinilo ekipu žirija. Takođe su pohvalili njegov napredak od početka takmičenja.

GLASIĆI – OD 10 DO 12

Komnen Vuković je sa numerom „Vivo per lei“ dobio svih pet glasova i ogroman aplauz publike i žirija. Žiri je bio zadovoljan sa njegovom interpretacijom koja je po njihovom mišljenju bila lepa i svečana. Žiri je oduševljen sa njegovom prepoznatljivom i nežnom bojom glasa.

Marina Stanković je unela prelepu emociju sa pevanjem numere “Pametna i luda” i dobila je očekivano svih pet glasova žirija. Nestvrano pevanje, predivna boja glasa, svojsko pevanje, harizmatična pojava na sceni, milovanje tonova, vladanje numerom bilo je mali deo komplimenata koje su joj uputili članovi žirija.

– Spektakularan završetak večeri priredila je Lorena Janković sa pevanjem numere „Najlepše želje“ sa kojom je dobila svih pet glasova žirija. Po mišljenju žirija njeno pevanje je bilo perfektno od početka do kraja, uzbudljivo i treptavo. Vladanje scenom i pesmom, sjajna boja glasa, odličan izbor pesme je bilo to što se svidelo ekipi žirija.

“Lorena, ti si genijalna, ti si prava zvijezda. Jedan si od mojih favorita. Kraljice moja, ja te volim da znaš, fenomenalna si, božanstvena si. Sve je u paketu..” – izvučeno je iz konteksta Gocinog komentara.

Još jedna epizoda trećeg kruga je završena. Takmičari su svakako bili na visini zadatka i nadamo seda će i sledeća grupa takmičara biti takođe na vrhuncu zadatka.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login