Kako da izaberete kvalitetne i jeftine patike?

SAVETI, SPORT  
Kako da izaberete kvalitetne i jeftine patike?

SJAJNE VESTI – KAKO ODABRATI KVALITETNE I JEFTINE PATIKE?

Patike najpoznatijih brendova nekada zaista mogu da budu veoma skupe. Kvalitet nije oličen samo u ceni i cena ne garantuje da ćete dobiti ono što tražite. Treba naći neki sklad, jer su nam svima nama patike preko potrebne. Nekada jednostavno nemamo finansijskih sredstava da kupimo patike koje nam se posebno sviđaju i za koje smatramo da su najboljeg kvaliteta.

U tom slučaju treba pronaći neki balans, odnosno ne ići na uštrb kvaliteta zbog cene. Treba da pokušate napraviti neki kompromis.

Poznati brendovi uvek imaju i jeftinije modele – dobro istražite

Dobro je znati da ne morate sebe odmah da ograničite i da treba da izbegavate radnje sa poznatim brendovima patika. Poznato je na primer da su neki modeli Nike patika skupi, ali to ne znači da ne možete naći neke po vašem ukusu i koje odgovaraju vašem džepu. Najbolje bi bilo da obiđete što više sportskih radnji. Treba da pogledate što više brendova i sigurno je da ćete naći i one koje vi možete da priuštite.

Nike patike, kao i Adidas patike poznate su po svojim kvalitetima. Neće se sigurno dogoditi da pogrešite ako kupite neke od tih brendova. Jedino što može da se desi, a to je da odaberete patike koje ne odgovaraju konkretno vašem stopalu. Kvalitet ovih poznatih brendova jednostavno je nemoguće dovesti u pitanje. Još jedan savet koji će vam možda značiti jeste da na primer: patike za jesen kupujete na proleće, a patike za leto u toku zime. Tada su patike prilično snižene. I ženske patike i muške patike poznatih brednova uvek je moguće naći po sniženim cenama.

Pratite akcije

Poznate sportske radnje često imaju određene akcije, važno je da samo budete u toku. Možete na primer da zapratite profile sportskih radnji na društvenim mrežama. Oni svoja obaveštenja i potencijalne akcije mogu i tu da okače. Akcije na koje možete da naiđete jesu na primer da kupovinom jednog para patika, druge dobijate sa određenim popustom i slično. Akcije su razne, pa tako nekada može da se desi da zaista vrlo jeftino prođete, a da patike budu izuzetnog kvaliteta.

U nekim slučajevima treba biti i malo oprezan kada su u pitanju određene akcije. Naime, u retkim slučajevima na akciji su nekada patike koje nisu baš tako dobrog kvaliteta. Ali, to je moguće i sami da procenite. Tako da – pre nego što se zaletite i kupite neke patike, dobro proverite da li je u pitanju kvalitet koji vama odgovara.

Polovne patike

Ako ste nekada kupili dobre i kvalitetne patike verovatno su vam trajale i do nekoliko godina, a da se jednostavno nisu ni pomerile. To znači da je dobra odluka kupiti polovne patike. Na taj način dobićete dobre i kvalitetne patike, a neće vaš koštati mnogo. Naravno da u ovom slučaju jeste veliki rizik da li ćete dobiti kvalitet koji očekujete. Ako je u pitanje neki poznati brend, na primer Nike patike ili Adidas patike, a ako se navodi da te patike nisu dugo korišćene, onda možete da računate da ćete napraviti dobar posao kupovinom tih patika. Trebalo bi da te patike vidite i pre kupovine, kako biste se uverili da li su u dobrom stanju.

Foto: pixabay.com

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login