Nikola Jokić postavio novi rekord karijere – 35 poena uz 12 skokova

KOŠARKA  
Nikola Jokić postavio novi rekord karijere – 35 poena uz 12 skokova

SJAJNE VESTI IZ NBA LIGE

Nikola Jokić zvani dabl-dabl! Ovo ime se poslednjih dana vrti u najboljoj košarkaškoj ligi na svetu. Posle sjajnih vezanih partija, prvo oborenog ličnog rekorda od 30 poena, potom brilijantne partije pre dva dana, Nikola je kao u transu odigrao svoju najbolju partiju u karijeri. Postigao je 35 poena i ubeležio 12 skokova uz 4 asistencije.

Iako njegov tim nije slavio ekipa San Antonija i njihov trener, popularni „Ludi Srbin“ ostali su u čudu. Srpski reprezentativac se kroz odbranu šetao kao na treningu. Pod koševima je pokazao snagu, umeće, snalažljivost, a ubacio je svih 5 slobodnih bacanja. „Gađao“ je krilni-centar i sa linije za 3 poena i pogodio 2 trojke. Imao je čak 12 skokova i 4 asistencije, među kojima su bile i one prepoznatljive na koje su navijači Denvera navikli.
San Antonio je tim koji je poznat po sjajnom igrom u defanzivi, ali ni trener njihovog tima nije imao rešenje za Nikolu Jokića. Nekadašnji igrač Mege je ponovo šutirao kako je poželeo. Svi šutevi su ulazili u koš protivnika, i ovo je jednostavno bilo njegovo veče. Da li će moći više od ovoga ostaje nam da vidimo u narednim utakmicama.

Ipak u porazu Denvera od San Antonija (118:104), Nikola nije mogao sam. Nedostajali su Vilson Čendler, Derel Artur, Geri Heris i Danilo Galinari pa je našem igraču ostalo da se sam nosi sa rivalom. Na terenu je proveo 38 minuta, a svi igrači

Pogledajte učinak Nikole Jokića od 35 poena i 12 asistencija:

Ostali rezultati:

Njujork – Vašington 110:113
Los Anđeles Klipers – Minesota 101:104
San Antonio – Denver 118:104
Klivlend – Feniks 118:103
Majami – Dalas 99:95

BRAVO NIKOLA!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login